Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Salut @spido

Multumesc pentru informatii, ideea e ca agenda o vizualizez corect, doar ca atunci cand dau search in ea apare ce este in poza. Cred ca am omis un mic aspect, pana se conecteaza tel cu modulul, am o eroare legata de canalul stang, dar ideea e ca in Bolero nu este activ in media audio streamingul...

Multumesc frumos pt info, de ajutor ca de obicei.

Cu stima

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da,cred ca nu ai cablaj ptr stinga..

Ca idee-butonul bt audio nu e activ decat in momentul in care se face streaming din telefon..altfel e inactiv.

Posibil ca un update sw al modulului sa rezolve problema cu search.

Modificat de spido
Link către comentariu

Ai avut dreptate Spido, bl merge dupa ce am dat intai "play" din tel....dar, se aude doar pe parte dreapta, exact cum ai spus...

Legat de update, te-am sunat... dar nu ai raspuns.

Multumesc mult

Link către comentariu

Posibil sa fie un bug software..putem incerca un update si vedem daca se rezolva problema.

Link către comentariu

Ok,

Merci, ne auzi dupa sarbatori.

Toate cele bune.

Link către comentariu

Deci exista update mai nou... perfect, ramane sa ne auzim dupa sarbatori.

Multumesc frumos si sarbatori fericite.

Modificat de Manuel N.
Folositi PM
Link către comentariu

• 2 weeks later...
On 12/23/2018 at 12:13 PM, passat19tdi said:

Mai am o problema, am modulul  5N0 035 730 C  si nu-mi afisaza SMS-urile, stiu, de la tel mai vechi, ca trebuie introdus centrul de mesaje, dar nu gasesc in meniu unde.

Am rezolvat( sau s-a rezolvat ), vad SMS pe bord dar pe RNS510 nimic, ce trebuie sa fac ca sa am in meniul RNS-ului si SMS, ca in poza de mai jos ?

Si alta problema ( sau nu ), cand ma suna cineva, RNS-ul trece pe mute si afisaza o pictograma micuta cu un telefon in partea de sus, nici macar nu se comuta pe meniul telefon, in schimb pot sa intru in meniul telefon si sa sun. Este ceva gresit, sau este normal asa?

img-4266-1178788730981066206.JPG

Modificat de passat19tdi
Link către comentariu

Nu am gasit sa afiseze pe Rns sms-urile..de unde si poza?? de pe net??

Nu comuta pe meniul phone..dar trebuia sa ai sunet in difuzoare..sa si ton apelare..

Cred ca ori e codat gresit....ori ceva incompatibilitate..

Link către comentariu

5n0 nu stiu sa afiseze sms-urile pe unitate.

Link către comentariu

Va deranjez cu o rugăminte de sprijin. Am citit topicul prezent dar nu am găsit o soluție pt problema mea.

Sunt posesorul unui passat B6 din 2006, ecran rosu, cu modul 3C0 035 729 E, și un RNS 300. Am incercat din vcds să șterg conexiunile vechi, l-am făcut vizibil (vw uhv) dar nu mă pot conecta la bluetooth. Am incercat cu mai multe telefoane, și îmi zice că nu sa putut realiza împerecherea, nu îmi cere să introduc codul pin pe telefon, deși l-am setat din vcds.

Cum as putes rezolva problema?

Mulțumesc frumos pentru sfat.

Link către comentariu

Schimba modulul BT cu o unitate mai noua.Asta de pe masina este un model vechi,cu f multe limitari si probleme.

Link către comentariu

Mulțumesc frumos pentru răspuns, încă o întrebare, un modul bluetooth compatibil cu mașina îmi puteți recomanda, vă rog.

Detalii can. :

Address 19: CAN Gateway Labels: 3C0-907-530-V1.clb Part No SW: 3C0 907 530 C HW: 3C0 907 951 A.

Mulțumesc frumos.

Link către comentariu

@spido Referitor la faptul ca modul BT premium 5K0 035 730 F nu afiseaza uneori numele melodiilor pe RNS 510 si nu comunica cu volanul, imi cer scuze dar nu vad raspunsul :)

Link către comentariu

Trebuia sa afiseze..ai schimbat cumva telefonul?

Link către comentariu

Nu. Cu acelasi telefon, cateodata imi afiseaza cateodata nu.

Link către comentariu

Trebuie vazut daca este vreun update ptr modulul BT.Uneori mai repara din bug-uri..

Link către comentariu

Cit costa un modul BT? Ca idee, macar. Vad ca e recomandata schimbarea, in cazul in care nu 'vede' telefonul.

Cazul meu: Golf 5 Variant 2009 vs Huawei P20 Pro. Mentionez ca a functionat cu S7 Edge, S8 Plua, iPhone 6S..

Multumesc!

Link către comentariu

Revin cu o mica problema, am montat modulul 5n0 035 730 C, totul functioneaza neasteptat de bine dar am doua erori care reapar dupa stergere:

02794 - Cell-Phone Prep. Control Head (E508) 
            009 - Open or Short to Ground

02749 - Control Module / Control Head for Telephone (J738) 
            004 - No Signal/Communication

Comform pozei este vorba de tastatura si modulul cu trei butoane din plafoniera pe care eu nu le am.

Codarea pe care o am acum este 0020255, inainte de asta am avut 0020055, am pus eu 2 in pozitia 5-a din cod pt ca imi aparea si o eroare de antena, am pus 2 si nu mai apare.

Banuiesc ca este ceva cu ultimele 2 cifre, dar interfata mea nu ma ajuta, ca este prea veche, asa ca va rog, daca aveti cunostinta ajutati-ma.

telefon.jpg

Link către comentariu

Salut. Am o problema la Vw Jetta 2013 legata de sincronizarea telefonului cu masina. Sincronizarea este ok, imi apare agenda, pot efectua apeluri dar doar folosind comenzile de pe volan.

Pe display-ul telefonului ( Samsung S6) imi apare lipsa semnal, ca si cum ar lipsi sim -ul (orange).

Banuiesc ca este vorba de o setare din tel in care sa am si internet si semnal pe tel in timpul sincronizarii.

Multumesc frumos.

Link către comentariu

Trebuie vazut ce modul ai. Fiind 2013, sigur ai unul compatibil cu toate tipurile de conexiuni - de aceea, sterge profilul/conexiunea creeata si fa o asociere noua, dar nu Rsap.

In acest moment ai creeat un profil cu conexiune Rsap, de aceea se intampla asa.

Gasesti toate detaliile pe forum, s-a discutat acest aspect de f. multe ori.

Link către comentariu

• Manuel N. a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!