Jump to content

A4 2009 avant - noua mea masina de familie - o bijuterie

Red

Postare recomandată

volan in 3 spite.... arata mult mai fain si poti sa-ti pui semnul de S-Line daca tot modifici pe ea :) Insa... cred ca-ti va trbui si airbag ca ala in 4 spite are taieturi pentru spitele de jos si nu se potrive pe ala e 3 spite.

Adica asta:

post-19648-0-92452400-1348844344_thumb.j

Sau daca vrei sa fii smecher asta :):

post-19648-0-29180900-1348844367_thumb.j

Modificat de Aerofan
Link către comentariu
  • Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

120

• Aerofan

33

• Megatron

25

• grp

23

Top Posters In This Topic

Posted Images

deocamdata modelul de jante pt vara nu e stabilit , doar marimea :) .. pt iarna am ramas cu astea pe 17, azi au ajuns gumele .. super usoare .. au design Giugiaro :)

nu stiu ce sa fac cu volanul , sa -l schimb sau sa raman cu asta .. inca mai sap !

Link către comentariu

Cheltuieli am ,, mai am prichindelul, poloul sotiei si casuta ... dar cand vine vorba de masini sunt bolnav , mai ales ca sunt un tip care nu are rabdare :)), am gasit volanul .. in 3 spite .. acum caut airbagul :D

una peste alta azi au ajuns gumele ... super incantat de ele sunt extrem de usoare pt o guma de iarna pe 17, deh au design by " Giugiaro " :)) dar am facut si o traznaie .. am spalat masina azi la o spaatorie automata si am insitat prea mult pe capacul de la spaltorul de faruri cu jetul si mi-a sarit vopseaua vreo 3-4 mm de pe el .. era deja sarita de la pietricele acum cu faza asta le-am facut bilet pt vopsitorie :D

@rave sa stii ca ai dreptate .. chiar arata mai bine si cu asta scap si de branding ..

Intre timp au mai aparut 3 pitici pe sfera cu circumvolutiuni ..

1. sertare sub scaune .. neaparat

2.grile cromate la proiectoare

3. brandul TDI de la seat cordoba pe aripa in locul siglei S-line ... desi nu stiu daca sa fac miscarea asta sau nu .. la seat cordoba 2003-2005 literele sunt fff mici si sunt pe aripa langa semanlizator.. imi plac mult .. desi nu stiu cum ar da pe masina ..

Modificat de Red
Link către comentariu

Sertarele sub scaune sunt foarte practice. Mie imi lipseste mult buzunarul care-l aveam in Passat, in stanga sub volan, acolo imi puneam portmoneul... Tu il ai in A4?

Grile cromate sau cercuri cromate care vin peste proiectoare, ca la A5?

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Din pacate nu am nici buzunarul din stanga! Era da util....

Inele cromate de la A5 , vin perfect peste grila, mai tre sa gasesc codul,la vechiul A6 am facut asa si au iesit misto, grile cromate Oem nu am gasit decat pt s- line si nu se potrivesc...

Link către comentariu

Esti f curajos sa treci la jante pe 19,mai ales ca esti si familist :icon_bounce: ;eu am pe 18 si vreau sa scap de ele,desi recunosc ca arata bine,dar sunt f inconfortabile si nepractice mai ales in combinatie cu suspensia s line/sport.In loc sa te bucuri de masina si sa te simti bine,vei avea numai grija jantelor si a cauciucurilor sa nu le "belesti" :lol: ,vb din experienta.

In rest,spor :icon_thumleft:

Modificat de mcornel
Link către comentariu

Cornel, nu e chiar asa de rau cu rotile pe 19' si eu am vrut la inceput sa le schimb, dar acuma m-am obisnuit si nu le-as mai da jos. intradevar se simte diferenta fata de rotile pe 17' (cele de iarna) dar e si un lucru bun, esti mult mai atent la volan :D exact din motivele enumerate de tine :)

Link către comentariu

Si eu vroiam sertare sub scaune dar m-am linistit, nu incape nimic in ele comparativ cu cele de la golf, sunt foarte mici...

Link către comentariu

@ victorash , multumesc pt coduri ,

nu stiu ce sa zic in legatura cu jantele .. e un proiect , oricum de aratata va arata masina .. fara cuvinte .. si da am si suspensie sport .. am avut pe A6 roti pe 18 si vroiam mai mari :D

legat de sertare .. stiu ca spatiul nu e nu stiu cat .. dar suficient cat pt un pachet doua de servetele care sa nu stea in buzunarul usii ..

acum am alte probleme

1. ma gandesc tot mai serios sa lipesc pe aripa , exact in locul unde ar trebuii sa fie S-line , inscriptia TDI, dar cea de al seat cordoba ( e fff mica litera , cam 1 cm x 1 cm )

post-5830-0-19691900-1349165809_thumb.jp pareri ?

2. nu inteleg cum de nu este luminata bricheta din consola centrala .. desi cea din cotiera este .. exista posibilitatea sa fie ars becul .. ? sau posibil sa fie dezactivat? cum ajung la el ?

Link către comentariu

Am vazut la YCE ce vrei tu sa faci dar el si-a pus V6 si mi-a placut..uita-te la el pe topic si vezi cum se vede :)

Link către comentariu

Da stiu , cam de acolo am furat ideea .. dar aveam si la passat sigla individual si mi-a placut mult ... acum insa caut sigla TDI dar .. ceva discret , la Seatul ala am vazut ca era fff mic fontul ..

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumos a iesit treaba cu inelele cromate... Ai lucrat bine. :icon_thumleft:

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Superba masina sa o stapanesti sanatos si iti recomandat sa ai grija de ea :) Drumuri Bune...

Link către comentariu

multumesc baieti .. :)

momentan sunt in cautare de o firma de detailing in arad sau timisoara , am usoare urme de mizerie pe plafon si niste pete pe bancheta spate .. as vrea sa reimprospatez tapiseria .. pana o sa vina scaunele de alcantara :)

Link către comentariu

capacelele alea de valve daca nu ai garaj ... vor dispare in cateva luni ... mie mi le-au luat ziua in amiaza mare ... esti cam lenes cu inmatricularea :P ... ce ai acolo pe birou? Intermec sau Teklogix?

Link către comentariu

Am avut cam pe toate masinile in ultima perioada capacele cu sigla..din fericire pta acu nu a plecat nici unul...le am

Stranse cu cheia :) Poloul sotiei e tot timpul in strada,audi intr-adevar e in garaj

Legat de inmatricare....hmm da asa e dar din pacate nu tine de mine....astept dupa nr se imat vechi caci cei la care am dat passatul abia in decembrie o vor inmatricula si in plus mai am si o discutie fantasmagorica cu

RAR - ul ... Imi zic ca masina e euro 4 desi in acte inclusiv on brief e euro 5 le- am promis ca- i dau in judecata, de 9

Zile delibereaza......deh

Romania

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!