Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

A small dream came true :D .. maine e sus pe masina ...   post-5830-0-57516700-1360257053_thumb.jp

siii .. astept pareri legate de jantele  din poze .. sunt de RS6 OEM , gumele sunt praf , latime J9 , ET 33.. mi- se par cam iesite in afara , asta e dilema ... nu stiu dc sa le iau asa sau sa caut altele ..

imi plac caci sunt impecabile si sunt ff usoare .. 22,2 KG cu tot cu cauciucuri ...

post-5830-0-19403000-1360257066_thumb.jp post-5830-0-42421000-1360257083_thumb.jp  post-5830-0-69253400-1360257109_thumb.jp  post-5830-0-58316700-1360257125_thumb.jp  post-5830-0-79067200-1360257138_thumb.jp  post-5830-0-13257500-1360257167_thumb.jp

siii ...sunt ca un copil mic .. azi am primit materialul pt interior .. piele neagra naturala pe marginea scaunelor cu alcantara pe mijloc :)...

Link către comentariu

Jantele sunt ok, vin bine dar iti trebuie niste arcuri macar de S-line daca nu niste Eibach-uri Pro Kit.

Link către comentariu

Jantele sunt model RS6 dar sunt de si pentru A5. Parerea mea este ca ET33 combinat cu 9J este prea mult pentru A4 B8, apoi restul depinde de gusturi.

Eu am montat deja ceva asemanator pe a mea, dar le-am luat jos instantaneu ca erau prea iesite pe fata.

Link către comentariu

Nu iti bat in aripa? Si eu am gasit jantele care imi plac cu ET 35, dar pana la urma am gasit si cu ET 42 care stau mult mai ok. Sa nu iti dea in aripa la vreo denivelare mai accentuata. Ca design merg foarte bine. Si sa invarti sanatos si fara probleme volanul ala nou :).

Link către comentariu

Eu zic ca arata super cu jantele alea si ca merita investitia :D

Frumos tare si volanul! Sa il invarti cu placere. 

Link către comentariu

Volanul a fost 400 euro.

Legat de jante,imi plac foarte mult, victorash are dreptate sunt de pe un A5, pana la urma

Cred ca am sa renunt la ele si sa caut 8.5j si et mai mic, plus ca mi se par un pic scumpe avand in vedere ca anvelopele sunt praf

Link către comentariu

Volanul o sa arate extra odata ce ai pus comenzile cromate.

Merge si 9J, dar cu ET40-45.

Eu la jante nu cred ca o sa trec vreodata la mai mare de 18", am ajuns la concluzia ca este mai important confortul decat look-ul.

Link către comentariu

Clar pun comenzile cromate,

Am dat cancel la acele jante, dar am obtinut ceva, cred ca modelul asta imi place mai mult decat cel de pe S 4

Link către comentariu

Foarte frumos! Comenzile cromate fac diferenta...

Recunosti ca-ti vine sa te tot uiti la el cand esti in trafic? Sau nu recunosti? :lol:

Dupa o saptamana doua iti trece...

Link către comentariu

:)) tare Victor... chiar asa e :)) de cand l-am montat parca tot in masina as sta !

Nu stiu ce sa fac cu sigla S-line .. sa o scot sau sa o las ..

Link către comentariu

Zici ca stai numai in garaj :). Asa cum ziceam si mai devreme sa-l invarti cu placere. Al meu e la fel, dar fara comenzi cromate... si cevamai uzat :P.

Link către comentariu

Lasa sigla ca si eu am lasat-o. Nu se stie niciodata cand te apuci si-i faci un S-line interior sau exterior.

Dupa ce am umblat cu tobe de W8 pe passat de 131cp nu ma mai deranjeaza sigla S-line pe volan. :))

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Tu pune numai bani la ciorap pe cand o scot la vanzare :)

am gasit jante pe 19 " ... replici 8 J ET 35 cele de RS4 .. ma bate gandul sa le iau .. 400 de euro .. nota 8,5 ..

Link către comentariu

Nu cred ca o sa se vand curand Audi ..

acum imi fac curaj sa-i schimb tapiseria .. piele neagra cu alcantara ..

Link către comentariu

Ai grija cu pielea.. Nu am vazut aproape nicio masina cu piele aftermarket care sa arata bine.. Cu alcantara e mai usor, materialul din comert e ok, dar de piele nu as putea spune acelasi lucru..

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

confirm ce spune Bebeee, pielea arata la fel dar diferenta se vede dupa un timp...

bine, cum tu nu vei pastra masina, poti sa pui ce piele vrei :))

serios acu'...am vb cu cineva care se pricepe destul de bine la piele (nu tapiteaza masini) si mi-a spus ca o piele calitativa si una mai slabuta, la o prima privire arata la fel.

Link către comentariu

stiu ce spune-ti .. dar materialele le am strict de la furnizori pt industria auto .. nu sunt din comert iar cel care  o sa lucreze masina .. e profesionist , asta face , asta e jobul lui , sa faca tapiserii de masini ... la broasca a iesit impecabil ...

Nu stiu inca .. nu sunt hotarat 100% .. desi materialele le am acasa ...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!