Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Are cineva idee cat ajunge vopsitul profesional la service?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai mai mult de 100 ron eu zic ca nu are cum sa ajunga.Daca ai drum pe la Iasi (ca vad ca esti din Bacau) stiu un service foarte bun si destul de ieftin :lol:

Link către comentariu

Chiar si asa, vin,neaparat, in Iasi, sa-mi prezint masina si socrilor! (sotia este ieseanca) Scuze de :lol:@4abc- cu siguranta voi posta in aria intalniri "in iasi" cat mai curand :lol: @istef - mi-a promis ca ma invata cum sa cobor cu Gt-ul pe "Elena Doamna" Am terminat cu :offtopic:

Link către comentariu

imi spuneti va rog codul de la capacelul din mijlocul jantei originale VW pe 15" care vin standard pe comfortline?Este capacelul cu sigla VW pe el. Eventual si un pret (aproximativ)

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

Radu C. codul la capacel centru 3B7 601 171 BXF,pretul la reprez.in jur de 10euro/buc.

Modificat de VAG4Ever
Link către comentariu

Are cineva idee cat ajunge vopsitul profesional la service?

nu ar trebui sa fie mai mult de 70-80 ROn pe care sa ii dai la un meserias de pe acolo ca ciubucul lui, dar si pe bune, mai mult de 100 nu are cum, insa poate nu se baga.

Link către comentariu

Haideti baieti...facem o comanda la tmt tuning?

Link către comentariu

iarasi facem comenzi?

sincer, eu mi-am cam pierdut din entuziasm pentru ca am mai incercat o data si a ramas suspendata problema.

poate acum vom fi mai hotarati!

Link către comentariu

Postati aici o lista cu ce vreti fiecare in loc sa postati fara rost...

Vedem cati ar dori sa comande si ce si eu ma interesez cum intram in posesia lor..

Astept sa deschida cineva lista :Driver:

Link către comentariu

OK

Lista

nnw: VW OEM Golf 5 GTI side skirts, 4 door order no.: G5-E-187-2

Link către comentariu

nnw, la ce pret sunt?

mai jos ca la reprezentanta?

scuze daca scrie pe undeva, nu am vazut!

si eu sunt interesat!

Link către comentariu

• Administrator

as cam vrea si eu:

Hella MK5 R32 dark red taillights, with rear foglight - order no.: G5-L-111

Hella Golf/Jetta 5 Xenon-Look Halogen headlights - order no.: G5-L-114

:Driver:

Link către comentariu

• Administrator

cat oferi pe Hella MK5 R32 dark red taillights, with rear foglight - order no.: G5-L-111 ? Un prieten a cumparat un GTI 30 aniversar si de la 30km si-a pus pe masina leduri cum am si eu (stopurile OEM cu led). Cat oferi pe acestea dark-red ?

Link către comentariu

• Administrator

ai PM!

Link către comentariu

@lucian - 129 $ pe set complet de instalare. Din ce spunea dudu la topicul cu praguri, pragurile fara sistemul de prindere sunt pana in 3,5 mil. O intrebare stupida: nu conteaza ca ele sunt pt gti si eu am CL nu? :icon_bounce:

Poate ca ar fi bine sa ca sa se puna de toata lumea si preturile sa stim o valoare, si cel mai important, o estimare a greutatii pt ca in functie de greutate se calculeaza pretul transportului.

In principiu eu as vrea

VW OEM MK5/EOS/Passat 3C anthracite steering wheel covers, set of 3 US $ 49.00/ set order no.: SW-236

Link către comentariu

bai, acum sincer, nu e niciun avantaj, pragurile ies pe la 315 lei la care se adauga transport.

care e afacerea?

Link către comentariu

cele cumparate de dudu nu au avut sistemul de prindere. el le-a lipit cu mastic. astea vin cu tot ce trebuie. nu inseamna ca nu poti sa le lipesti si tu. in cazul lor nu prea este afacere :offtopic:

Link către comentariu

pentru cei care nu aveti gti si doriti praguri:aveti idee cum se prinde de caroserie partea din spate a pragului,in parte care urca pe aripa?...ma tem ca oricum ajungeti la mastic.

Link către comentariu

pe mine unul nu ma deranjeaza deloc adezivul, oricum exclud varianta in care trebuie gaurtita caroseria!

dar se pare ca e mai ok sa faci comanda la dealer!

cel putin in cazul pragurilor ...

Link către comentariu

gandeste-te la termenele de livrare,nervi in minus cu DHL sau alti de gen,dinastea...daca te intereseaza,da un semn!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ma intereseaza aceste stopuri ... pret ceva ? ma poate ajuta cineva ? cu siteuri sau de unde pot cumpara ?

post-15552-1207048483_thumb.jpg

Link către comentariu

350 euro peste tot . sub pretul asta nu gasesc?

Link către comentariu

Stie cineva unde gasesc antene pt Golv V? Mi-ai furat astia!! Ma refer la antena aia ca se insurubeaza pe plafon!!

Eventual si preturile si unde gasesc cat mai ieftine!!

Link către comentariu

Pai da un telefon la cel mai apropiat dealer Porsche Romania si / sau un PM lui Volksman.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!