Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

In sfarsit ... numere negre ! cu norma Euro 5 in acte .. cu greu dar am reusit in final

post-5830-0-37165700-1352188789_thumb.jp

in spate .... o alta bijuterie ;)

Link către comentariu
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

in weekend rezolvam si suportii de numere !

@Rave .. e Red la numere .. sau ..?

Modificat de Red
Link către comentariu

But, but, but... it's not red! :(

Cred ca se referea la dilema initiala intre cea rosie si cea argintie :). Am vazut si eu un break rosu si am inteles de ce ai avut dilema :). Jante de alea vreau si eu, dar pe 18" ca 19" nici n-am in talon si mi se pare talonul cam mic la cauiuc pe 19". Si eu zic sa ramai RS look la jante. Cel mai bine ii sta incaltata asa :D

Link către comentariu

mah cum le stiti voi pe toate :)

nah in sfarsit ADS-ul e sus .. si bonus si lumina de la scrumiera s-a aprins , am dat jos consola centrala sa schimb becul de la bricheta :) - merita din plin , Bogdys .. la tine pe cand ? :D

post-5830-0-03149300-1352492219_thumb.jp

Link către comentariu

Esti nebun cu masinile dar tot respectul ptr ceea ce faci, rezultatele sunt pe masura. Foarte dar foarte frumoasa masina.

Link către comentariu

sarut-mana pt complimente .. le iau pe toate ca si complimente :)

Mda stiu ca sunt incurabil cand vine vorba de masini .. acum asa tiptil ne pregatim de niste jante pe 19 " si evacuarea dubla pe amebele parti

Link către comentariu

E cea mai frumoasa asta, facuta special sa ma tii minte. Sa o mangai sanatos si sa-ti poarte noroc in tot ceea ce faci.

Link către comentariu

Mda , imi place tare mult , multumesc ,

@ victorash , am primit-o de la amicul Fyshu , are anunt la vanzari

azi am montat-o pe masia , acu ma mananca tare volanul :))

post-5830-0-00568500-1352998655_thumb.jp

Link către comentariu

Ce-mi plac consolele astea pline de butoane la B8!

Te satisface masinuta in continuare sau i-ai pus gand rau?:)

Link către comentariu

multumesc , baieti ,

@ Circoloco, deocamdata nu i-am facut gand rau , imi place din zi in zi mai mult , acum ma strofoc sa fac rost de airbag pt volanul S-line

si caut cu disperare jante pe 19 " in primavara folie si evacuare ..si cam gata proiectul .. praguri de S-line si butoane cromate sa fie si cireasa de pe tort

poate stopuri pe led , dar la avant nu sunt asa de spectaculoase ca si la sedan

@ muale , cusaturile sunt bine , rama are un canal in care intra pielea intoarsa la cusatura .. sper ca m-am exprimat corect , dar in final sunt puse corect

Link către comentariu

in primavara folie si evacuare ..si cam gata proiectul .. praguri de S-line si butoane cromate sa fie si cireasa de pe tort

Deci pentru doritori, puneti bani deoparte pentru ca in primavara o sa fie de vanzare! Asa face Mircea, dupa ce termina tot ce are de pus pe ea o vinde, asa ca fiti pe faza!

Si butonul ala fals din stanga trebuie schimbat:)

Link către comentariu

ma duc sa fac credit sa ma pregatesc ca asta-i nebun.... asa a zis de fiecare masina ca nu o vinde si uite ca le-a dat pe toate :) Zii pretul de acuma Mircea sa stiu cat sa pregatesc :))

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!