Jump to content

Ce se vinde prin oras

nadir@boosted.ro
 Share

Postare recomandată

mda, asta cam asa e... mai mult sau mai putin :screwy: nasol...

Modificat de cristivw
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...masina o stiu, este a lui @soricelu...este membru pe forum. Insa nu stiu de ce va legati de anul de fabricatie, sau de usile triunghi in comparatie cu pretul! Daca omul vrea 3500 poate este aproximativ cat merita masina, nu ca are usi fara triunghi, chiar tu Bizonule ziceai ca tie iti plac mai mult asa. In fine eu zic ca pretul unei masini sta in cum arata, in ce stare ii si mai putin anul de fabricatie! Poti cumpara o masina mai noua ieftina de sa-ti pice de sub tine sau iti poti cumpara o masina veche dar reconditionata, intretinuta...care chiar daca-i mai scumpa zic ca merita. Ideea ii ca masina arata bine, trec des pe langa ea si mai trag cate o geana din cand in cand :screwy:

Link către comentariu

:icon_lol: va zic eu, conteaza mult motorul (tehnicele) la pret... la cat am dat eu pe a mea, si eram super incantat... abia dupa ce am refacut motorul care era praf am ajuns la o valoare oricum mai mica decat ce se cere acolo. si a nu se compara un motor nou cu unul rulat. in + anul fabricatiei la mine este 1990.

Link către comentariu

eu am intrebat doar anul de fabricatie.stiu k atunci cand faci un anuntz spui si anul, nu?cat despre triunghiuri eu nu am nimik impotriva lor, ba chiar nu am spus nimic legat de asta..... :screwy: :D :D

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

nici eu n-am zis nimic de triunghiuri, decat ca de acolo va dati seama de anul fabricatiei! modelele cu triunghi s-au fabricat pana in '87 daca nu ma insel. deci masina aia este fabricata pana in '87. dupa acel an s-au facut cu geam intreg!

Link către comentariu

eu am intrebat doar anul de fabricatie.stiu k atunci cand faci un anuntz spui si anul, nu?cat despre triunghiuri eu nu am nimik impotriva lor, ba chiar nu am spus nimic legat de asta..... :D :D :screwy:

Am zis ca tie iti plac usile cu triunghi (cum ai spus intr-un alt topic) tocmai pentru a sustine ideea ca nu anul conteaza, ca poate masina nu-i mai veche de 87 asa cum zice cristivw ci se poate ca la om sa-i fi placut mai mult acest tip de usi....stiu ca-i mai putin probabil, ideea era sa nu judecam "ca detectivii" o masina...trebuie sa o vedem sa o conducem si apoi sa ne dam cu parerea daca-si merita banii sau nu, indiferent de an, asta daca suntem pasionati de MK2.

@Cristivw...chiar tu spui ca ti-ai luat Golf din 90 si era praf motorul...uite al meu e din 85, motorul l-am refacut total si merge excelent...insa daca m-as duce in targ maine si as cere un pret la fel ca al unuia de langa mine mai nou cu cativa ani dar cu motorul varza...omul cu conceptia varstei si nu a calitatii si intretinerii masinii va cumpara ce-i mai nou...

La fel si un prieten, si-a cumparat o solenza in 6600 E in ciuda indemnarilor mele de-asi cumpara ceva mai vechi dar mai bun...iar in banii aia chiar isi putea lua ceva frumos...dar el a mers pe ideea ca ce-i NOU ii NOU...ei uite ca dupa 2 ani...nu-i mai merg geamurile electrice, are probleme la deschiderea usilor, ii ploua inauntru, are locuri unde a zgariat-o putin iar rugina a fost prezenta a doua zi, calculatorul s-a defectat imediat dupa iesirea din garantie (30 mil), ii bat toate pe ea...etc etc...Acum ar zice si el ca ar fi fost mai bine sa-si fi cumparat ceva mai vechi dar mai bun, insa nu-si calca pe mandrie :P

Link către comentariu

Tavarisi Cristivw era o vorba "radem glumim dar ..." una peste alta trecand peste faptul ca in multe topic-uri de prin zona te dai lovit in aripa ca esti falit da acu vii si zici ca ai facut motoru, prin alte topic-uri visezi la caluti verzi pe pereti ca vrei si de aia si de aia si ceas cu cuc si vaca cu lapte praf si daca e si de pomana cu atat mai bine acusi chiar ca simt ca ma apuca ceva roseata pe retina cand vaz ca brusc si de odat ai devenit si expert in problema mk2-urilor cu ce renteaza si ce nu ce valoreaza si cat.

Mah baiatule englezu' zice la sindromu asta "u got issues !" si sincer i'm f****n fed up !

Modificat de G60
Link către comentariu

da Golfuletz, ai dreptate multa multa. si cu anii de fabricatie, si cu vechimea (in sensul de varsta) :(

Link către comentariu

nici eu n-am zis nimic de triunghiuri, decat ca de acolo va dati seama de anul fabricatiei! modelele cu triunghi s-au fabricat pana in '87 daca nu ma insel. deci masina aia este fabricata pana in '87. dupa acel an s-au facut cu geam intreg!

Te inseli . Din nou! :(

Link către comentariu

:( Bai Xanule ce te certi cu expertu frate ? Te pricepi tu cumva la Goalfe de te bagi ?

