Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Astazi am facut revizia de 1 an (13800km la bord) :

Ulei Castrol Edge 5w30 : 240Ron

Filtru Ulei : 45.63 Ron

Filtru Motorina : 160.44 Ron - Am cerut schimbarea

Manopera :

Schimb ulei + filtru: 43.40 ROn

schimb filtru motorina: 17.36 Ron

Si mi-au mai pus ceva Mat.mici : 6.20 Ron

Total : 513.03 Ron

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

tot cam asa am iesit si eu, cumparandu-mi consumabilele de la magazin, altfel ieseam mult peste.

filtrele de aer si de habitaclu le-ai schimbat?

LE:acu' am venit de jos, am schimbat filtrul de aer si cel de habitaclu, aldoilea fiind vizibil mai murdar decat cel de aer de la motor.

Modificat de octavia owner
Link către comentariu

Toate 4 filtrele, marca si tipodimensiuni identice cu cele de origine, 176 lei; ulei made in Germany, 5W40 specificatia 505.01, 5 ltr., 140 lei: buson baie ulei- 3 lei (eu il schimb la fiecare desfacere). Antigel la nivel, lichid frana la nivel, vaselina incolora la sprey pentru balamale, degresant, lavete care nu se scamoseaza am. Cost revizie zero lei, mi-am facut-o eu. Mi-am pus stampila de la mine pe carte, chiar daca am leasing. De ani de zile, dupa ce facem la masinile noastre reviziile/reparatiile punem stampila si colegii care le-au vandut nu au avut probleme la vanzare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare.

Acum doua saptamani am facut prima revizie (cea de 15 000km) la masina din semnatura.S-au efectuat urmatoarele operatii cu urmatoarele consumabile. Trebuie sa precizez ca la tipul de ulei mi-au recomandat uleiul din lista de mai jos dar au zis ca daca vreu pot sa primesc si 5W-40 care este mai ieftin. Iar la filtrele de aer si polen au zis ca normal nu se schimba dar daca vreu bineinteles mi le schimba. Eu am zis toate filtrele schimbam si uleiul care este mai bun.

Scor total 603 lei din care:

-Inspectie service 2N+1: 95.48

-Filtru aer demontat si montat: 17.36

-Filtru polen demontat si montat: 17.36

-Filtru ulei VW Original(Made in Germany) : 66.02

-Ulei 5W-30 ESP Formula 4L(Made in Belgium): 208.12

-Filtru Polen VW Original - carbon activ (Made in EU): 87.38

-Filtru Aer VW Original(Made in China :( ): 101.70

-Materiale mici : 9.77

Revizie la Autogrand Oradea , foarte binevoitori, m-au lasat fara probleme pe langa masina pe tot parcursul reviziei. Uleiul ce a ramas in bidonul de 4 litrii l-am primit fara sa trebuiasca sa cer.

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu

nicureddogsflo

revizie tip 15000Km facuta la 83000Km m-a costat 283,14 lei.

filtrele toate 4 au fost 173,14 lei ,manopera pt schimbat 50 lei si uleiul 60 lei bidon de 5 litri

viewerzg.png

ultras5405.jpg

piesele le-am luat de la http://www.autotitan.ro/

uleiul de la cineva care lucreaza la chevron romania,acesta e pretul care pleaca de la depozit 60 lei

Modificat de nicureddogsflo
Link către comentariu

Revizie de 95.000 ,AviaMotors Pantelimon:

-Ulei Mobil,filtre,set furtune frana fata,lichid frana,fulie alternator,set distributie,ungere macara geam sofer,schimb bujii,ITP.

2800 RON cu card Avia Platinum.

Link către comentariu

poti sa pui te rog cat te-a costat schimbarea distributiei ?

