Jump to content

Sfat achizitie Skoda Rapid


rayn
 Share

Postare recomandată

Salutare,

As vrea sa schimb masina vara asta si vreau sa trec la o masina pe benzina deoarece circul 99% din timp in oras (bucuresti) ~50 km pe zi.

Am dat peste anuntul asta: https://www.autovit.ro/anunt/skoda-rapid-ID7Gk9kN.html#d5936c9909

Skoda Rapid 1.4 TSI 122 CP, DSG (banuiesc ca 7) si ceva optionale. Pretul mi se pare unul bun si as vrea sa vad si parerea voastra despre aceasta masina.

Merita? Recunosc ca nu ma pricep deloc la vazut masini (in sensul de verificat chestii, sau sa ma prind daca a fost lovita etc) si as aprecia mult daca este cineva dispus (contra cost evident) sa mearga cu mine sa o vedem (in bucuresti).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina respectiva a fost lovita cel putin in partea din fata.  Se vede clar diferenta de nuanta a barei fata si cum se aseaza capota.

Daca poti sa faci un efort sau sa dai un avans mare, apoi o rata mica pe o perioada relativ scurta, mai bine cumperi una noua (cu programul Rabla). Trebuie sa renunti la DSG si motorul de 1.4 (iei unul mai mic dar tot turbo) dar in felul acesta ai toate avantajele unei masini noi. Eu asa as face.. 

Modificat de V A L I
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!