Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Revizia la 30000km, Avia, pret 1100ron( inclusiv set placute fata). ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mi se pare mie sau Avia a luat-o razna cu preturile si sunt mai scumpi chiar si decat Porsche ? Senzatia mea ca o revizie la Avia e cea mai scumpa din Bucuresti din ce am vazut pe aici si cam cam dubla fata de aceeasi chestie facuta in alt oras din tara! E doar impresia mea . In 3 saptamani ma duc la prima revizie. Cand am cumparat masina mi-au zis ca nu sare de vreo 400 Ron dar incep sa ma pregatresc de vreo 700 ;)

Link către comentariu

Concluzia asta ai fi putut s-o tragi, dupa o prezentare a unei liste cu ceea ce s-a efectuat la revizia respectiva.

Link către comentariu

Revizia la 15000km, tot la Avia a fost undeva intre700 si 800ron. Nu comentez preturile, serviciile mi s-au parut satisfacatoare.

Link către comentariu

Prima revizie la 11.500 km, AUTO-GRUP Constanta:

- inspectia cu garantie de mobilitate - 235,62 lei ;)

- mat. mici - 17,67 lei

- filtru ulei - 30,45 lei

- filtru aer - 68,40 lei

- filtru polen - 50,19 lei

- ulei MOBIL 5W40 - 150,30 lei

- filtru benzina - 98,23 lei

- corectie - 0,03 lei :P

----------------------------------------------

TOTAL - 650,89 lei

Sper ca au schimbat tot ce e mai sus pentru ca nu ai voie in service, nici nu poti vedea nimic. Iar cand iti inmaneaza factura, nu au timp de discutii pt ca sunt foarte ocupati. Si atat. Judecati!! :salut:

Link către comentariu

Cam mult ...una la mana la prima revizie nu trebuia sa-ti schimbe toate filtrele alea ... vezi in cartea de service ca altfel ti le baga pe gat vrei nu vrei ... te-a ajuns mai mult prima revizie decat pe mine la 30 000 ... jecmaneala dupa parerea mea ..

Link către comentariu

Este f bine sa schimbi toate filtrele pt ca suntem in Romania! Cum ai putea sa te iei dupa cartea service cand la noi este praf cat pt toata Europa de vest?

Link către comentariu

Afla ca dupa 10000km aveam la filtru de aer nisip si praf ff mult si nu am mers niciodata pe drumuri neasfaltate. Poate ca pe drmurile pe care mergi sunt asemanatoare cu ale Elvetiei.

Link către comentariu

Ce e inspectia aia de mobilitate???

eu am schimbat singur, in 7 minute filtrul de aer si cel de habitaclu, asa ca... adio manopera spre 100 de lei la service! Le-am schimbat la 13 000, sigur erau ok si la 15 000.

A incercat cineva ulei cu 506? :D

Link către comentariu

Afla ca dupa 10000km aveam la filtru de aer nisip si praf ff mult si nu am mers niciodata pe drumuri neasfaltate. Poate ca pe drmurile pe care mergi sunt asemanatoare cu ale Elvetiei.

Ori tu stai pe langa vreun desert in devenire? ... afla ca dupa 30 000 al meu inca mai rezista dupa spusele celor de la service si nu stau intr-un oras tocmai curat ... deci asta cu praf mult si trebuie schimbate filtrele la fiecare revizie e o chestie mai mult decat fortata .. sa nu mai zic ca trebuie SA TE INTREBE nu sa te puna in fata faptului implinit .

Link către comentariu

Nu stau pe langa un desert ci stau in Bacau si in Iasi. Este f normal sa te intrebe daca vrei sa ti le schimbe nefiind obligatorii. Mie imi zic ca le mai sufla si mai merg dar e o mare porcarie pt ca un filtru pe care il sufli nu mai are aceeasi putere de absorbtie a prafului. Probabil ca stiti ca debitmetru nu e o piesa prea fiabila la grupul VAG si aceasta cedeaza din cauza schimbarii necorespunzatoare a filtrului. Filtrul de polen il schimbi daca tii la sanatatea ta,neafectand performantele masinii. Fiecare este liber sa aleaga. :D

Modificat de glumaretzuu
Link către comentariu

Comparand cu filtre de pe alte marci de masini pe care le-am schimbat, ale mele erau in proportie de 80% murdare, colmatate... sigur tineau pana la 15 000km facuti.

