Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Astazi am facut si eu revizie 15000 de km la brady servicii super ok ,mi-au schimat uleiul(castrol slx)filtrul de ulei,vaselina,materiale mici si inca cateva chestii care imi scapa acuma.Pret :510 ron

Modificat de kta4skoda
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

90 000 km

Filtru aer Mann - 45 lei

Filtru Polen Mann - 35 lei

Filtru Motorina Mann - 114 lei

surubelnita torx - 13 lei

spray degripant 23 lei

4+1 L ulei Mobil 1 5w40 made in USA - 190 lei

manopera schimb ulei - 30 lei (aspiratie)

filtru ulei Bosch - 31 lei

manopera la primele 3 filtre - singur

Total: 481 lei

Link către comentariu

un pret ft bun , banuiesc ca nu ai facut revizia la o reprezentanta !

Link către comentariu

Am inlocuit filtrele singur, cel de ulei a fost cu manopera free, pentru ca l-am cumparat de la serviceul respectiv, unde am platit doar schimbatul uleiului...

Link către comentariu

Doamnelor si Domnilor!

950 Lei revizia la 60.000 la Porsche Romania pentru O2. Acum 3 zile.

Mi-a cazut inima. Mi-am luat-o in dinti de jos si l-am intrebat pe omu' :

- DE CE?

- S-a scumpit!. Mana de lucru e acum 120 Lei ora.

Aceleasi revizii ma costau pana acum pana in 700 si la ei si la Avia. Aceleasi consumabile, acelasi ulei, mai mult sau mai putin, aceeasi mancare de peste.

Ce ne facem fratilor?

Eu ma apuc de mecanica, imi fac o stampila si intr-un an va fac eu reviziile in fata blocului cu 6 milioane.

Astept comenzi.

Si din tara.

Link către comentariu

Buna ziua!

A facut cineva revizia la Ruse in Bulgaria,la reprezentanta?

Daca e cineva,poate e amabil sa ne spuna ceva despre costuri.

Sanatate maxima!

Link către comentariu

SALUT

A facut cineva revizia de 15000 de km la Delcar Brasov? daca da rog sa-mi spuna si mie cat a costat si ce a schimbat.

Masina O2 TDI 105CP

multam fain

o zi buna

Link către comentariu

Anul trecut in octombrie am fost la delcar la revizia de 15.000 km si m-a costat 460 Ron si a schimbat uleiul, antigelul, filtrul de ulei si de aer. Urmeaza cat de curand sa revin cu revizia de 30.000 dar habar nu am cat ar costa la ei.

Link către comentariu

Facut ieri revizie la Brady Bucuresti, la 10.000 km. Preturile au fost urmatoarele:

- revizie tip 15.000 km_____________178,50

- mat. mici________________________13,39

- filtru ulei oct2_____________________30,52

- filtru aer oct2_____________________64,89

- filtru oct_________________________37,62

- spray frana (400 ml)________________3,49

- vaselina (400 g)____________________2,12

-----------------------------------------------------

TOTAL___________________________330,52

Uleiul a fost adus de mine. Nu am idee ce au gresat cu 400 ml de spray si 400 g de vaselina la o masina veche de sase luni...

Totodata, dupa ce am plecat de la ei, am observat ca se simt in masina fumul si alte mirosuri de pe strada, ceea ce nu se intampla inainte. Vreau sa demontez capacul filtrului sa vad daca nu cumva lipseste filtrul sau daca nu cumva l-au inlocuit cu unul fara carbon, ca nu mi s-a permis sa stau langa masina in timpul reviziei...

Modificat de Cristi_71
Link către comentariu

la 37,62 lei sigur e filtru fara carbon activ

Link către comentariu

Revizie 15.000 km (13.500 km reali) la Brady in data de 01.07.2008.

Factura totala 520 RON = manopera, filtru motorina, filtru aer, filtru polen (fara carbon, din pacate, in ciuda insistentelor mele, nu era pe stoc), 5litri ulei, completare antigel, degresant pentru capac motor si alte plastice de sub capota.

Am asistat executarea opratiunilor de langa masina.

Numai bine.

Modificat de ISimi
Link către comentariu

saptamana trecuta am facut si eu prima revizie, la Brady. Aveam 14520 Km. Toate consumabilele le-am adus eu, asa ca la service am platit numai manopera.

- ulei Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 5l - 180 RON

- filtru de aer MAN - 47 RON

- filtru de ulei MAN - 24 RON

- filtru de polen cu carbune (original) - 45 RON (cumparat acum 2 luni tot de la brady)

- pret revizie tip 15000 km - 178,5 RON

- materiale mici - 13,39 RON

TOTAL : 487.89 RON

Foarte multumit de costuri. :(

Link către comentariu

Am si eu o intrebare putin off topic. Am masina inca in garantie si ma apropri de revizia de 30.000. Acum imi arata ca trebuie sa ma prezint la revizie fie pana in 30.000, fie pana intr-un an de la revizia de 15.000. Intrebarea este la anul cand iese din garantie si eu voi avea anul fata de ultima revizie dar nu si km suficienti, adica 45.000, mai trebuie obligatoriu sa ma prezint la revizie?

