Jump to content

Golfuletzu meu Mk. 4

~LauR~

Postare recomandată

Discurile si plăcuţele de pe Cupra arata foarte bine , aş putea spune ca sunt aproape noi , daca au un pret bun merita , tine mine doar pe placute si discuri dai cam 600 ron....

P.s - schimbă cutia cu una în 6 trepte :))))

Link către comentariu

Daca ai intrat in hora acum trebuie sa joci:))

La vara cand simti ca nu mai trage faci si tu upgrade la intercooler si tubulatura de ASZ...eventual si admisie..care este mult mai mare decat ce ai tu:)

Link către comentariu

Intercooleru este varianta aia mai groasa si ar trebui sa faca fata ( este acelasi intercooler care este pus si pe 1.8 t 180 cp )

La admisie sper sa nu vorbesc prostii, dar cred ca este mai complicat la mine datorita pozitionari racitorului de gaze.

Poate prind un FMIC la un pret ok :D

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Se pare ca am avut noroc :) am schimbat jantele de iarna pe 15" cu unele pe 16"   post-69411-0-54472800-1414339234_thumb.j

Astea de 16" vad ca au et 42, sper sa intre franele alea de 312 mm ca vreau sa le iau :D

Link către comentariu

Bravo Laur..ai avut noroc:)vad ca 2 sunt Semperit...am avut si eu si sunt destul de bune...

Franele ar trebui sa intre...ET 42 am si eu la Montreal...deci tind sa cred ca e dimensiune standard pt platforma asta...

Link către comentariu

Ma bucur ca ai fost multumit de ele, inseamna ca sunt OK...celelalte 2 sunt Pirelli.

Da cred ca este standard, tot de pe un golf 4 sunt.

Link către comentariu

Asadar saptamana viitoare pui 312? Buna treaba. Asteptam pareri impresii samd...eu zic ca nu o sa fi dezamagit.

Link către comentariu

Sa ma  :grrrrrr: pe ele de frane ca nu merg pe jantele de tabla pe 16" ating f putin...am probat inainte sa le iau...deci cele de cupra nu merg.

Daca are/stie cineva frane complete pe 312 mm de gti, vrs...il rog sa ma anunte, raman dator :D

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Oare are ceva daca iau la polizor 1 mm din etrier ( acolo atingea ) ? Practic sa le sterg putin.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Unde atinge mai exact?in ce? in portetrier...in etrier...in disc...

Marcheaza aici...

post-14266-0-72747000-1414437758_thumb.j

Esti sigur ca e de la frane?sa nu fie de la jante...ceva stramb...

Daca stam sa ne gandim Leon 1M si Golf sunt compatibile la jante...deci masinile sunt acceasi platforma...e ceva dubios...

Link către comentariu

Si oricum daca atinge si chiar e un pret bun pentru ele, banuiesc ca se rezolva cu o pereche de distantieri nu?

Link către comentariu

Scuze am editat mai sus...atinge in etrier.

De la frane este, cel care le vindea mi-a spus ca sunt 312 mm dar cred ca sunt de 320 mm...pacat ca nu am avut o ruleta sa le masor...

Aici atinge post-69411-0-63469900-1414439926_thumb.j practic le sterpeleste.

Rudi nu vreau sa mai pun distantiere.

Link către comentariu

Parca erau niste frane de alfa romeo de pe 156 gta ( brembo) care masoara 320 doar ca alea nu pareau a fi asa ceva...hmmmm...

Dubios

Link către comentariu

sunt de pe leon cupra r cele care vrei sa le pui la tine si au 323mm...probabil jante pe 17 minim  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Da nemtalau cred ca mai mult ca sigur asa este, dar tampitu a zis ca este doar cupra fara "R" acum se explica de ce nu merg.

Link către comentariu

Ori te bucuri ca ai frane de frane si mai trebuie sa schimbi inca o data jantele:)))...ori ala te a pacalit si i le duci inapoi si ti iei banii inapoi.

Link către comentariu

nu cred ca a vrut sa il pacaleasca doar ca nu a stiut ce vinde...cel mai bine le masori si daca sunt de 323 e clar...poate asa a luat si el masina si nu a stiut ca a avut montate franele de r pe cupra lui.

Link către comentariu

Cristi nu le-am luat :D am fost cu o janta de tabla la el sa vad daca intra...daca era totu OK atunci le luam.

Jantele de tabla pe 16" sigur nu le mai schimb :))

Ramane sa mai caut :)

Nemtalau numai el stie ce a fost in capu lui.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

La ce pret erau franele? Daca poti si vrei sa spui da-mi un PM! Ms

Modificat de mihaita27
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!