Jump to content

Caseta directie Fabia

genu
 Share

Postare recomandată

mda...dobitoc is... :icon_cool: initial am scris servodirectii si trebuia servodirectiE....se mai implinta.bafta oricum si sper ca v-am ajutat cu ceva. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristiii

21

• flopem

12

• BLiTZ

11

• trami

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

baieti,cred (de fapt sunt convins)ca oricine poate face o astfel de lucrare cu multa atentie,prea diferita de vechea dacie nu este si intrucit principiu de functionare asemanator,am reusit sa inlocuiesc burduf stinga si semering dreapta,cu un sh (sper sa am noroc de data asta) de la un polo ,fabricantul cutiei inca nu am reusit sa-l descopar intrucit ei se semneaza pe el cu `skoda`

Link către comentariu

mariobos te rog frumos `cele mai inalte standarde de calitate din Italia`? pai daca vroiam lucru italian imi luam un al doilea fiat (ca deabia am reusit sa scap de primu)ai putea si tu sa scoti fraza asta din reclamele tale,ca stim foarte bine la ce sunt buni italienii,(probabil la paste,da nici acolo nu cred)

si daca spui ca te ocupi cu asa ceva te ascult,de unde iei piesele?cum se numesc pe coduri eventual,mai profesional

Link către comentariu

Da mare dreptate are freaka, si eu daca voiam ceva Italienesc imi luam FERRARI. :icon_thumright:

Link către comentariu

Deci pina la urma nu se preea poate repara din cauza ca nu exista piese pe piata nu?

si caseta mea cam trosneste si ar trebui umblat un pic in ea daca auzititi pe cineva.....dati-mi si mie de stire :(

Link către comentariu

ba nene !! (freaka) adica io vreau sa te ajut si tu asa-mi raspunzi?? ce reklamele mele??? in primul rind nu site-ul meu,am auzit si eu de el de pe forum,in al 2-lea rind mi se rupe mie de aia si ce piese au ei din italia si etc. deci inainte sa faci asemenea afirmatii documenteaza-te mai bine si nu sari tu repede ca nu-i loc frate !!! inca o data: nu am nici o legatura cu firma aceea sau cu vreunul de acolo.imi pare rau ca am incercat sa va ajut...asta e. alta data...

Link către comentariu

mariobos eu te inteleg dar sa nu-ti para rau ca ai vrut sa ajuti pentru ca asta cred ca este scopul forumului si nu acela de a intra in polemici, iar cei care vor avea nevoie si vor fii mai putin suspiciosi sigur vor aprecia informatia ta si a celorlalti. :huh:

Link către comentariu

stiu,ai dreptate,dar ma dispera cind cineva nu are nimica util de scris dar la caterinca is grozavi, si nici macar nu stie daca ceea ce afirma este adevarat.poate-s io mai imbecil sau...dar nu-mi place sa se faca afirmatii eronate pe seama mea.nici macar nu e firma mea aia si nici nu-i cunosc pe cei de acolo.cam atita.bafta.

Link către comentariu

Azi am vorbit cu cei din de la Medes din hunedoara reparatia casetei costa 6-7 mil dar in cazul in care e nereparabila trebuie sa faca comanda in italia sa aduca alta si pretul va fi altul...totusi in bucuresti nu se ocupa nimeni de reparatii de casete ??????????????? :( nu stiti pe nimeni?

Mario nu te enerva,asa e natura umana... :(

Modificat de Alex_shaolin
Link către comentariu

scuze-le mele `mariobos`am crezut ca faci reclama ascunsa ca m-am cam plictisit de asa ceva,am ramas doua zile imobilizat cu masina ,si am umblat la o grama de meseriasi care m-ai de care(stiti voi ceva ~de genu~vino cu ea si ti-o rezolvam noi)si chiar as avea nevoie decineva care ar sti de unde se gasesc piesele respective eventual cu ce merge inlocuit,iar eu treaba cu trimite caseta si ti-o repar eu ,nu prea o cred .(stiti voi povestea cu elementele de siguranta)

si am considerat ca o data ce o repara cei de la skoda se poate si pentru restul , ne poti ajuta si tu cu un sfat bun ,ca de!, nu se stie,cu niste sfaturi utile