Link către comentariu

nu esti obligat sa te prezinti...dar e bine sa schimbi uleiul...se spune ca isi mai pierde din calitati intr-un an...d'asta ne cheama la revizie la max 1 an (daca nu depasim limita de km)

Link către comentariu

Ma apropii si eu de revizia de 30.000km inainte ca masina sa faca 1 an si din ce am citit in topic nu mi-am dat seama exact ce operatiuni se fac la aceasta revizie.

In afara de filtre si ulei se mai schimba placute, antigel, etc?

Mentionez ca la 15000km la Brady am schimbat toate filtrele inclusiv cel de motorina pe care ei mi l-au recomandat sa-l schimb la 30.000 si in total m-a costat in jur de 600RON.

Link către comentariu

Sper sa fiu cat de cat on-topic. Am facut azi ITP la Autec Pitesti. Contravaloare ITP 95 RON cu TVA pentru diesel si 90 RON cu TVA pentru benzina.

In afara de ITP am mai inlocuit rulmentul stanga spate si facut alte verificari la mecanica. Contravaloarea rulmentului 750 RON cu TVA :P (din cauza ca vine cu tot cu burduf/butuc :D cica, spre deosebire de Octavia 1/Tour unde vine rulment separat de burduf/butuc :D). Manopera schimbare rulment 100 RON cu TVA. Manopera verificari mecanica 80 RON cu TVA.

Modificat de enderb
Link către comentariu

Stiu ca sunt :) ,dar pentru motorul 1.9TDI ce tip de ulei trebui sa folosesc?505.01 sau 506.01?Cand am luat masina cei de la dealer au spus sa folosesc ulei cu norma 505.01, in cartea de service scriie 506.01 pentru motoarele fara filtru de particule cum e si acesta.Multumesc anticipat.

Link către comentariu

@azreil. Diferenta importanta intre cele doua norme este faptul ca 506.01 inseamna long life si este pentru masinile care vin cu posibilitatea acestui interval. 505.01 inseamna sa schimbi uleiul la intervalul normal (intre 10-15k km). Daca vei cauta pe forum, vei vedea ca in general in tara noastra se recomanda sa schimbi uleiul mai des, asa ca nu are rost sa platesti in plus pentru un ulei 506.01. Eu tocmai am schimbat uleiul si am pus un 505.01. E drept ca masina mea nu dispune de facilitatile care sa-mi permita utilizarea lubrifiantilor de tip LL. Cu toate astea, am inteles ca unii care au masina ca si mine fac un fel de compromis: pun ulei LL si il schimba la un interval mai mare (20k km, de ex). Asta in ideea ca uleiul LL este facut sa tina mai mult. Insa masinile care vin din fabrica pentru LL au niste senzori care masoara calitatea uleiului si te anunta cand trebuie schimbat.

Rog moderatorii sa mute, daca considera de cuviinta, postul acesta si cel anterior intr-un topic corespunzator.

Numai bine!

Link către comentariu

Se apropie revizia si as dori daca cineva ma poate sfatui ce ulei sa le zic sa imi puna,mai mult ca sigur or sa ma intrebe. Am benzina FSI

Link către comentariu

Cum ti-au demonstrat, enderb, ca rulmentul e stricat? Tu auzeai ceva in mers???

Link către comentariu

Da, era stricat mai mult ca sigur :) La inceputul lui Iulie am fost plecat in Delta si pana la Murighiol am carat cu ea destule bagaje. Unii nefiind masina lor au cam exagerat cu bagaje si alte nebunii si urmarea... cand m-am intors , peste 1-2 zile a inceput huruitul. Nu stiam foarte bine care e cauza insa pana la urma am descoperit ca rulmentul este. Mi-au spus si prieteni care sunt mecanici; am pus-o si pe tester ca sa elimin orice banuiala. Dupa ce l-au inlocuit la service nu mai am nici o problema, merge lin :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Prima revizie la 1.8 TSI facuta la Brady si avand 11760 km m-a costat 530 RON. S-au schimbat uleiul , filtrul de ulei , filtrele de aer , garnitura buson baie. Mai sunt trecut materiale mici si spray frana.

Link către comentariu

Enderb cati km are masina ca incep sa cred ca are o problema roata aia, esti al treilea cu mine care schimba rulmentul pe acea parte pt huruit

Link către comentariu

am fost la revizia de 15.000 km (Octavia 2 RS TDI), bine eu aveam decat 10.000 km

am facut revia la Porsche Vest 1 si m-a costa 1020 RON (toate filtrele + ulei)

am avut programare la ora 11 si a durat pana la ora 15

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!