Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Ca si Dragos_Borcanea vreau sa`mi iau si eu grilele de la proiectoare dar fara gauri pt masina din semnatura..

Stie cineva de unde ?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

as incerca mai degraba sa egalizez temperaturile... deci aerul cald s-ar putea sa nu te ajute pe gerul de afara...

Mie mi se aburesc intotdeauna cand o spal afara pe frig cu apa calda... ma rog, mi-o spala rumanii aia la spalatorie... dupa un timp isi revine fara probleme...

:lol: :lol:

Dudu nu o mai spala cu apa calda ca distrugi vopseaua....incearca sa gasesti o spalatorie care sa fie inchisa si sa spele cu apa rece....de dragul masinii.. :lol:

Link către comentariu

• Administrator
:lol: :lol:

Dudu nu o mai spala cu apa calda ca distrugi vopseaua....incearca sa gasesti o spalatorie care sa fie inchisa si sa spele cu apa rece....de dragul masinii.. :lol:

Stiu, am patit-o o singura data... personal nu am mai spalat acolo pentru ca mi se abureau farurile... nu stiam de treaba cu vopseaua... gandind acum la rece :lol:, e normal ce-mi zici

thx!

Link către comentariu

W8 Innenleuchte

-Golf 5

-Passat 3C (dupa 05)

cod = 1K0947105

post-9546-1197645861_thumb.jpg

:blink:

Link către comentariu

popescu_aaron@yahoo.com

As dori si eu catalogul :blink:

Link către comentariu

toti vrem...dar primeste cineva oare?

ca eu unu tot astept..

Link către comentariu

• 2 months later...

Are cineva montat asa ceva pe Golf 5 sau stie pe cineva care aduce ? Stiu ca erau unele modele care se puteau monta pe Golf 4. Pozele le-am gasit aici , nu mai stiu la ce pagina. :Driver:

Poate unor persoane o sa li se para chich, mie personal imi plac, deci nu incepeti sa aruncati cu carcoteli !! :angry:

post-3973-1203852119_thumb.jpg

post-3973-1203852127_thumb.jpg

Modificat de psyk3
Link către comentariu

interesante inelele...eu as pune numai la temperatura si gaz...ca pe cele 2 mari am... :angry:

Link către comentariu

Eu le vreau pe toate patru, pentru ca cele doua de la vitezometru si kilometraj sunt mai subtiri !!

Inele fac bordul sa semene cu cel de GTI si R32. :angry:

post-3973-1203853361_thumb.jpg

post-3973-1203853370_thumb.jpg

post-3973-1203853566_thumb.jpg

Modificat de psyk3
Link către comentariu

niste ceasuri de gti si cu computer de bord plus??

la cat s-ar ridica?

Link către comentariu

ca sa ai comp+ trebuie sa schimbi prea multe in masina si nu iesi deloc bine financiar

Link către comentariu

Ceasurile vin odata cu instrumentul de bord adica ''clusterul''.Vazusem pe ebay la un moment dat normale cu BC+ undeva pe la 800-900 eur.Am vazut si un '''DIY'' pe Vortex si e extrem de mult de munca ca sa pui clusterul :(

Eu zic ca nu merita....

Link către comentariu

pe mine m-ar interesa sa imi cumpar insertiile alea de bord,trim-uri sau cum se numesc(4 buc pentru usi si inca trei pentru bord).stie cineva de unde se pot lua?sau un autocolant frumos.gen silver ca la gti ca dau bine de tot pe masna.astept orice sfat(si ceva preturi pt cei care le stiu)

Link către comentariu

subscriu si eu!!!!

daca are cineva posibilitatea sa faca comanda la TMTUNING ma abonez si eu !!!

vreau un BOv pt diesel

Link către comentariu

Astept inca doritori si daca vor mai fi creeam un topic pentru un Group Buy :lol:

Link către comentariu

pai pentru treaba asta este un topic dedicat "tmttunning"si acolo am mai invitat oamenii sa facem o comanda dar nici un raspuns... ;)

Link către comentariu

As dori si eu catalogul de accesorii pentru G5 daca se poate: ovidiuvicar@yahoo.com

Multumesc!

Link către comentariu

Mai exista un exemplar la catalog ?! :icon_thumright:

mariusmkv@yahoo.com

10x

Link către comentariu

:flower: Problema cu TMTtuning e ca transportul produselor costa destul de mult,eu am vrut sa comand anul trecut o cotiera care ar fi costat 201Euro si ei au cerut pentru transport 48Euro,am intrebat de ce costa atata,cica Ro nu intra in destinatia lor preferata si mai trebuie sa platesc o asigurare speciala pentru Ro pe care nu prea am inteles ce a vrut sa insemne si asta in 2007 cand deja eram in UE,sau nu?. :ceuameni:

In final am renuntat la comanda si am zis ca numai comand nimic dela ei in viata mea.

Modificat de VAG4Ever
Link către comentariu

Pai tocmai cu transportul... daca suntem mai multi costul de transport se diminueaza, sau si cel mai bine facem comanda si gasim pe cineva care poate trece pe la ei... eu cred ca as gasi pe cineva sa ni le aduca.

Link către comentariu

mai aveti ca alternativa acestia, poate nu cer garantii.

Oricum 48Euro din state pana la noi nu mi se pare mult tinand cont de faptul ca de la Arad pana la Buzau te costa 50 RON. sau de la Craiova pana la Bucuresti 30Ron.

Daca comandati de la ei ma bag si eu pentru astea !!

Modificat de psyk3
Link către comentariu

Oricum 48Euro din state pana la noi nu mi se pare mult...

Tmt tuning este in Germania nu in State!

Si pentru o cotiera pana aici mi-se pare mult.

Am luat legatura cu www.ahw-shop.de si ei trimit cu 20euro acelasi produs,e totusi o diferenta nu?

Deci pentru "group buy" as fi de acord sa comandam de acolo,ce ziceti?

Modificat de VAG4Ever
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!