Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

atentie neinmatriculat

exact, un mic detaliu "nesemnificativ" :blink:

ontopic: la piata sudului (mai exact la nitu vasile langa BCR) era de vanzare un mk2 1.8 GTI din 87 la 3200 euro. ce mi-a sarit in ochi a fost bordul digital. in rest n-am vazut nimic special (mai avea trapa, inchidere, ceva sunet... si cam atat)

Modificat de agent smith
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bord ca al meeeeu :P need another one... ca sa-l repar...

Link către comentariu

exact, un mic detaliu "nesemnificativ" :P

ontopic: la piata sudului (mai exact la nitu vasile langa BCR) era de vanzare un mk2 1.8 GTI din 87 la 3200 euro. ce mi-a sarit in ochi a fost bordul digital. in rest n-am vazut nimic special (mai avea trapa, inchidere, ceva sunet... si cam atat)

L-am vazut si eu azi din troleu. E alb si are triunghuri la geam

Link către comentariu

L-am vazut si eu azi din troleu. E alb si are triunghuri la geam

nu era alb, era verde inchis parca. si era in spatele BCR-ului, pe strada unde circula 76.

Link către comentariu

Eu in acelasi loc, pe unde circula 76, chiar pe trotuar, langa statie, am vazut acum 2 zile unul alb, usi cu triunghuri, dar n-am vazut pretul, eram in 76... [sau, tot ce se poate, era 6:30 dimineata si posibil sa fi fost un verde deschis, gen `ou de rata`...daca nu, inseamna ca sunt 2 de vanzare pe acolo :D ]

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Sorin Golf 3 cabrio

La intrare in comuna Chiajna este un Mk2 alb in 4 usi de vanzare, din pacate din mers nu am putut vedea mai multe detaii!

Link către comentariu

la pariu ca-i zob... totusi merge verificat.

Link către comentariu

e 'eftin rau!merita vazut sau poate o fi doar o coaja !poate de piese da' stiu si eu!?

Link către comentariu

e 'eftin rau!merita vazut sau poate o fi doar o coaja !poate de piese da' stiu si eu!?

masina aia sa vandaut de mult

trebuia sa o vad si eu dar nu am mai apucat

ps: masina era in stare "functionala" adica se mergea zilnic cu ea :P

Link către comentariu

Vand - Piese de Schimb vw golf 1, Cabrio/Roadster (acces

Modificat de sinucigasu
Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

In intersectie aici la mine la macaralei (Bd. Theodor Pallady cu Bd. 1 Decembrie 1918) se afla de vanzare un Golf 2 negru, intrucat eram in mare graba nu am observat alte detalii, insa daca e cineva interesat dau o fuga pana la el si vin cu informatii.

Link către comentariu

Link către comentariu

:P

Artur.. tu vrei sa il bagi la cheltuieli pe cristivw?!?!? :P :P :P

Link către comentariu

:P Hmm la cheltuiala sau la sectia agitati ! Oricum o iei tot cheltuiala e da poa mai sunt si alti amatori :P

Link către comentariu

In cartierul vecin am vazut de vanzare un Golf2, rosu, arata foarte bine, neinmatriculat, pretul 500 si ceva de euro negociabil.

Daca intereseaza pe cineva pot sa trec maine pe-acolo sa iau nr de tel de pe afis sa luati legatura cu proprietarul.

Precizez ca nu il cunosc si deci nu am nicio legatura cu proprietarul.

Link către comentariu

daca e in 2 usi ma intereseaza pe mine. da nr d tel si alte detalii daca scrie pe afis (motor, an etc ). sau o poza daca poti sa ii faci

Link către comentariu

Am vazut la Eroilor (vis-a-vis) de restaurantul Derby un Golf 2 rosu la 2700 Euro.

Link către comentariu

pe strada foisorului, (aia care se face la dreapta prin spate pe la casa de pensii de la vitan) e un MK2 GTI 16 v din 87 de vanzare. Am vb cu omu si vrea 2800 pe el.

Precizez ca in afara de a sta in zona ( momentan ) nu am nici o legatura cu el. Daca sunteti interesati de mai multe detalii annuntati-ma si o sa ii iau numaru de tle de pe masina.

Link către comentariu

Ar fi interesant un Mk2 Gti 16v, daca are caroseria in stare buna.

Link către comentariu

afis3pp.th.jpg

fatalateral6ha.th.jpg

spatelateral1ma.th.jpg

spate2ac.th.jpg

fata5vm.th.jpg

interior4au.th.jpg

pozele sunt disponibile si la rezolutie mare, daca cineva e interesat le pot pune pe mail sau chiar si aici. Am hostat la rezolutie mica doar pt ca sa nu va omor conexiunea.

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

Ar fi interesant un Mk2 Gti 16v, daca are caroseria in stare buna.

mie sincer mi s-a parut cam omorat.. dar oricum.. e un lucru relativ... te poti duce sa il vezi dc esti interesat...

Link către comentariu

Pe ce parte a strazii si cam pe unde pe strada foisorului? Am trecut in seara asta pe acolo (nu ca sa vad masina, cautam altceva) si strada e destul de lunga. Am intrat pe langa cladirea Banc Post (dinspre Mall).

Si ce culoare e, ca sa stiu dupa ce sa ma uit mai cu atentie daca trec e acolo?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!