Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

Mersi mersi. Am profitat de ceata si stiam eu ca iese macar o poza marfa. Wow.. ce scoruri pentru niste becuri. M-am razgandit. O sa ma uit cat de puternice sunt ale mele si o sa caut unele mai puternice.

Link către comentariu

de ce vrei becuri mai puternice? nu te vede lumea cu astea?! 

ori faci stopurile cu LED (este proiect pus aici pe forum si se vede f frumos) ori lasa-le asa cum sunt ca sunt suficient de puternice.

Link către comentariu

Am impresia ca unele sunt mai puternice ca altele in stop. De exemplu semnalul din stopul drept imi pare ca este mai puternic decat semnalul din stopul stang.. si se vede ca naiba. De-aia ma gandeam sa iau niste becuri noi pentru ambele stopuri, astfel incat sa nu mai fie diferenta asta.

Link către comentariu

pai vezi ce becuri ai. asta nu inseamna ca trebuie schimbate toate, doar sa ai acelasi tip de bec stanga/dreapta.

Link către comentariu

Schimba becurile care sunt afumate sau chiar pe toate ca nu sunt asa scumpe. Asa se vedea si la mine si am rezolvat prin schimbarea becurilor!

Link către comentariu

Dac nu vrei sa iti iei stopuri cu leduri, ramai cu astea cu niste becuri noi sa fie la fel. Poti sa pui macar pe mers inapoi cu led. Merita!

Link către comentariu

Stopuri cu leduri clar nu vreau. O sa schimb becurile din stopuri sa fie toate bune. Astazi am facut baita si din fericire am scapat de condensul farului.

90C789DE-ECDE-41E5-B7FC-8F456F539843_zps

4F6C5F31-A5F8-492F-9AE4-F11069208D66_zps

Link către comentariu

pai conteaza temperatura de afara, din interiorul farului si a apei de spalare.

condensul poate sa apara cu alta ocazie, eu am o linie de 1 cm la baza stopului de vre 3-4 ori pe an, in fc de conditii (primavara/toamna)

Link către comentariu

Ar sta bine niste capace originale. :)

Si de ce nu vrei stopuri cu led? Sunt si modele identice cu cele originale. Dau foarte bine pe masina, de siguranta nici nu mai vorbim.

weiss-7f4d359075.jpg

1t0071456ablenden_ml.jpg

rv02dlrb.jpg

Link către comentariu

Imi plac sincer mai mult astea pe care le am acum. Cu capacele... o sa le dau jos. O sa caut unele OEM..dar momentan nu sunt bani :d

Link către comentariu

Pai pe mai multe face. A facut inca de cand am luat masina. Eram cel mai fericit ca imi facusem 6 CD-uri si aveam ce asculta pana la mare. A trebuit sa scot CD-urile si sa le bag iar si pe urma au mers. Se mai intampla asa..le scoteam, le mai schimbam locurile intre ele si mergeau. Dar de o saptamana nu mai pot sa ascult deloc. Ascult numai radio :(

Link către comentariu

poti incerca sa cureti lentila de citire, poate are praf pe ea. sau poate s-a deplasat putin si nu mai reflecta corect raza.

cam astea-s cauzele cand merge - nu merge .

oricum are si radioul ala o varsta... poate ar fi cazul sa treci la ceva cu mp3. eu nu am mai folosit cd de cativa ani

Modificat de Muale
Link către comentariu

Poate fi cu mp3 si original VW de 1 DIN:

radio-cd-player-audio-system-br-12421823

DSC08456__92169.1339195821.1280.1280.JPG

DSC08457__50365.1339195825.1280.1280.JPG

DSC08943__33964.1339195829.1280.1280.JPGDetalii

sau 2 DIN cu Bluetotth si USB:

estereo-vw-jetta-golf-a4-mk4-clasico-mp3

VW121_1.JPG

Volkswagen-RMT-100-MP3-Radio.jpg

1JM 035 157 AQ

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

2 DIN inseamna ca il pun inloc si de gamma si de magazie, adica ocupa ambele locuri nu?

imi place aia cu gri, ca s-ar potrivi cu restul ornamentelor. intrebarea e, de unde o cumpar?

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Mda. O sa scot magazia sa o curat si pe urma vad cum merge.. asa preturi.. merge sa pun adaptor pentru stick si aux pe gamma?

Link către comentariu

daca vrei sa pastrezi gamma ia-ti un xcarlink si gata.

renunti la magazia aia cvasiinutila, si capeti un spatiu de pus telefonul sau altceva deasupra cassului - mult mai util decat magazie cd-uri audio.

sau daca iti place atat de mult - xcarlinkurile au o bifurcatie cu mufa pe cablu sa poti folosi interfata SAU magazia.

eu sunt foarte aproape de a renunta la becker in favoarea unui gamma cu interfata, tocmai pentru a putea asculta muzica de pe stick.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!