Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si cu asta cred ca am gasit si modelul de jante .. pe 19 " ! azi le-am pus , le-am primit imprumut de la Bogdy.. si nu cred ca i-le mai dau inapoi :))

masina merge super ok ! e aproape insesizabila diferenta ..se transpune doar in latimea cauciucului in rest nimic , ba mai mult cele pe 19 sunt mai usoare !

post-5830-0-52457200-1351076904_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

super arata.... iara te-ai bagat la cheltuieli :) prin februarie, martie cand probabil mai mult ca sigur o sa zici ca vrei sa o dai sa-mi dai un mesaj sa vad cum ma invart ca o cumpar eu :)

Link către comentariu

@ aerofan .. A4-le nu se vinde .. nu e masina mea :)) e a sotiei :)) in primul rand .. Polo-ul e al meu ..

@ rave le-as pastra .. dar nu pot , le-am luat cu imprumutul sa verific cum e cu ele , dar cu siguranta o sa iau pe 19 " si poate chiar modelul asta ! arata prea bine pe masina !

Link către comentariu

:)) mda .. pt mine ... :)) multumesc Bogdy pt pretul promotional .

am gasit un set .. la pret acceptabil cu tot cu cauciucuri intr-o stare ff buna .. doar ca .. 2 jante trebuie reconditionate , au buzele frecate de bordura , au centrul 55 mm si eu am nevoie de 66 si au ET 48 si normal ar fi ET 43 ..

nu stiu dc merita sa strunjesc mijlocul sa ajung la 66 gaura centrala , sa pun distantier de 5 mm sa ajung la ET 48 , sa reconditionez jantele si sa caut prezoane mai lungi cu 5 mm ..

pretul jantelor e de 600 de euro .. 200 de euro ar fi reconditionatul si vopsitul aprox , prezoane 50 de euro , frezat 50 de euro , distantiere .. probabil cu tot cu material ( il am ) si manopera 100 de euro total 1000 euro !

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Cu 1000 de euro le gasesti bune sa cumperi din alta parte dar nu incaltate cu , cauciucuri bune ce e adevarat...

Link către comentariu

Stai sa umblii cu jumatati de masura, gaurit, pilit... Ori sunt ca de acolo ori mai cauti. Nu cred ca sunt singurele la vanzare din lume :emthup:

Link către comentariu

Stai sa umblii cu jumatati de masura, gaurit, pilit...

....nervi ca a fost strungarul beat si trebuie sa iti iei masina dupa gaurile noi....

:lol:

Link către comentariu

nu ai pentru ce, asa sint eu amabil :lol: , dar daca nu iese ceva bine din ce e mai jos, nu ti se enerveaza nervii?!?!?

pretul jantelor e de 600 de euro .. 200 de euro ar fi reconditionatul si vopsitul aprox , prezoane 50 de euro , frezat 50 de euro , distantiere .. probabil cu tot cu material ( il am ) si manopera 100 de euro total 1000 euro !

(d-aia zic ca merita fraierit Bogdy :lol: )

Link către comentariu

@ aerofan .. A4-le nu se vinde .. nu e masina mea :)) e a sotiei :)) in primul rand .. Polo-ul e al meu ..

Cum incerci tu sa te scoti de fiecare data.... si Passatul era al sotiei si alalalat A6 si tot asa. Toate sunt ale sotiei.... atunci de ce le vinzi omule? :P

Mai vedem.... dar am eu asa o presimtire cum am avut si cu navigatia :)

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

nu , asta are motorul care trebuie :)

in legatura cu jantele cred ca o sa renunt la cele de mai sus . nu are rost complicatia !

Link către comentariu

in sfarsit am rezovlat cretinatatea aia cu euro 4 - euro 5 la masina , gata maine se omologheaza masina cu Euro 5 , hehe vin numerele curand

dupa lupte seculare cu PoRO , RAR si cu ajutorul celor de la Quark Arad si Audi AG !

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!