Jump to content

Accesorii Golf5

toni
 Share

Postare recomandată

Am vorbit cu Homeboy si e pe bucata...deci nu merita tinand cont ca un kit xenon original cost 600 euro!

sa inteleg ca e xenon pe faza scurta, sunt fumurii si ... cam atat. corect?
Arata exact ca cele OEM cu xenon... :lol:
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 732
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

37

• homeboy

29

• 4abc

25

• sol1

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

kit xenon original doar 600 de euro??? :-o nu prea cred! Daca ar fi asa maine dau comanda

Link către comentariu

ii dau un pm lui homeboy ca e din zona, si poate imi aduce ceva si imi si monteaza :rolleyes:

Link către comentariu

Dragos_Borcanea

proiectoarele cu leduri se pot monta pe GT SPORT...nici eu nu am nici o treaba cu germana oricum bun site :D

Link către comentariu

• 1 month later...
@razdan: lasa o adresa de mail si ti-l trimit eu.

Salut ! crezi ca poti sa imi trimiti si mie acel catalog de accesorii G5 ? adresa : reptile707777@yahoo.com

Iti multumesc anticipat

Link către comentariu

• Administrator

subscriu rugamintii... may come handy :D

vlddudu@yahoo.com

Link către comentariu

cu search nu am gasit nimic, desi imi amintesc ca am citit candva, dar nu mai stiu unde!

nu vreau sa creez topic pt asta: cum se desface suportul de ochelari? nu mai coboara singur!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

As dori si eu catalogul de accesorii pentru G5 daca se poate.

Multumesc.

Link către comentariu

As vrea si eu catalogul: saddamishu@yahoo.com

Multumesc

Link către comentariu

Dragos_Borcanea

Am si eu o intrebare. As vrea sa stiu daca se gaseste pt gt sport de cumparat grila de plastic de la proiectoare fara gaura de proiectoare cum are r32-u. Daca da as vrea sa stiu la ce pret si cat de mult dureaza pana le pot cumpara! Sper sa ma fi facut inteles

Nu am intrebat la dealer pt ca m-am gandit ca cineva imi de aici de pe forum imi va da un raspuns mai promt :icon_thumright:

Cele de pe R32 se potrivesc pe bara de GT ?

Modificat de Dragos_Borcanea
Link către comentariu

Pentru ca sunt fumator si merg cu alte persoane in masina care nu suporta fumul de tigara am recurs la urmatoarea solutie: paravanturi!

Sunt luate de la o firma de tuning si accesorii auto. (inca le astept)

Mai are cineva asa ceva?

Link către comentariu

vreau si eu trimite careva si mie sau ziceti-mi si mie un link de unde il pot lua ceva ?

Link către comentariu

Daca cineva are dvd-ul pt Navi pt VW ( nu cel de Audi pe care-l am) cu Romania, poate ma ajuta si pe mine.

Cel pe care-l am este ultimul dvd original 2007 dar nu are Romania.La cel pt Audi, baietii au scris pe dvd-ul original si a iesit ceva care contine si Romania, chiar daca nu e original, el merge.

La VW nu exista asa ceva?

Link către comentariu

Dragos_Borcanea

o plasa pt portbagaj stie cineva cat costa si daca au astia la pnb pe stoc sau din alta parte ?

Link către comentariu

Cele de pe R32 se potrivesc pe bara de GT ?

Nu se potrivesc, daca te vei uita mai atent o sa observi ca grilele respective la R32 sunt mai mari.

Modificat de WNS
Link către comentariu

Dragos_Borcanea

am vz asta...Gt din cate stiu eu fara proiectoare nu exista.....cam trist dar asta e o sa imi pun xenoane in proiectoare da mai incolo. Inca o chestie. Voua vi se aburesc farurile?Am faruri cu xenon. In seara asta da dat ceva ninsoare si cand am curatzat zapada de pe faruri erau aburite jos unde sunt semnalizatoarele si pozitiile

Link către comentariu

abureala iti trece de la sine dupa o vreme

sau daca vrei sa scapi mai rpd de ea, poti sa tii masina intr-un garaj peste noapte sau desfaci farul si incerci sa bagi niste aer cald cu un uscator de par...

spor...

Link către comentariu

• Administrator

as incerca mai degraba sa egalizez temperaturile... deci aerul cald s-ar putea sa nu te ajute pe gerul de afara...

Mie mi se aburesc intotdeauna cand o spal afara pe frig cu apa calda... ma rog, mi-o spala rumanii aia la spalatorie... dupa un timp isi revine fara probleme...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!