Link către comentariu

Hahahaa ca veni vorba de sfaturi bune ale mecanicilor,eu am vindut o masina cu 2000 de E mai putin ca mi-au zis mai toti mecanicii ca aveam cutia rupta la masina si costa 1000 E de facut(automatica,Opel Omega-2,5 td-136 cp)si ala care a cumparat-o de la mine a tinut-o 3 luni pe bara si a facut-o cu 300 E :Driver: :huh: ca nu e ra nici o cutie rupta decit clutch-urile de pridere slabite...asa ca aia au incercat sa ma arda pe unde ma prindeau...

Link către comentariu

Incep sa cred ca intram la categoria fraierilor cu marca`skoda`,nu de alta da la magazinul de piese auto m-au cam pirlit tare,la reprezentante la fel,la ulei si filtre mi-am luat-o de nu m-am vazut.si incep sa cred ca suntem catalogati,intr-un sens tare urit pentru buzunarele noastre.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare tuturor,

am cumparat recent o Fabia 1,2 47kw second hand adusa din Ungaria de un samsar.Masina e din 2005,are 2700 km parcursi(nu am uitat nici un zero)verificata si cu vag-com-ul personal,si cu testerul de la service skoda,kilometrajul se confirma si vizual,adica nu prezinta semne de uzura cosmetizate sau ascunse.Problema este de alta natura:masina a stat mai bine de un an nefolosita,nemiscata,si acest lucru se confirma si din cartea de identitate maghiara unde se vede data radierii din circulatie(de prin toamna 2006)corelat cu introducerea in Romania(de cateva zile).Datorita nefolosirii au aparut niste probleme pe care eu le-am trecut usor cu vederea in momentul cumpararii masinii,furat de peisaj(masina ca noua,km putini).Majoritatea le-am remediat in service-ul reprezentantei skoda local,una(cea mai costisitoare) a ramas in asteptare.E vorba de caseta de directie,volanul merge greu si nu revine singur in mers ,nu se indreapta rotile dupa virare,trebuie tras sanatos de volan.Initial speram ca sant intzepenitzi rulmentii de la amortizoare si isi vor reveni,dar s-a dovedit a fi problema la caseta de directie.Cei de la skoda mi-au propus sa dau la schimb caseta defecta si aprox. 2000 Ron diferenta pentru o caseta noua si am acceptat.Altfel, zicea receptionerul service,o caseta noua ar costa peste 3000 Ron.Acum decizia e luata,saptamana viitoare trebuie sa vina caseta noua.Apelul meu catre voi este sa va exprimati parerile personale sau sa impartasiti din experienta tehnica cei care aveti,cum s-o fi putut defecta caseta aia blestemata stand afara nemiscata in vreun parc auto??!!!??masina nu a fost lovita,asta-i sigur.Casetele astea nu au posibilitati de lubrifiere???Oricum nu mai am ce face deoarece am comandat una noua iar pe cea veche nu o sa o vad pt ca am oferit-o la schimb,dar macar sa ma luminez si eu.S-a mai gasit cate un prieten sa puna paie pe foc si sa sugereze ca poate la service or sa mi-o monteze tot pe aia originala dupa revizuire,sincer eu nu cred asa ceva.

Link către comentariu

Nu iti fa griji ca iti vor reconditiona caseta de directie cei din service , o vor face cu siguranta Skoda la fabrica. Oferta de care beneficiezi :

http://www.skoda.ro/page.php?SM_ID=265 . Acolo e clar mentionat ca " Piesele pot face obiectul reconditionarii " . Oricum o piesa reconditionata din fabrica iese ca noua si beneficiezi de garantia unei piese noi asa ca nu iti fa griji - oricum mi se pare o oferta cinstita.

