Jump to content

Golfuletzu meu Mk. 4

~LauR~

Postare recomandată

Intr-adevar, mea culpa , ramasesem ancorat cu preturile de acum cativa ani , stiam ca-si achizitionase cineva asa ceva si erau mult mai scumpe decat acum , m-am uitat acum pe AHW si cele de gti ajung 62 euro fara transport , si cele de R-line 120 euro fara transport :)

Cele de Gti anniversary ajung intr-adevar setul la 210 euro :) deci nu ma inselasem . 65 euro pedale + 135 euro footrest-ul 

http://shop.ahw-shop.de/jubi-gti-25-pedalkappen-vw-golf-4-original-sport-pedalset-set.1m0721961a.535a.275a?c=1388  

Dar ce iti doresti tu ajunge la 62 euro . 

Modificat de Cosmin ZKG
Link către comentariu

Ca optiune, ai putea opta si pentru cele de TT, sunt facute din acelasi material ca cele pentru R32 si GTI doar ca mai ieftine (la jumatate de pret): http://shop.ahw-shop.de/tt-edelstahl-pedalkappen-golf-iv-4-bora-audi-a3..-8n1064200?c=1388 Le-am comandat pentru un prieten in Decembrie si a fost multumit de ele.

Link către comentariu

Pe astea le vreau si eu, am pus o poza cu ele pe pagina precedenta.

Momentan mai astept putin pana am sa le comand.

Link către comentariu

Si eu cautam "interior trim" sa zic asa pe aluminium gen r32,ce am gasit a fost ori prea scump (un domn la un moment dat cerea 350euro) iar altele erau prea mult duse sa se mai poata monta si sa arate bine asa ca mi-am facut eu de cap,sunt multumit de cum a iesit,poate ajuta si pe cineva (imi cer scuze de rezolutie,dar nu pot face upload aici numa img link,probabil pe motiv ca sunt utilizator nou)

9mer.jpg

kpy8.jpg

7lya.jpg

oi55.jpg

jzez.jpg

z3w4.jpg

Link către comentariu

Tu le-ai vopsit si au iesit bine. Omu zice pretu daca cumparatoru da banu e treaba lui :)

Eu asa am vrut sa am trimuri din aluminiu.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Nu e acelasi lucru trimul vopsit cu cel din aluminiu. La cel din aluminiu chiar daca se zgaraie nu e o tragedie, dar la ala vopsit... Oricum arata altfel, dar depinde si de gust si de ce mai pui in masina sa se asorteze cu alu look-ul ala.

Link către comentariu

GRP,pai ar fi culmea sa fie acelasi lucru,nu?  :icon_confused:

Ideea e in felul urmator,la mk4 piesele nu sunt/nu ar trebui sa fie scumpe,dar cand lumea stie ca sunt rare sau o sa aibe un impact major asupra masinii cer un pret bomba,pana vine unul disperat cu bani si le ia.kit-ul complet de aluminiu fara pedale (4xmanere,trim bord) mie mi-i s-a parut exagerat pretul de 1300 lei.Pana si o insigna de R32 sau GTI la grilaj-fata e doar o bucata de plastic,dar si aia costa 120lei minim si a doua zi ti-o fura cineva....si apoi te intrebi daca s-o meritat.

Ce am vopsit eu o sa tina,daca e facut ca la carte si anume : curatat cauciuc vechi de pe plastic,smirghelit cu smirghel fin sub apa calda,degresat cu diluant,1-2 straturi de primer plast pro pentru priza la vopsea dupa care 1-2 straturi de spritchit pt plastic,2 straturi de vopsea si la final un strat de lac.Ies si mai bine daca le faci la cuptor.

Bine,ideea e ca fiecare face ce vrea cu masina lui,eu am zis doar ca la unele chestii sunt alternative mai ieftine,daca omul nu are bani de aruncat pe chestii OEM.

Link către comentariu

R32,GTI sunt variantele de top la VW si s-au folosit anumite piese mai "rare" tocmai daia si preturile axagerate la ele cand vrei sa faci un Upgrade la o masina normala, pt ca lumea stie preturile.

