Jump to content

Golf 7 - Pareri, impresii

nsm
 Share

Postare recomandată

am tradus cu google descrierea masinii din oferta din de...zice ca oferta e valabila pentru masini comandate pana la 30.12.2012...suntem in 04.01.2013...teoretic oferta nu mai e valabila

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost azi la dealer si mi-a spus ca nu au termen de productie la masinile cu lane assist si dynamic light assist. Puteam sa astept cu lunile pana aflam o data de productie a masinii datorita acestui pachet si au hotarat sa il scoata de tot din configurator.

Modificat de Bogdan VW
Link către comentariu

Sunt decizii dictate de cerere si oferta, dar nu stiu cat VW e implicat cat importatorul nostru drag.

Cati de la noi vor jante 18"? Din pacate putini.

Cati cer lane assist si dynamic light assist? Putini.

Nu e deloc cinstit, dar asta se intampla cand vorbim de Ro si in special de PoRo.

De ce nu se putea configura G6 2.0TDI 4motion prin 2011 in Ro, dar in Germania se putea?

Cand s-a lansat au putut fi comandate G6 cu 4motion dupa care s-a scos. Sper sa nu aiba aceeasi soarta si 1.6TDi 4motion.

E vorba despre nesimțirea unora. Pentru că atât timp cât totul se rezumă la o configurare (deci nu se fac stocuri pe care să nu le ia nimeni), e cel puțin imbecilă treaba să nu poți pune ce au și alții. Decât dacă liniile de asamblare diferă și atunci iar ne lovește paranoia, sunt mașinile pentru noi de calitate mai slabă? Eu îmi aduc aminte că la G5 am avut greieri în bord din momentul în care am plecat de la dealer și așa am vândut mașina, că nu i-a reparat nimeni. Probabil puteam face scandal la primire, dar eram mic și prost atunci.

Link către comentariu

Actualul VW Polo ce tip de suspensie spate are ?

Link către comentariu

McPherson pe fata si punte pe spate,daca nu ma insel,actualul Polo foloseste platforma de la 9n2,putin modificata.

Nu inteleg de ce VW,au echipat G7 cu diferential blocabil electronic,daca pe spate este punte semi-independeta.

Modificat de Wipex
Link către comentariu

Trebuie să vă dea un bun prieten de-al meu cu o Astra generația anterioară. Merge de rupe.

Link către comentariu

Eh, aici are si prietenul tau o parte de vina.

:bom:

Cat despre anuntul ala cu Golful ieftin, e un fel de semnalizare a faptului ca respectivul dealer poate vinde Mk7 in jurul pretului respectiv, dar nu se refera strict la o masina anume. Se practica frecvent.

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

Bogdan, sa-mi dai si mie VIN-ul tau cand il primesti, te rog.

Vreau sa verific niste piese si niste preturi de Golf VII HL. Mersi!

Sau stie cineva daca au un HL la PBN?

Modificat de Rave
Link către comentariu

Intra pe site si vezi masinile dupa stoc. Aseara au lucrat la Configurator si deja verisunile 1.2 TSI 105 CP HL care erau saptamana trecuta la 19.300 Eur, acum sunt la 19.600 Eur fara sa modifice ceva la dotari...

http://cc.porscheinformatik.com/masini-noi-vw-Noul-Golf

Link către comentariu

Ma refeream in showroom. Si masina mea am luat-o de pe stoc si a fost adusa din Curtici...

Link către comentariu

Au la PBN 1.2 Tsi HL cu DSG si 1.6 Tdi Comfortline manuala.

Link către comentariu

ma speriati oameni buni, e chiar asa de greu sa comanzi o masina din .ro (porsche romania) ?

zau ca ma bate gandul sa ma duc in germanica

inteleg ca exista/a existat G6 2.0 tdi 4motion cu dsg ?! Si ca o sa fie la fel si la G7 (dar probabil nu in .ro) ?

Modificat de C Z R
Link către comentariu

A existat in configuratorul din Germania , nu stiu daca 4motion si cu DSG, dar 2.0TDi 4 motion sigur. In Ro a fost pentru putin timp dupa care a disparut din configurator. Stiu ca Vlad MHL parca a avut la un moment dat.

Sa nu se repete experienta si cu G7 si sa ne trezim ca in 2014 dispare 4motion.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sunt porci.

Tiguan am văzut că are. Asta înseamnă că se poate.