Link către comentariu

caseta se va reconditiona in fabrica !! serviceul skoda nu face asa ceva aici

Link către comentariu

are servodirectie masina?

Da,masina are servodirectie,nu stiu daca sant Fabii fara servodirectie.Pompa servo e in regula,masina e diagnosticata si verificata la service-ul Skoda dupa cum am mai scris.Momentan se afla tot acolo in asteptarea noii casete. Chiar si la o masina fara servodirectie , dupa virare daca lasi volanul si esti in mers(viteza mica,de manevra)rotile se indreapta si masina merge drept.La asta a mea nu se intampla la fel,ar merge intr-una in cerc daca ai lasa-o si ai avea spatiu,volanul nu se clinteste.Intrebarea mea era oare ce s-a putut intampla cu acea caseta de directie?,dupa 2700 km rulati,vreun an si 2 luni de stationare,fara pierderi de lichid pe la simeringuri,fara ca masina sa fi fost lovita.E clar ca s-o fi intzepenit mecanismul ala din ea,dar de ce,cum?Sant dezamagit deoarece sant masini vechi de peste 20 de ani care dupa perioade lungi de stationare cel mult ruginesc.Asta are 2 ani jumate si dupa un un rulaj minim si un an de stat pe dreapta a acumulat probleme,ca au mai fost si altele dar le-am remediat.

Link către comentariu

da masinile care stau mult tind sa aiba prob la directie

eu am patit asta aveam 6 masini printre care si 2 skode octavia si una noua cu care am mers f putin doar 20000km a stat cam 1 an si apoi in 10 zile dupa ce am inceput sa merg iar cu ea a inceput sa imi curga pe partea dpreapta si am luat o caseta de la o cunostiinta,ma puteam interesa si pt tine la un pret de 10-14 mil dar acum daca o iei de la ei e ok ,o caseta se reconditioneaza la noi la pretul asta 20 de mil mi se pare mult si toata lumea fera garantie 1 an

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

• 2 months later...

uuufff eu am batai puternice la caseta de directie,cum trec peste orice denivelare bate stinga dreapta(verificat in service,am bataie puternica unde vine axul volanului in caseta si implicit in podea la picioare sub pedale) :rolleyes: si sincer nu am posibilitatea cumpararii unei casete de directie

poate doar second...aveti vreo idee? :)

Link către comentariu

ai incercat cu schimbarea uleiului servo?

:rolleyes: imi bat axurile ce ies din caseta de directie(adica bucsele casetei de directie care nu le schimba nimeni) si vin in bieletele de directie ce legatura pot avea cu uleiul de servo??? :icon_thumright:

Link către comentariu

ma refeream la ce s-a scris despre fabia care a stat 1 an si ceva pe loc. cat despre tine, sincer imi pare rau pentru caseta ta, dar incearca la dezmembrari. succes!

Link către comentariu

• 3 months later...

Erau nesimtitele bucse de bara stabilizatoare....nu are nimik caseta :icon_thumright:

ps. mare bou si mecanicul....

Link către comentariu

• 6 months later...

Referitor la casete de directie e un atelier undeva la timisoara sau arad pe acolo pe undeva o trimiti pe a ta si in 2-3 zile ti-o trimite inapoi reparata schibat tot in ea garantie 1an super meserias eu am facut 2 casete pana acum si sunt super multumit pret undeva 4-5 sute lei (4-5mil vechi) daca vreti ma interesez la mecanicul meu si va dau si voua nr de tel succese si directi bune!!

Link către comentariu

Referitor la casete de directie e un atelier undeva la timisoara sau arad pe acolo pe undeva o trimiti pe a ta si in 2-3 zile ti-o trimite inapoi reparata schibat tot in ea garantie 1an super meserias eu am facut 2 casete pana acum si sunt super multumit pret undeva 4-5 sute lei (4-5mil vechi) daca vreti ma interesez la mecanicul meu si va dau si voua nr de tel succese si directi bune!!

Revin cu nr de tel 0744512696

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!