Jump to content

Golf 7 - Pareri, impresii

nsm
 Share

Postare recomandată

O intrebare poate putin mai indiscreta. Ce discounturi ati reusit sa obtineti de la dealeri? Nu ma refer aici la situatii aparte gen flota sau a N-a masina :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Discounturi obtii doar daca e masina n , doar daca cunosti patronul sau poate dai de un agent de vanzari care se multumeste cu putin... Daca pui ceva extra optiuni poti obtine ceva duscount... La optiuni bineinteles.ideea e ca ia ti masina care ti place. Lasa discountul deoparte. Bafta

Link către comentariu

sau daca cunosti agentul de vanzari

Link către comentariu

Iti spun eu cum obtii discount sigur si nu e mare bataie de cap: ceri o oferta de la un dealer si apoi o mai trimiti la altii.

Chiar daca primul nu iti da nimic, al doilea tot iti da macar 10EUR ca sa cumperi de la el si tot asa.

Link către comentariu

Eu am procedat exact asa cum zice colegul JUG si am obtinut toate optionalele pe care mi le-am pus peste ce avea HL dotare din fabrica, gratuit :) Undeva la vreo 2.000 Euro, de la 17.000 si ceva la putin peste 15.000

Link către comentariu

pai daca optionalele nu ti-au afectat pretul de baza, cum ai HL la 15.000.... ?

Link către comentariu

:icon_thumleft: pt R-line si pe variant.

NU gasesc smiley-ul care baleste, cert e ca dau cu mopul acum :mop:

Trebuie sa incep sa joc la lotto.

Link către comentariu

Exact asa am facut si eu cum a zis JUG. Preturile sunt facute ca sa poate sa  iti ia ochii cu acel discount dar sunt multi care nu stiu si platesc pretul intreg.

Link către comentariu

5% este n discount rezonabil?

Link către comentariu

Nu, 5% in conditiile actuale nu e un discount rezonabil. Daca nu tii mortis sa ai Golf 7 poti lua aproximativ in aceeasi bani un seria 1 la care discountul poate fi si pana la 15 %. E chestiune de gusturi dar seria 1 cred ca e peste Golf.

Link către comentariu

Cel mai ieftin Seria 1 incepe de la ~24.000€. Chiar si cu discountul mntionat nu coboara sub 20.000€. E o diferenta de cateva mii bune de euro pana la un Golf cu echipare asemanatoare. Or?

Link către comentariu

Bmw 116i, motor pe benzina de 136 cai, clima, setare diverse moduri de a conduce (ecopro, sport, etc), cutie automata, geamuri electrice, diverse alte optiuni, bla bla, cumparat nou, in decembrie de la Auto Bavaria - 17000 + Tva adica in jur de 21000 euro. Nu va mai uitati la Bmw la preturile de pe configurator pentru ca alea nu au nicio legatura cu ce discounturi ofera dealerii care sunt foarte foarte mari fata de VAG. Si nu, nu lucrez la Bmw si nici Bmw nu am :)

Asta e sub pretul unui Golf 7 Highline cu Dsg ;)

Link către comentariu

El a intrebat de discount nu de pret general al masinii.Seria 1 este deja model vechi(coleg de generatie cu golf 6) si automat beneficiaza de discount mai mare.Peste 1-2 ani probabil va mai scadea cu inca vreo 5% sau 2000 eur si  golful .

Modificat de TDR
Link către comentariu

Intotdeauna angajatii de la diversi dealeri Volkswagen Audi din Romania au fost cei mai disperati dupa comisionul lor. Si pentru ca se vand multe VW si Audi nu au niciun interes sa renunte la o parte din bonusul lor.

Link către comentariu

Crezi ca la ei sunt mici..la alte marci este 0 ,mai depinde si ce marja de profit au.

Link către comentariu

Seria 1 nici nu are ce discuta cu Golf 7 pana la 120 sau chiar mai sus. Nici nu se misca daca nu are un motor mai mare, in spate stai bine, daca nu ai picioare, iar finisajele sunt putin sub Golf, pe alocuri.

BMW se cumpara pentru dinamica, iar 114/116 nu au asa ceva, deci cumperi sigla.

Link către comentariu

Da asa este, seria 1 e din 2011, are un an si jumatate dar ia sa vedem, la o eventuala revanzare, cat vei lua pe un seria 1 si cat pe un golf? Eu zic ca pe seria 1 cel putin 3000 de euro in plus. Repet, nu sunt fan Bmw, probabil Golf 7 voi lua dar astept sa prind o oferta foarte buna nu prostiile astea cu 5 %.

Link către comentariu

Mai mult de 5-8% nu va da importatorul prea curand.

Link către comentariu

Sa revenim la subiect si vorbind de procente, in Arad am primit 6% dar cred ca nu merita bataia de cap pt un un procent ...

Link către comentariu

Seria 1 nici nu are ce discuta cu Golf 7 pana la 120 sau chiar mai sus. Nici nu se misca daca nu are un motor mai mare, in spate stai bine, daca nu ai picioare, iar finisajele sunt putin sub Golf, pe alocuri.

BMW se cumpara pentru dinamica, iar 114/116 nu au asa ceva, deci cumperi sigla.

Sincer nu vreau sa starnesc o polemica pe tema asta dar eu cred ca tu n-ai mers sau nu te-ai urcat in seria 1 F20 ca sa spui ca nu se misca sau ca nu are ce discuta cu Golful...eu am mers cu ambele si chiar nu inteleg la ce te referi. Nu, nu cumperi doar sigla. Fa un test drive cu un 116i, cel mai mic motor, eventual ia unul automat si apoi spune ca nu se misca :)

Link către comentariu

Bataia de cap ar merita pt un procent, atat ca valoarea absoluta nu inseamna mai mult de 200-250, asadar nu merita.

Link către comentariu

Un Golf 1.4TSI are 1250kg si 122CP, iar 116i, care nu e cel mai mic motor, apropo, si e muult mai scump decat Golf echivalent(cu tot discountul) are ~1400kg si 14CP in plus, asadar crede-ma, nu se misca in comparatie.

Nu mai vb ca la banii aia iei un Golf cu de toate, fata de un 116 cu DKG.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!