Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

Hmm. Cu ambele mici mi se parea ceva mai deosebit, mai diferit si mai sportiv, doar ca aspect bineinteles. Ce ati scris voi aici m-a pus pe ganduri si cred ca voi merge pana la urma pe ambele mari, pentru aspectul de simetrie si pentru plusul de siguranta. Acum mai vine o intrebare. Daca mi se sparge sticla de la oglinda de UK sau USA.. de unde iau una noua?

Link către comentariu

Vezi sa nu regreti decizia. Eu injur uneori in traficul "urban" oglinda mica dreapta, nu mi-as inlocui-o niciodata pe cea normala stanga cu un ciot d-asta...

Totusi masina trebuie sa fie si safe.

Nu am luat inca de anglia pentru dreapta pentru ca nu gasesc pe culoarea mea...

Link către comentariu

Nu vreau sa creez polemici pe tema oglinzilor, dar eu am mica pe partea soferului de mai bine de 8 luni si nu am probleme. Recunosc ca unghiul larg este mai safe, dar reglajul ei iti permite o raza buna de vizibilitate si da, ii da un aspect mai deosebit masinii. Asta mai mult pt cei care cunosc VAG si cu simt estetic mai dezvoltat.

Link către comentariu

Daca vrei aspect deosebit si in acelasi timp sa fii apreciat de catre "cunoscatori" iti pui oglinzile de pe Aniversar...care sunt mai mari decat cele mici normale si mai mici decat cele mari normale...deci undeva intre...

Uite aici la colegul  @vladucu

http://vwforum.ro/topic/73543-vw-golf-4-gti-25th-anniversary/page-13#entry2048404

Link către comentariu

Si asta e o idee. Plus ca au si semnalizare.. cand le vine randul o sa fac un calcul sa vad care ce avantaje si dezavantaje are si ma decid. Mersi pentru sugestii :d

Link către comentariu

O idee interesanta si nu cred ca trebuie sa dai jos lampile de pe aripa, ci doar mai tragi un fir de la ele..pentru ca daca vrei sa le scoti te complici (cu acoperitul gaurilor ramase).

Intre timp am dat jos si restul plasticelor.

38CBA9EF-1167-4179-9F47-D7CE977E0E35_zps

451FCB1A-D336-4FFB-A625-60AD3A9171F3_zps

Iar pe astea le-am curatat deocamdata.

A32469C1-E54E-4BBC-8C24-D6B1B6ADEA87_zps

P.S. : Inainte nu uram vopseaua cauciucata vw.. abia acum o fac!

Link către comentariu

Eu nu am curatat cotiera si tunelul de la frana de mana, nu mi se pare a avea acelasi strat cauciucat cum e pe restul.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Pai nici nu au aceeasi vopsea. Pe alea doar le-am dat jos si le-am pus la un loc cu restul, dar nu sunt de curatat. Am pus sa se vada ca e tot demontat :))

Link către comentariu

Si alea au ceva pe ele - insa fiind cu o textura nu prea se razuie. Nici la mine nu a fost nevoie sa le curat.

Link către comentariu

Era 1 grad si cate or fi fost azi-noapte. Se vede lipsa catalizatorului. De bujii nu stiu nimic.. se poate verifica? Se pot schimba de mine? E simplu?

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

nu e complcat la bujii,eu le-am verificat cu o sarmulita,cablu de curent subtire nu stiu cum ii spune  am pus pe borna de la baterie si pe bujie si se inroseste capul bujiei..atunci iti dai seama cat de buna e ,cat de repede se inroseste....

Link către comentariu

bujiile le verifici manual (adica nu merge cu Vag vom).

le poti schimba tu, trebuie tubulara lunga. Eu le-am desfacut/schimbat in parcare. Doar sa ai grija cat strangi sa nu rupi filetul!

Link către comentariu

Am umblat azi la faruri din nou, dar nu pentru ultima data. Surubul de la reglajul manual era rupt cum am spus, nu scapat din rotula. Am rezolvat cu poxipol si a tinut. Am vrut initial sa il pun pe cel de la farul pe care l-am avut de proba, doar ca era valeo, in timp ce eu am hella si nu se potrivesc. Toate bune si frumoase, am legat inca un soclu de h1 pentru faza lunga cu halogen, ca sa pot da flashuri si ziua, cand nu tin faza scurta aprinsa, dar cand a venit momentul sa fac reglajul, am rupt un surub de la celalalt far, care oricum se abureste din nou. Deci.. inca o vizita la curte pentru a le termina. (maine).

83AA0691-9A1C-4578-8F6A-E5D347A34EB0_zps

3177313B-A192-4A26-870C-0E01DD624E25_zps

P.S.: Am cele mai nenorocite mufe de faruri din lume! Inca ma dor degetele de la ele..

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Pff numai belele. Ce naiba au suruburile alea de se rup pe banda rulanta?!

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Deci crede-ma ca nu stiu. Nu pot sa inteleg. Prima data ca prima data..ca poate l-am fortat. Dar si a doua oara? De data asta chiar am invartit cat de usor posibil astfel incat sa nu se intample ceva de genul asta. Asta e. O rezolv pana la urma si pe asta.

Link către comentariu

Ahhh ce vreme minunata pentru a lucra la masina :d . Am avut noroc de data asta, surubul era scapat din rotula, nu rupt, deci a fost mai simpla operatiunea. Am pus de asemenea, la inchiderea farului, destul silicon cat sa fie etans si sa nu mai faca condes.. acum urmeaza sa vedem. Am terminat cu farurile, sunt si reglate bine, in sfarsit. Acum vreau sa iau niste becuri pentru stopuri, pentru ca mi se par slabute. Gasesc ceva cu led, sau daca nu, cu o lumina puternica?

86B8E1AA-B2EC-4EF8-8AC3-9F5AFCB37412_zps

27F945EB-243A-4CA3-AAE9-8D637E0B2035_zps

A4C0A360-7B5F-4F3B-B612-7E17C35F8F82_zps

7583317A-F321-4A0E-98CD-3EFF271F669F_zps

08FCCCBE-ADEB-48FA-BCCC-1807B0E3F2E3_zps

C1DB08E7-8845-4BD7-B283-C0C4DDA2F384_zps

Si uite asa bat farurile:

-Faza scurta-

43FFE1F9-2C7D-4711-9000-841A8BD5FD3B_zps

-Faza lunga-

A055D221-F408-4A3E-99D0-C507D25312E2_zps

-Flash doar cu pozitiile aprinse (pentru ziua)-

C3C24E62-4952-415D-B8F0-678E9EBC2D54_zps

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Belea poza #5 !

Gasesti becuri cu LED, depinde cati bani vrei sa bagi in ele...vezi pe ebay, cele cu SMD-uri si un CREE cu lupa

Link către comentariu

Bat bine din ce se vede in poza! Cele Cree sunt vreo 75 lei bucata. Am facut un calcul, si ca sa schimbi toate becurile din stop cu led Cree cu lupa, te duce vreo 450-500 de lei. Eu am pus becuri normale dar de putere dubla, cred ca 10W parca, nu mai retin exact.

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!