Link către comentariu

McPherson pe fata si punte pe spate,daca nu ma insel,actualul Polo foloseste platforma de la 9n2,putin modificata.

Nu inteleg de ce VW,au echipat G7 cu diferential blocabil electronic,daca pe spate este punte semi-independeta.

Pentru imbunatatirea feedback-ului.

Unde mai pui ca pe noua Octavia3 suspensia spate independenta vine doar de la 150 CP in sus....

Oricum daca si Polo zici care are semi-independenta pe spate, eu sunt multumit pe deplin de masina, chiar conduc una noua, 1.2 TDI si trenul de rulare mi se pare o revelatie fata de alte masini din clasa mica pe care le-am condus in anii anteriori. Sa dea domnul sa conduc un G7 cu suspensie d'asta dar cu jante pe 16 ca sa-mi schimb impresia actuala nu tocmai ok.

Modificat de ritter1976
Link către comentariu

vede cineva DCC pe configurator ? eu nu gasesc :|

toti importatorii din .ro folosesc acelasi configurator, daca e ceva ce lipseste cred ca e vina VW

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Daca dupa alegerea motorului treci si alegi un set de jante pe 17 apare casuta cu alegerea suspensiei. 940 euro DCC-ul.

Link către comentariu

Din ce observ pe configurator, suspensia cu reglare adaptiva DCC merge doar pentru motorizari de la 122CP (inclusiv) in sus si pentru jante minim 16". Adica daca pentru G7 CL 1.4TSI 122CP vreau DCC ma obliga sa iau jante 16" Toronto.

Rave, la G7 HL 1.2TSI 105CP degeaba alegi jante de 17", doar suspensia sport la 200.88euro e singura optiune.

Modificat de danny2012
Link către comentariu

M-am uitat acum atent si am incercat mai multe combinatii, nu poti alege DCC + 4Motion, e ori una ori alta

Edit: + ce a spus danny2012

Concluzia e ca e o mare varza configuratorul ...

4Motion + DSG nu exista, 4Motion + DCC nu exista ... deci ai DSG +/- DCC SAU 4Motion. Mai bine ma orientez pe A3

Modificat de C Z R
Link către comentariu

Din ce observ pe configurator, suspensia cu reglare adaptiva DCC merge doar pentru motorizari de la 122CP (inclusiv) in sus si pentru jante minim 16". Adica daca pentru G7 CL 1.4TSI 122CP vreau DCC ma obliga sa iau jante 16" Toronto.

Rave, la G7 HL 1.2TSI 105CP degeaba alegi jante de 17", doar suspensia sport la 200.88euro e singura optiune.

Da, eu m-am uitat doar la 1.4 si la 2.0

M-am uitat acum atent si am incercat mai multe combinatii, nu poti alege DCC + 4Motion, e ori una ori alta

Edit: + ce a spus danny2012

Concluzia e ca e o mare varza configuratorul ...

4Motion + DSG nu exista, 4Motion + DCC nu exista ... deci ai DSG + DCC SAU 4Motion. Mai bine ma orientez pe A3

Mai bine intrebi direct la ei, configuratorul nu e atat de bun... La Audi exista Quattro + DSG + DCC ?

Link către comentariu

In Germania vad ca poti sa iei 2.0TDI HL 4Motion + DCC, insa nici acolo nu este 4Motion+DSG.

Tot in Germania,vad ca e disponibil un pachet interesant care include si Trafic Sign Recognition:

Driver Assistance Package € 1,690.00

Detailed information close

ACC Automatic Distance Control

Bi-Xenon headlights for low and high beam light with LED daytime running lights and cornering lights

Alarm system "plus"

Dynamic main beam control "Dynamic Light Assist"

Automatic headlight activation, with daytime running lights, "leaving home" function and manual "coming home" function

Mirror control

Dynamic headlamp range adjustment with dynamic curve lighting

Rain sensor

Headlight washers

Lane Assist "lane assist"

Environment monitoring system "Front Assist" with city emergency braking

Traffic Sign Recognition

Warning light for washer fluid level

Central locking system with safe securing system, with remote control and 2 radio folding keys

Link către comentariu

De ce acum costa suspensia sport si pe G6 era 0euro? :(

Link către comentariu

Nu, are doar turbina. Motorul twincharged s-ar putea sa nu mai apara pe Golf.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Atunci, cu alte cuvinte 1.4 TSI 140 HP este un motor evoluat din 1.4 TSI 122 HP (nu are legatura cu varianta 1.4 TSI twincharger)?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!