Jump to content

Forum

  1. Generale

    1. 81,7k
      postări
    2. 17,8k
      postări
    3. 16,6k
      postări
  2. Tehnic

    1. 853,8k
      postări
    2. 28,6k
      postări
    3. 44,6k
      postări
    4. 173,3k
      postări
    5. Modele Electrice

      Arie de discutie pentru modelele electrice ale Grupului VW (ID, ID Roomzz Concept, ID Buggy Concept,  ID Buzz Concept, ID Crozz Concept, etc. )
      Instrucțiuni, sfaturi, încărcare, offtopic modele electrice. 

      10,2k
      postări
    6. 277,6k
      postări
  3. Comunitate

    1. Masina mea

      Forum dedicat prezentarilor masinilor membrilor. 

      301,6k
      postări
    2. 144,2k
      postări
      • mihaizamfir
    3. 119,1k
      postări
  4. Administrativ

    1. 10k
      postări
      • voinea
  • Posts

    • Crs.Vag
      Hai să vă mai dau un pont. Configurația de mai jos, negociată pe loc, iese la 30 500 euro.    Oferta cu încă 2k euro la diesel e valabilă până la 30 septembrie, după om vedea ce va fi și dacă va mai fi. Deci dacă vreau Octavia de mai jos, luni e deadline. Gândul zboară la Superb, e mai elegantă...dar și prețul pe măsură. Sunt unele pe stoc 34k euro cash, 32k euro cu pfg. Dacă o dădeau la 32k cash, luam.   Livrare diesel,  cam 3 luni.   Livrare benzină mild, 7 luni.
    • Dotcom
      Am găsit cele două fire torsionare. Cum sa le verific? Cam complicat, se duc pe unn manunchi de fire către ceasuri. In vcds am găsit pe can gateway aceeași eroare legată de modulul de confort. Nu poate comunica cu el. Incerc cu un alt modul maine. Mulțumesc 
    • Liviu1000
      Da, diferenta mare de greutate intre ele, nu îți dai seama unde au pus sutele alea de kg, ca din punctul meu de vedere mai solida/stabila este O3 FL.
    • andrei_221
      nu se considera reclama, dar iti spun din experienta ca nu e ca in poze. Si daca o montezi, nu vei mai putea regla oglinda retrovizoare, care va ramane aplecata in jos.  Deci nu va repeziti sa luati asa ceva   Nici macar pozele sau clipul video de montaj nu este de pe octavia 4, este de la un model VW de china. Nici culoarea ne seamana cu carcasa originala    
    • dercos
      04 1.5TSI 115CP va fi mai lenta decat O3 1.0TSI din cauza cutiei mai lungi si a greutatii crescute. Aia 20nm nu inseamna un plus decat pe hartie.
    • CostiBote
      La chedar se vede cand speli masina ???
    • Liviu1000
      Pentru benzina ziceam sunt 8k turatii, la diesel 6k.   Nașpa din partea skoda ca pentru ledurile de interior sau volan sport sa te oblige la tapițerie și la oglinda șofer heliomata...ciudat cum le au grupat în pachete.   App, știți dacă as putea opta doar pt un volan sport ,acela de 120 euro fără sa adaug altceva ? O mai avea sens sa întreb la dealer ?   Citisem undeva ca un dealer ,pt a ieși masina mai ieftina unui client i a mai scos din optiuni care erau standard pe echipare...greu de crezut dar...ar însemna că se poate juca mai bine în configurare fata de ce vedem noi pe site...
    • F l o r i n
      Cele doua portocalii cu ceva - de regula portocaliu maro/negru/verde/mov, în funcție de care can vorbim, torsadate impreuna. Verifica și modul confort.
    • EEXCALADE
      Imposibil de ghicit fara investigatii. Verifica sezorii de temperatura dimineata ,pe contact doar. Temperatura lor trebuie sa fie aprox egala cu temp de afara.
    • CosminStef