Link către comentariu

Un scan dupa factura

post-2001-0-65415600-1306812553_thumb.jp

Link către comentariu

Revizie 60.000km - AVIA Pantelimon

2xplacute frana fata dem/montat = 55,8

2xroata dem/montat = 22,32

placute frana fata = 315,95

inspectie service = 196,42

filtru aer inlocuit = 12,28

filtru polen inlocuit = 24,55

filtru motorina dem/montat = 36,83

2xroata dem/montat = 24,55

2xplacute frana spate dem/montat= 49,10

castrol SLX 5W30, 4litri = 273,32

filtru ulei = 42,0

filtru aer = 86,94

filtru polen = 83,02

filtru motorina = 152,42

buson baie ulei = 6,96

ulei CV Octavia 2 DSG, 6litri = 526,56

filtru ulei CV DSG = 67,79

garnitura filtru ulei DSG = 9,25

placute frana spate = 322,77

spray frane WURTH 500ml = 16,34

bec pozitie 5W = 4,18

corectie = -0,02

Cost TOTAL = 2.329,33RON

Ca si servicii = EXECRABILE. MAsina a fost predata la ora 8:30, la ora 14 (cand am dat telefon) mai aveau de schimbat placutele de frana) la ora 16:00 cand mi s-a spus ca pot sa vin sa ridic masina am gasit-o tot in hala, intr-un colt. S-a dus consilierul sa vada care este starea ei, un "mecanic" zelos s-a apucat sa verifice functionara corecta a luminilor (pozitii, semnalizare etc.). Voiam sa-mi mai rezolve si o problema cu airbag-ul (spira din volan) dar tot atunci "descoperi-se" probabil acelasi "mecanic" ca era spira si ca o poate face daca mai asept. Nu am mai asteptat.

Problema este ca daca ai pile/relatii nu ti se intampla asta. Prima data cand am dus masina la Avia am fost foarte multumit, dar am si apelat la cine trebuie. Deci daca nu aveti relatii la seful de service sau altcineva din management aveti marea sansa sa plecati nemultumiti.

fi

Link către comentariu

nu stiu de ce, dar mi se cam pare furaciune pe fata aici ... sa dai 83 roni pe un filtru de polen, plus inca 24 roni inlocuirea lui (!!!) mi se pare cam mult (oare sa fie mai mult de dublu decat la O2 pretul unui filtru ???); apoi, preturi diferite la schimbatul placutelor, fata-spate - hai, treaca de la mine, or mai fi ceva subansambluri in plus ... m-as mira; dar, da-o dracu de treaba, sa fie preturi diferite la demontat/montat roti !!!!!!!!!

Modificat de Shymano
Link către comentariu

oricum pentru o revizie de 60 000 de km ... mai bine iti luai audi .. tot atat te costa revizia asta ... v-as sfatui serios sa cereti oferte si de la reprezentantele din provincie ... 100% se amortizeaza drumul.

Link către comentariu

Am tot auzit de service-ul Skoda din Buzau. I s-a facut reclama "pozitiva". Oricum in ceea ce priveste revizia m-am lecuit de service si incerc pe baza informatiilor furnizate pe forum sa shcimb filtrele si alte chestii.

Link către comentariu

de buzau pot sa confirm ca sunt foarte ok baietii, mi-am facut ultimele 2 revizii si in toamna tot la ei o sa merg.

Link către comentariu

Revizie 1 an Octavia 1.2 TSI (11.500 km) - Auto One Racing Service Bucuresti (autorizat Skoda):

- service schimb ulei: 68,20 RON

- materiale mici: 6,20 RON

- filtru ulei: 66 RON

- buson baie ulei: 7,30 RON

- 4 litri ulei Castrol Edge 5W40 (VW502.00): 180,60 RON

TOTAL = 328,30 RON

Link către comentariu

Ce ulei ti-au pus, la bidon sau vrac?

Link către comentariu

@rosso corse: Uleiul era la bidon de 1 litru. E bine sau e rau ? Sau e prea scump ? :))

Modificat de DRAPAR
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Revizie 75000km la masina din semnatura facuta la Adria Suceava:

466.82Ron incluzand: ulei(Aral High Tronic 5W-40)+filtru Mann, filtru aer Mann, filtru polen cu carbune activ Bosch, filtru combustibil Mann, service lichid frana (schimbare), verificare tren rulare, verificare eficacitate franare dupa inlocuire lichid si materiale mici. Durata aproximativ 1.5h.

Timp de asteptare 2h (am ajuns si eu cu o jumatate de ora mai devreme decat ora programata)

Link către comentariu

octavia 4ever

Kluand ,in reprezentanta ai facut revizia ?? Daca da, e foarte bun pretul . Saptamana viitoare ma duc si eu la revizia a4a de 60000km (am in jur de 56000 km ) la reprezentanta Skoda din Satu Mare . La ce pret sa ma astept ? Imi schimba din cate stiu : uleiul , lichidul de frana , filtru de ulei+aer+polen . Am dreptate ?

Link către comentariu

Revizie 75000km la masina din semnatura facuta la Adria Suceava:

466.82Ron incluzand: ulei(Aral High Tronic 5W-40)+filtru Mann, filtru aer Mann, filtru polen cu carbune activ Bosch, filtru combustibil Mann, service lichid frana (schimbare), verificare tren rulare, verificare eficacitate franare dupa inlocuire lichid si materiale mici. Durata aproximativ 1.5h.

