Jump to content

Forum

1. Generale

1. 82,3k
      postări
    2. 17,9k
      postări
    3. 16,7k
      postări
  2. Tehnic

1. 859,3k
      postări
    2. 28,8k
      postări
    3. 44,5k
      postări
    4. 175,4k
      postări
    5. Modele Electrice

Arie de discutie pentru modelele electrice ale Grupului VW (ID, ID Roomzz Concept, ID Buggy Concept,  ID Buzz Concept, ID Crozz Concept, etc. )
      Instrucțiuni, sfaturi, încărcare, offtopic modele electrice. 

11,1k
      postări
    6. 281,5k
      postări
  3. Comunitate

1. Masina mea

Forum dedicat prezentarilor masinilor membrilor. 

304,4k
      postări
    2. 144,3k
      postări
      • Emy D
    3. 119,5k
      postări
  4. Administrativ

1. 10k
      postări
      • voinea
    • Vlad48
      A observat cineva ca la aceste 1.5 TSI uleiul miroase dupa un timp a benzina? Relativ rapid dupa revizie.
    • NicNic
      Noutati despre Toro:   Au fost schimbate geamurile farurilor. Evident, astea noi sunt mult mai clare. Ins atot nu am scapat de condensul interior. Cel care le-a schimbat spune ca e normal sa mai persiste cateva zile, fiindca nu a facut inlocuirea in mediu cu umiditate controlata, ci intr-un atelier normal. Dar in cateva zile va disparea condensul, asa ar trebui. Daca nu va fi asa, atunci va trebui sa refaca etansarea 😥 ...
    • Sebytza2000
      În jurul plajei de 2000-2300 de ture mai exact, și pe loc dacă o accelerez mai tare se aude un sunet ca de aspirator. Câteodată când accelerez pare ca trage de rupe, câteodată pare mai gâtuită 
    • laurstef
      @marius1982.11 Farurile mele nu au auto leveling. Se reglează manual din infotainment printr-un cursor care are 6 pași.   @sandumbogdan Cum aș putea eu regla farurile în parcare dacă nu am un reper după care să mă iau. Știu foarte bine la ce te referi și așa am procedat și eu la vechea mașină care avea halogenuri. Dar problema mea acum este că nu bat departe nu sus/ jos sau stânga/ dreapta. E vorba de intensitatea lor. Și depaerte de mine dorința de a-i orbi cumva pe ceilalți șoferi care vin din sens invers. Cum am mai spus: când folosesc „faza mare” nu mi se pare că lumina se duce mult înainte ci mai degrabă se duce cumva în sus și în lateral. Citisem pe undeva pe aici pe forum că aceste faruri standard  (față de cele „matrix” sau cum s-or numi) au și mai puțini wați. Poate de aici și faptul că nu bat mai departe.   @dercos sunt conștient de asta, dar mi-e extrem de greu să cred că la o distanță de 1-2 luni de când am vândut mașina și am început să o conduc pe aceasta (când am observat acest fenomen) mi-a scăzut acuitatea vizuală atât de mult. Asta cu acuitatea este valabilă pe parcursul unor ani, sau în în cazuri severe/ distincte, pe parcursul mai multor luni.
    • davidut5
      Pe la egr vreo garnitura posibil. Cele de tabla fac asa zgomot.
    • Sebytza2000
      Vă salut. Este vorba de o Skoda octavia 1 axr cu soft. In jurul la 2000 de ture am un suierat puternic care pana la turatiile respective nu se aude si nici dupa. Turbina este reconditionata acum un an, softul in am de 2-3 ani. Până la acea turație mi se pare ca e greoaie, după trage mai bine . Pareri ?
    • halamadrid
      Whatever, nu vad cu ce deranjeaza  ACT-ul chiar daca la unele masini ar fi  sesizabil cand intra.  Motorul e reusit, consumul la drum lung e excelent, puterea e suficienta, pe termen scurt si mediu are nevoie doar de ulei, bujii, filtre, sunt evitate cheltuieli majore gen schimb distributie, plus altele mai mici, gen antigel.
    • vizitator
      Incepand cu anul 2023, Passat se asambleaza la fabrica din Kvasiny, Cehia. Skoda Superb se asambleaza in principal la Bratislava, in Slovacia.  La fabrica traditionala din Emden, Germania, se fac acum doar masini electrice.
    • halamadrid
      Ultima data cand am verificat, Bratislava nu era in Cehia. Iar diferentele continua, cehii beau bere, slovacii beau vin.😀 Intre Passat si Octavia e si diferenta de greutate.
    • sandumbogdan
      VW Passat este produs in fabrica din Bratislava in aceeasi fabrica impreuna cu Skoda Superb.
    • halamadrid
      Pare ca cehii fac treaba mai buna decat nemtii. Or fi mai bune tampoanele motor.
    • tavitara
      Folie transparenta de protectie ? Impiedica matuirea farurilor, deci asigura vizibilitatea in timp  Probabil te referi la foliile care aduc o alta nuanta farurilor , alea care fac faruri negre sau ceva de genul , orice care impiedica lumina sa fie ca cea initiala  Nu gasesc textul de lege care spune clar ca nu ai voie   
    • cristi511
      Mesajul anterior --> TOP!   Hai cu topicul nou!
    • PSF24
      Felicitări! Ma bucur când ii merge cuiva bine, in tarisoara asta(cred ca si Explorer-ul "a pus o vorba buna", ținând cont la cum ai avut grija de el)
    • ShadoWzZ
      Au reduceri masive la ele .. 15k si tot nu se vand
    • dnysterian
      Se simte.....😁
    • bogdan2
      Salut, ar trebui să intrebi contabilul daca nu cumva se plătește impozit de 10 % din valoarea de vânzare având in vedere faptul că masina nu este amortizata 
    • halamadrid
      Ca sa fie clar, cand spun ca nu se simte inseamna ca nu e nimic de simtit, nu ca eu nu simt.  .
  • Anunt pentru oaspeti

Pentru a avea acces în toate secțiunile forumului și a primi un număr redus de reclame vă recomandăm să vă înregistrați pe forumul nostru

• Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!