      Passat B8 2.0 TDI-2015, cutie dsg 6+1, 240.000 de km. A mai întâmpinat cineva probleme la schimbarea treptelor de viteza(  sa primesti un soc, o bruscare), dar sa nu apara nicio eroare pe bord, am pus mai multe testere, la ultimul tester, mi-a aparut eroare la senzorul cameshaft( axa cu came), l-am schimbat, dar problema persista. Mentionez ca am schimbat uleiul in cutia dsg( ulei vw), iar problema a aparut dupa ce am mers cu masina 2.000 de km. Totodata, precizez ca eroarea nu e permanenta, apare undeva la cateva zile sau o data pe zi. Mulțumesc anticipat!
    • FaKyRu
      Buna seara, Am revenit cu vesti: In seara aceasta a pornit impecabil dupa 2 zile de stationare, am ajuns acasa am pus diagnoza si mi.a dat eroare pe turbo ca limita presiunii a fost depasita in sus( de aici datul in nas si lipsa de putere care si.a revenit dupa repornirea motorului), i.am facut si o adaptare sa vad daca functioneaza actuatorul de la turbo si ruleaza in parametrii, probabil ca s.a mai depus depuneri pe geometria de la turbo si a ramas semiblocata. In seara asta a mers perfect, trage foarte bine, am luato putin si la talpi ca intrase in regenerare. Ce am observat pe diagnoza este ca temperatura motorinei este cam mare undeva la 85, 86 de grade, iar temperatura la antigel era 88-90 cu motorul cald. E normal sa urce atat de mult temperatura la motorina? Dupa ce am oprit motorul scade si temperatura, nu e fixa. E posibil ca pornirea usor  neregulata la rece,cateodata, sa fie de la acest senzor? 
    • Dotcom
      Da, e corect, identic cu cel al mașinii, până ieri a funcționat. Nu înțeleg ce naiba s a întâmplat, n-am făcut nimic. Nici o ușă nu o vede deschisă, se încuie din telecomamda și observ că nici butoanele de geam nu sunt luminate, numai cele de pe ușa sofer.Nu știu care sunt firele de can?!?
    • akon
      Tu crezi ca e motocicleta? ai 6k de toate. Exclus ce zici cu 1.0 vs 1.5. Se va simti superior 1.5 indiferent ce scrie pe foaie. Din experienta, ca tot am 'rodat' cateva masini fara a avea probleme, conteaza sa nu o abuzezi, atat, majoritatea au tendinta de a incurca traficul in rodaj! Frumusica masina, personal tapiteria aia de 300E nu-mi place, avantaj mi se pare ca are spate-laterale de musama si o stergi usor, insa cu textilul Dacia 1310 nu ma pot obisnui deloc. Probabil ca pt alte piete ce nu au luat contact cu Dacia pre-Renault nu reprezinta o problema 😀
    • EEXCALADE
      Cam tarziu ,dar incep sa-si dea seama ca bateau campii cu preturile  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/auto-transporturi/vw-reduce-pretul-modelului-electric-id-3-sub-30-000-de-euro-pentru-a-stimula-vanzarile-acum-doi-ani-se-vindea-cu-44-000-de-euro-21747103
    • F l o r i n
      Verifica firele de can si modulul confort. Calculatorul de usa e cel corect? 
    • Dotcom
      Va rog puțin ajutor, cred că o să-i dau foc. Am rezolvat problemă cu ușile, acum am o eroare în instrumente 01336 company data bus for comfort system 49-00 - no communications. Nu-mi arată că e deschisă ușa, deși switchul e bun, becul se aprinde în ușă, și nu-mi mai funcționează geamurile, doar daca le deschid sau închid din telecomandă. De le butoane mimic. Nu mai pot comunica nici cu modulul confort. Nimeni nu știe de ce....va rog puțin ajutor.
  • Anunt pentru oaspeti

    Pentru a avea acces în toate secțiunile forumului și a primi un număr redus de reclame vă recomandăm să vă înregistrați pe forumul nostru

×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!