Timp de asteptare 2h (am ajuns si eu cu o jumatate de ora mai devreme decat ora programata)

Super pretul. demn de luat in seama acest Service.

Link către comentariu

@ octavia 4ever: in mod normal la 60k se schimba si bujiile iar din 30k in 30k (sau din 2 in 2 ani) se schimba si filtru de combustibil (la mine asa este).

Ca sfat general: minim un telefon sau mail inainte pentru a se discuta niste preturi si ce este de facut. Ce mi-a placut la Adria (ca nu e prima data cand fac la ei) este transparenta si corectitudinea cu care se pune problema si se face treaba, sunt orientati spre clienti, fara ifose si pretentii de mari smecheri (ceea ce nu pot spune din pacate de cei de la Open Service din Iasi). Eu am trimis mail inainte cu ce vroiam eu dupa care m-au sunat ei si am discutat despre ce trebuie de facut si la ce sa ma mai astept.

La revizia de 60k (acum aprox 2 ani) am platit in jur de 900 ron dar am schimbat toate filtrele, uleiul, lichidul de frana, bujii (numai alea au fost vreo 200ron), ceva bieleta si parca atat.

later edit: scuze, dupa aia am vazut ca esti pe diesel, deci nu trebuie sa schimbii bujiile ca la benzina. oricum cel mai bine e de citit cartea de service unde este trecut ce trebuie facut in general la fiecare revizie pe ani si nr. km. Succes si bafta la factura mica

Modificat de kluand
Link către comentariu

octavia 4ever

Maine ma duc la West Car Satu mare la revizia de 60.000 . Imi schimba toate filtrele+ uleiul si poate si lichidul de frana (au zis ca se schimba la 2 ani , eu avand doar un an jumate de la ultimul schimb de lichid de frana ) + scanare pe tester + verificare amanuntita a masinii . Au zis ca ma costa in jur de 550-600 ron maxim . Eu zic ca e ok . Revin maine cu impresii :)

Link către comentariu

octavia 4ever

Am platit 600 ron pentru : Filtrele de aer+polen+ulei+motorina + ulei + lichid de frana +lichid de parbriz "nemtesc" :)) + tester + test frane.

Link către comentariu

Revizie la AutoBest Targoviste :

Ulei(4,5l Castrol 5w30 sigur vrac) + toate filtrele + placute frana fata (economy, cica sunt originale, scrie ca sunt facute in Italia cam 250 RON)+ placute spate (TRW 90 RON)+ bujii + manopera toate la 1130 RON, zic eu dupa ce am mai citit pe aici destul de OK.ITP 60 RON fara probleme.

Targovistea nu-i asa departe de capitala asa ca nu mai stati pe ganduri.

Link către comentariu

pentru silviu66 post 1131

Pompa de apa nu au zis ca trebuie schimbata daca au inlocuit distributia? La unele serviceuri daca nu cumperi si pompa de apa nu iti acorda garantie.

Modificat de gsg
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revizie 14800 KM Octavia 2 FL 1.2 TSI , Avia Motors Pantelimon:

Ulei Castrol Professional B4 5W-30 4L 273,3 RON (bidon de 1 l)

Filtru Ulei TSI 1 Buc 62,72 RON

Service schimb ulei 61,38 RON

Mat mici 25,1 RON

Filtru aer VW 1 Buc 96,62 RON (la cerere, schimbat de mine)

Filtru polen VW 1 Buc 83,02 RON (la cerere, schimbat de mine)

Verificare de concediu 43,65 RON( la cerere)( frane, directie, lumini,etc.)

Buson Ulei 1 Buc 6,96 RON

Total: 652,75

La toate astea se mai adauga o geometrie roti(volanul era putin spre dreapta, probabil un efect al "autostrazilor" de la noi) de 200 RON.

Impresii:

-cam scump: piesele(ulei,filtre) in magazinele de specialitate cred ca sunt aproape la jumate de pret; trebuie evidentiat ca am avut o reducere de 10% la piese si 5% la manopera ca membru clubavia :( :vaidecapulmeu:

-manopera: au lucrat multumitor ca timp si calitate, 2H si 30 min incluzand o verificare a alarmei si geometria.

-am stat langa masina cand am vrut, s-au facut 2 probe de drum( numai pentru mine "gratis" :)).

-am dubii asupra uleiului. ma asteptam la 5W-40 ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!