Link către comentariu

daca intreb "de ce" o tinem asa pana maine dimineata? :(

eu am zis logic: triunghi => <'87

fara triunghi => >'87

chiar n-am luat in calcul ca ar pune cineva triunghi in loc de modelul fara, deoarece m-am gandit la inutilitatea lor - pt mine cel putin: spatiu mai mic de deschidere a geamului, pozitie extrem de anapoda a oglinzilor - vizibilitate kanci pe partea dreapta (stiu ca am condus asa ceva) - v-am zis... din punctul meu de vedere... inaltime 1.88 :( (deci pur si simplu oricat imi reglam oglinda dreapta nu vedeam nimic din cauza pozitiei la sfert, la asta fara triunghi, no problem)

Link către comentariu

Ma scuzati o secunda ma duc sa caut niste cenuse sa-mi pun in cap! :(

Link către comentariu

Lasa cenusa mai bine exerseaza comunicarea cu peretii , could help !

Link către comentariu

Noi astia de 1 metru ne descurcam si cu oglinzi la sfert de vreo 10 ani de cand avem Golfuri!

Link către comentariu

eu m-am motivat, de ce mai este nevoie de cenusa? :( chiar am zis asa o stupizenie? :(

of... si suntem... off... topic...

Link către comentariu

:( Mai fratzilor haideti sa nu degeneram intr-o cearta aici...ca de altfel si pe celelalte topic-uri...

@cristivw...nu vreau sa te simti jignit in nici un fel prin ceea ce iti voi spune dar ai grija sa nu-ti ridici tot forumul in cap!!! Daca nu-ti dai seama de ce, iti voi spune eu: postezi foarte mult aiurea, doar de dragul de a posta...sunt unii membrii aici care intra de o vreme buna pe acest forum si sunt dornici sa gaseasca raspunsuri la nedumeririle si intrebarile lor, nu reply-uri de genu' "corect" sau "si eu". Tu ai strans un nr de posturi intr-o luna cat altii in zece....ideea ii sa postezi cand simti chiar nevoia sa intrebi ceva (ceva ce nu-i la mintea cocosului) sau daca ai intr-adevar o solutie la o problema in dezbatere. Eu le inteleg supararea celorlalti membrii care au inceput deja sa se i-a de tine. Trebuie sa intelegi ca sunt altii cu mult mai multa experienta decat tine si nu le prea convine ca de multe ori sa spui ceva in necunostinta de cauza, sau de exemplu sa ceri piese moka pe care noi le cautam pe bani. In fine...eu te inteleg ca esti inca foarte tanar, si ai dorinta de cunoastere si vrei sa faci si sa dregi...chiar admir astfel de oameni, dar incearca sa o lasi mai domol, sa incerci sa citesti mai mult decat sa scrii, cel putin pentru inceput...mai apoi vei vedea ca vei fi privit cu alti ochi :( BAFTA

Link către comentariu

sa revenim la topic care parca era mk1 si mk2 de vanzare in oras!vazut astazi mk2 pe grivitei ,nr noi ,usor prafuit pret 1850 euro discutabil! masina se afla pe grivitei dincolo de piata matache (deci nu inspre gara)nu stiu in ce directie duce strada aia :-?

Link către comentariu

mai exact masina se afla pe partea stanga cum mergi pe calea Grivitei dinspre gara spre calea Victoriei la 200 metri dupa intersectia cu Berzei

si sta acolo de vreo 6 luni

Link către comentariu

corect G60 ms de backup!nu am stiut cum sa explic !

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
corect G60 ms de backup!nu am stiut cum sa explic !

Salutare stiu si eu acel Mk2 si cand eram in cautare de asa ceva l-am evitat deoarece mi se pare dubios sa cumpar o masina care proprietaru se chinuie s-o vanda de un an de zile, cel putin de atata timp am impresia c-o stiu eu acolo, cred ca acea masina are probleme serioase si nu vreau sa fiu carcotas ca in fine mi-am luat deja una exact ceeace cautam si vroiam!

Asa ca desi sunt fan Mk3 in cateva luni de zile, cand voi termina de restaurat Mk2-ul ne vom vedea pe strazi :offtopic:

Poate ma primiti si pe mine la voi in clubul Mk1 si Mk2 ! ! !

Link către comentariu

Nu shtiu dc s-a mai zis de asta dar, mai e unu care e de vanzare pe Grivitei, intre piata Matache si Arhitectura pe partea stanga. Tot asha prafuit, il stiu acolo de vreo juma de an cel putin. Asta parca era inscris.
vazut astazi mk2 pe grivitei ,nr noi ,usor prafuit pret 1850 euro discutabil! masina se afla pe grivitei dincolo de piata matache (deci nu inspre gara)nu stiu in ce directie duce strada aia :-?

cred ca Sinucigasu tocami a facut un duplicat. :P

daca tot scriem mk2-uri care se vand prin Bucuresti hai sa nu il scriem p-acelasi de mai multe ori. E inestetic. Iar faza cu "usor prafuit" e de-a dreptu de rasu aviarelor. Masina nu a mai fost miscata de acolo de doua ere glaciare incoa'...da cu degetu sa vezi cat e de "usor prafuit" :Driver:

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
Mai Sorine ca sa te primi trebuie sa te inviti , deci cand te inviti ?

Si ca sa nu fiu offtopic total ...

http://www.4tuning.ro/bazar/anunturi_auto/...II_xx16842.html

Invitatia e facuta desi pana va fi vazut pe strazi e un drum lung si anevoios cu multe urcusuri si coborasuri dar sper sa merite efortul si sa nu mi se puna pata si sa-l vand! Desi de-alungul anilor am mai avut cateva Mk2 asta sper sa le depaseasca pe toate. E greu ca singur sa faci un up-grade si totodata sa refaci o masina din bara-n bara!

Deci, sa nu mai fiu :scratch: , invitatia e facuta, astept acceptul vostru, mi-l dati :D ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!