Jump to content

Probleme AVB 101CP

hibigibi
 Share

Postare recomandată

Salut!

Urmaresc forumul de o luna, dar nu am postat deloc. :)

Am un Passat tDI din 2002 cu probleme.Am cumparat masina prin august si am facut cam 10k km cu ea, dar mereu observam ca nu trece de 3000RPM si nici de 130km/h, asa ca am schimbat debitmetrul.

Am facut testul cu scosu mufei si masina a mers muult mai bine dupa.

Asa ca am luat un debitmetru pierburg (l-am montat aseara) si am iesit din Buc

Demaraj mult mai bun reprize mai bune...dar e o chestie care mi se pare ciudata , la 2700Rpm in a 5ea are doar 135 :D

Ea mai putea mai mult dar nu am mai avut loc de alergat...

e normal? voi ce viteza aveti la rotatia aia? ce viteza aveti la 1900Rpm in a 5ea?

Tot pe forum am aflat de vagcom ... Ma poate ajuta cineva cu o scanare (poate mai am alta problema)

Cum e cu intalnirea saptamanala de maine?...Pot veni?

Mersi si scuze daca am postat in locul gresit ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti recomand sa-l contactezi pe Dragos Voinea....aici pe forum. Daca timpul ii permite te ajuta cu VAG-ul.

Despre intalnirea de saptamana asta, vezi la topicul de profil. Posibila, dar cu participare redusa (unii nu sunt in Buc, altii asteapta intalnirea anuala din ianuarie).

Succes ! :)

Link către comentariu

Cam aceeasi viteza am si eu, in vit 4-a la 3000 ture -120 km/h

vit 5-a 3000 ture- 140 km/h

Link către comentariu

verificati ce coduri de eroare aveti stocate si problema e pe jumate rezolvata :)

Link către comentariu

Asa ca am luat un debitmetru pierburg (l-am montat aseara) si am iesit din Buc

Demaraj mult mai bun reprize mai bune...dar e o chestie care mi se pare ciudata , la 2700Rpm in a 5ea are doar 135 :)

Regula de 3 simple, ne spune ca la 4000rpm in vit. 5-a ai avea 200km/h. Cu abaterea vitezometrului si eroarea de citire, se apropie de valoarea reala. Cred ca viteza maxima constructiva la tine este in jur de 190km/h la o turatie in jurul a 4000rpm. Deci e bine.

Link către comentariu

La acelasi motor de 74 kw la 180 am fix 4000 de ture. 3000 de ture la 140. Astea pe vitezometru, nu real (doamne fereste sa aflu de la radar asta). Viteza maxima constructiva este de 192 km/h, dar cum indicatorul are si el eroare acul vitezometrului trebuie sa indice mai mult. Am mers pe Kisellef cu fix 60 la ora iar indicatoarele imi aratau 56.

Link către comentariu

La mine la 3100 de ture, in treapta a V-a, viteza este in jur de 150 km la ora. Banuiesc ca si la tine ar fi aceeasi viteza, in conditiile in care si motorul meu are tot 74 KW/101 Cp. Cred ca este normal.

Link către comentariu

Uite ca nu stiu ce turatie am la 150 la ora, nu m-am uitat, s-ar putea sa fie asa, dar poate foarte bine sa difere, intrucat pe o masina se poate pune acelasi motor, dar alta cutie de viteze.

Link către comentariu

• 2 years later...

testata pe autostrada soarelui 3000 de ture 140km\h; 4000 de ture 190km\h [74kw]

acele de la turometru si vitezometru in a -V-a sint perfect paralele ( cel putin la mine)

Link către comentariu

La mine putin altfel, adica 3000rpm 140km/h si 4000rpm 180km/h

Link către comentariu

Vedeti ca avem un topic referitor la rotatiile motorului in functie de viteza chiar aici! Ramaneti la subiect! Pentru restul folositi SEARCH!

Link către comentariu

Exista topic separat pt asta. Aici se discuta despre "Probleme AVB 101CP". Problema turatiei la o anumita viteza tine in cel mai bun caz de cutie/ambreiaj (dar nu este nicio problema in cazul de fata).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!