Eu dupa cum ai observat am luat trimuri de carbon ( sunt mult mai ieftine ) si am frecat la ele pana am ajuns la aluminiu, dupa care le-am dat cu lac. 

Grp si Eu nu am spus ca nu ai facut o treaba buna cu vopsitu, doar ca nu se compara cu aluminiu ala pur...iar la cele vopsite daca se zgaraie sigur o sa se vada oricat de bine sunt vopsite.

Link către comentariu

Stiu ca nu ati zis,nu era vorba de asta.Eu ziceam de preturile exagerate la care gasim unele piese pt masinile noastre.

Chiar daca nu e vorba de gti sau r32,orice bucatica acolo,daca da bine pe masina costa.Vopsirea elementelor e una din alternativele reconditionarii sau reimprospatarii masinii din punct de vedere estetic.

Cat de practic e, abia cu timpul am sa imi dau seama.Evident ca sunt constient ca e vopsea,oricat de perfecta e la un moment dat o sa crape,zgarie,etc.Dar sunt cazuri in care masina din fabrica nu a venit cu aluminiu,carbon etc,desi ar fi aratat bine.Un bun exemplu la o lucrare facuta recent la un polo 2001:

31ao.jpg

1zsp.jpg

Acum,cat o sa tina om vedea :)

Modificat de cxr2test
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Maine vreau sa vopsesc jantele, m-am gandit tot pe negru sau un albastru inchis...voii ce credeti sa le fac la fel sau sa le schimb culoarea ?

Daca poate cineva sa ma ajute in photoshop cu diferite culori ( care crede el de cuviinta dar nu tipatoare ) ii sunt recunoscator. post-69411-0-42222700-1394813266_thumb.j

Link către comentariu

Eu sunt pro pentru o culoare mai deschisa. Mi se pare ca jante de culoare inchisa aduc masinii un look intunecat rau si nu se vede modelul jantelor fara te "chiorasti".

Link către comentariu
andrei.toledo

Si mie mi se pare ca nu ies chiar in evidenta vopsite asa :)

Uita-te si la culoarea pe care au avut-o BBS-urile mele sau Ferric Grey 2 de la BMW :)

Link către comentariu

Ferric Grey 2 asa sigur o sa le fac cand am sa le vopsesc electrostatic...dar momentan o sa le vopsesc eu si as vrea alta culoare mai deschisa ca sa imi fac damblaua :)) dar sa vad ce culori gasesc maine prin magazine :d daca nu gasesc nimic care sa imi placa, mai stau si le fac electrostatic.

Link către comentariu

Jantele nu le-am mai vopsit ca nu am gasit la spray culoarea care o vroiam... asa ca mai astept si le fac electrostatic, in schimb am vopsit etrieri in portocaliu.Revin cu poze zilele astea cand pun si jantele.

Link către comentariu

Aseara cand am venit de la lucru am observat ca cineva nu a avut loc de masina mea in parcare  :grrrrrr: rezultatu post-69411-0-07847100-1395045391_thumb.j nu cred ca iese doar cu un polis si va trebui sa revopsesc...Pareri cum as putea sa rezolv ?

ps: in poza se observa si etrieru vopsit dar nu mai conteaza acum la ce nervi am...

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Jos pe bara se intinde mai mult dar nu este asa pronuntat, s-ar putea sa iasa la polis acolo...

Link către comentariu

spal-o, sterge-o si vezi cat se mai vede. e posibil sa scapi doar cu un polish

Link către comentariu

NU iesa la polish. Iti trebuie retus. Am avut ceva similar la Golf-ul albastru, doar ca pe aripa fata si a trebui retusata. Naspa. Legat de etrieri, cred ca, cel mai bun contrast e rosu-negru, dar de gustibus non disputandum :D.

Link către comentariu

O sa incerc totusi prima data cu un polish daca nu se rezolva ramane retush.

Si portocaliu merge cu negru :d

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!