Din 13 000 km am facut cca. 1000 pe macadam, si vreo 4000 pe drumuri asfaltate de tara, DJ. Restul pe DN. In filtru de habitaclu aveam si frunzulite si musculite :icon_thumright:

E foarte clar ca nu dauneaza sa le schimbi pe la 10 000, costurile sunt 20 de euro daca le schimbi singur, dar ca tin sigur pana in 15 000. Eu le voi schimba din 10 in 10 mii, pentru ca vreau sa tin masina mai multi ani :lol: Si filtrul de motorina se schimba foarte usor; eu le schimb singur pentru a scapa de vreo 150 de lei manopera, dar masina mea e iesita din garantie :lol:

Revenind la filtre, din cate stiu eu, filtrele sunt facute din carton mai special - cu cat se colmateaza mai tare, filtreaza mai greu particulele mai mici de mizerii, si de aceea e bine sa fie schimbate mai rapid. Pacat ca nu pot fi spalate, precum filtrele de acvariu :lol:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revin cu o scanare din planul meu de service (publicat in nov. 2004) in care se specifica inlocuirea la 120 000 km a curelei de distributie la motorul 1.9 tdi PD, in editiile mai noi nu apare...post-15632-1215182152_thumb.jpg

post-15632-1215182144_thumb.jpg

Link către comentariu

Revizia I 15K la Avia Bucuresti compusa din

- manopera tip revizie I 226 ron

- ulei Mobil Synt 5W40 306 ron

- materiale mici 21 ron

- schimbare filtru aer 36 ron

- schimbare filtru polen 24 ron

- filtru are 65 ron

- filtru polen 51 ron

- filtru ulei 31 ron

Total aproximativ 780 ron

Mi se pare mie sau in momentul asta e cel mai scunp din Romania ? I-au depasit pe cei de la Porsche cumva ? De luat in considerare al dealer pentru revizia urmataore

Cum vi se pare ?!

Link către comentariu

mi se pare mult. :rolleyes:

Link către comentariu

si mie mi se pare mult. la mine a costat 700 de lei si in principiu ar fi trebuit sa fie la scump la mine datorita motorului de 2.0 si al dpf-ului.

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Vedeti postul 285 din acest topic Adrin_Mogos aceeasi revizie I, tot la Avia 765 Ron . Diferenta e ca mie mi-au luat si mai mult cu vreo 15 ron pe ulei (alt brand), in rest preturi absolut identice cu cele din factura scanata de el. De mentionat ca m-au intrebat daca doresc inainte sa schimbe cele 2 filtre , nu le-au schimbat fara sa ma intrebe :P

Ce parere aveti de acest ueli , sincer, Mobil 1 V full syntehic 5W 40 ca de piperat e clar ca este ? :D

Link către comentariu

Va zic pretul la revizie de acum un an,cand am fost la reprezentanta,pt 2.0tdi,140cp. La 30000km,Ivas,schimbat ulei(Aral),filtru ulei,aer,polen,motorina: ~550ron. La fel a costat si prima revizie,cu schimbat aceleasi lucruri,efectuata la Uniservice Piatra Neamt.

Link către comentariu

mobil synt nu e mobil 1, asa e?

Link către comentariu

Nu cred , nu are 1 in denumire.

Scrie pe el : Mobil Synt S Special V SAE 5W-40 Fully Syntehtic Motor Oil (Extreme Performance) Meets VW 505 01/505 00

Spune ca e pt motoare cu performante ridicate diesel incluzand motoarele turboalimentate si motoarele VW TDI... asta scrie pe spatele lui

Producator : ExxonMobil Lubricants & Specialities Europe, Hermeslaan, Belgium

Deci , pareri ? E praf sau merge ? Ca probabil e cel mai scump din parcare luat de la dealer:)

Link către comentariu

Eu am gasit asa la un service in CJ;

- Mobil 1 Syst Special V 5w30 7lei/L

- Aral Tronic 431 - 54 lei/L

- Castrol Edge 4L - 190 lei, 54 lei/L

mi se pare ca ai platit cam mult pe ulei...

Link către comentariu

Haideti sa ramanem la titlul topic-ului. Pentru discutiile despre uleiuri exista alte topic-uri.

Multumesc.

Link către comentariu

Am facut astazi revizia de 75.000 Km (la 70.000 Km dar trecuse un an de la ultima).

Service: Brady Trade Bucuresti

Costuri:

- revizie tip 15.000 km - 178,5 RON

- verificat + mufat duza stergator luneta - 35,7 RON - nu mai mergea stropitoarea de la stergator spate

- 2xD/M bascula fata stg + dr, inloc buc +mat. mici - 220,75 RON - nu stiu exact ce sunt, mi-au zis ca sunt tocite rau si ca ar fi bine sa le schimb

- bucse bascula fata - 98,94 RON - cred ca au legatura cu cele de mai sus

- filtru aer - 68,40 RON

- filtru ulei - 30,45 RON

- filtru polen - 50,19 RON

- ulei 5w40, vw 502 00; 505 00 - 105,86 RON

- spray penetrant (400 ml) - 3,72 RON

- vaselina (400 g) - 10,59 RON

Pret total: 803,1 RON

Link către comentariu

Ieri am facut revizia de 15.000 la AutoBest - Targoviste.

Schimbat ulei, l-am vrut pe cel mai bun care-l au si mi-au dat Castrol 5W40SLX4

Schimbat filtru ulei, filtru polen, ceva materiale mici si manopera = 355 RON.

Mmm...imi pare mai zgomots acum motorul...

Modificat de garbage
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!