Jump to content

Golf 7 - Pareri, impresii

nsm
 Share

Postare recomandată

Pai atata timp cat noul R e in curs de aparitie, de ce vorbim de un potential GTI 4WD?!

Nu va aparea asa ceva prea curand pentru ca nu isi are rostul. Renault, Ford, Opel, Honda si alti producatori de hothatch-uri nici nu s-ar atinge de tractiunea integrala pentru ca ar strica tot conceptul.

Cat despre RS3, eu nu cred ca il vom mai vedea pe noua platforma. Mi se pare ca a fost esec la vanzari.

Modificat de JUG
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Corect ce spui Bogdan.

Pe Golf VII R va fi 2.0 TSI cu 290 CP 4x4, S3-ul are 300 CP quattro, dar pretul nu prea se compara, S3-ul este destul de scump fata de R (daca le punem aceleasi dotari).

Momentan de RS3 nou nu se aude nimic oficial, dar cred ca va avea tot 2.5 TFSI, cu 350 CP si EURO 6, ramane de vazut.

Este cat se poate de clara treaba...GTI si GTD vor ramane FWD si R-ul 4x4.

Modificat de Andrei AXN
Link către comentariu

Bine ca are 1.6 tdi 4motion in varianta trendline pentru 1500 de euro in plus.. :)

Link către comentariu

micuzzu_marius

Bine ca are 1.6 tdi 4motion in varianta trendline pentru 1500 de euro in plus.. :)

asta e buna optinunea pt cine vrea si punte independenta spate(ca intrebau multi daca suspensia independenta spate e optionala), la motoarele mici plus 4motion

Link către comentariu

SI pentru cine vrea 6 trepte ;)

Ideea era ca puteau sa ofere optiune pentru 1000 de euro in plus dar probabil le-a fost frica ca le scad vanzarile la R.

Link către comentariu

Daca vrei 4motion si benzina Golf-ul nu iti poate oferi asa ceva decat pe R si asta la un pret pe masura.

Ar fi mers foarte elegant 1.4TSi 140 4motion, iar la diesel 2.0TDi 150 4motion.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cu dublu de puncte fata de urmatoarea clasata :)) . Chiar asa de praf sunt restul?

Nu stiu ce cauta acolo Toyota GT86 care e complet altceva. Pe ce criteriu e mai buna Toyota GT86 decat A-klasse? S-a votat ca la Eurovision.

Au cu ce sa pluseze VW pe marketing acum :)

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

@Ego eu ma gandeam la 4motion pe GTI din perspectiva faptului ca are aproape 250cp si se cam cere o integrala la atatia cai.Ca ei se gandesc mai intai la partea  economica si pe urma la tehnica e alta..

Modificat de TDR
Link către comentariu

Mergeam Duminica spre casa, de la Cheile Gradistei, si fara sa vreau am inceput sa chicotesc la volan. Incredibil cum m-a taxat imediat senzorul de oboseala !!!!

fenomenal...

Link către comentariu

se cam cere o integrala la atatia cai

De-aia au pus diferential mecanic...

In rest gandirea e simpla... Vrei 4x4 si putere multa? Inseamna ca-ti permiti! Asa ca poti sa iei Golf R! Sau, de ce nu, A3...!

Link către comentariu

Mergeam Duminica spre casa, de la Cheile Gradistei, si fara sa vreau am inceput sa chicotesc la volan. Incredibil cum m-a taxat imediat senzorul de oboseala !!!!

fenomenal...

picotesti sau chicotesti? chicotesti inseamna sa razi, cred ca te refereai la picoteala, ca ala inseamna somn. mai exact cum s-a manifestat senzorul?

Link către comentariu

Da, exact: o cafea si un bing-bang.

Si asa este, picoteam, nu chicoteam (dar trebuie sa ma crezi ca's varza de oboseala la ora asta) :tuktuk:

Link către comentariu

Pai atata timp cat noul R e in curs de aparitie, de ce vorbim de un potential GTI 4WD?!

Nu va aparea asa ceva prea curand pentru ca nu isi are rostul. Renault, Ford, Opel, Honda si alti producatori de hothatch-uri nici nu s-ar atinge de tractiunea integrala pentru ca ar strica tot conceptul.

Cat despre RS3, eu nu cred ca il vom mai vedea pe noua platforma. Mi se pare ca a fost esec la vanzari.

Trebuie, Mercedes a ridicat nivelul cu 360 de cai. Audi trebuie să ofere ceva similar în zona asta. Poate chiar un 365.

S3 va avea 300 de cai, dar e mult mai scump decât un R, cel puțin noi fiind ambele (chiar dacă sunt lucrate diferit).

A3 rămâne soluția cu 4x4, DSG, diesel/benzină. Nu cred că vor strica acest aranjament.

Link către comentariu

Noul Golf Variant vine cu 4Motion!

Misto, dar cred ca se joaca cu focul VW acum ca noul Golf are optiuni ca ACC, scaune cu madaj, portbagaj de 605l, etc.

Multi se vor intreba ce rost mai are diferenta pana la Passat sau chiar Touareg in unele cazuri.

Link către comentariu

Vorbiti mai sus de variante super motorizate care o sa se vanda in procent de 2-3% din totalul vanzarilor. Haideti sa ne repunem pe linia discutiei, cu restul de 97% din modele, no offence.... :icon_thumleft:

Bogdan VW, ne spui si noua un consum mediu de cand ai luat masina ?

Link către comentariu

Audi va miza pe RS3, motorul ala poate multe...

Chiar daca numarul masinilor vandute o sa fie mic, masina trebuie sa existe acolo pentru portofoliu si ca demonstratie a ce poate Audi, sau mai esact VAG, sa faca.

Variantul, sincer, nu cred ca o sa puna probleme celor care cauta un Touareg. Passat poate... desi multi isi cumpara Passat pentru imagine, nu neaparat pentru spatiu sau dotari (care sunt foarte apropiate de ale Golfului...)

Link către comentariu

Am urmarit transmisia despre Golf 7. VW se pricepe si la marketing nu numai la masini :)

Link către comentariu

Nu, ambele G7 - inclusiv variant - se fabrica in Germania

Link către comentariu

:icon_thumleft: pt R-line si pe variant.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!