Jump to content

Golf 6 - Rechemari service / Actiuni de fabrica

adi76
 Share

Postare recomandată

Da, scuze pentru stilul de redactare la "en gross". M-am enervat atat de tare pe astia cu service-ul, ca am zis sa-mi vars tot naduful odata si nu m-am mai gandit la alineate si space-uri. Sorry!

Discul de ambreiaj? ...dar la cati km a cedat?

Tocmai am vazut reclama cu "Stai calm...condu o Jetta" . Sincer am pufnit in ras. Eu as reformula putin "Incearca sa stai calm dupa ce conduci o Jetta"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• TDR

7

• manuta

7

• Andrei2000

6

• Dudu

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu a cedat .. arcurile amortizoare aveau un joc si bucsa de teflon (aia de centrare) si facea un zgomot ciudat. in rest functiona in parametri normali ... 

p.s. un sfat care l'am patit pe pielea mea.. ai grija unde te duci cu polishul ca s'ar putea sa patesti mai rau. Du-te doar la firme specializate pe polish si porduse de acest fel. daca te duci la VW sau la alti "meseriasi" s-ar putea ca atunci cand speli masina mai ales cand bate soarele sa te bucuri de niste superbe HOLOGRAME !  sper sa iei aminte  !!! ai grija ca de mine si'au batut joc astia cu reprezentanta lor, si mi'au revopsit de vreo 4 ori masina pe partea stanga ...plus piese deteriorate care mi le'au schimbat din cauza prostiei lor ! 

Link către comentariu

La masina din semnatura: jetta mk6 1.2tsi (luata chiar la lansare, din stocul importatorului) am avut parte de:

Operatiunea saiba si un update de motor si

Inlocuirea sistemului de fixare a scaunului.

Salut initiativa deschiderii unui astfel de topic si sper din suflet sa fie cat mai putine posturi!

Spor!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Modificat de claudellus
Link către comentariu

Multumesc pt sfat. In legatura cu problema cu petele de pe capota (am scris despre ea in alt topic) nu am facut nimic pana acum din lipsa de timp si bani. Sincer, la praful din Bucuresti, nici nu se mai observa :) Oricum nu-i i-am mai acordat atentie in ultimul timp....zgarietui si pocnituri gasesc aproape saptamanal prin parcare asa ca m-am resemnat. Cand ma voi ocupa de problema asta, voi tine cont de sfat. Multumesc!

Link către comentariu

en3rgy...din pacate trebuia sa te uiti bine cand ai luat masina si sa nu semnezi CA AI LUAT MASINA IN REGULA daca ai vazut ca ceva nu e OK...

Jetta nu e Passat cand vine vorba de calitatea materialelor si de calitatea asamblarii...insa nici nu costa cat un Passat.

Link către comentariu

Sal!. Eu am luat-o prin aprilie 2012 si nu mi-au spus nimic de actiune. In legatura cu topicul, am considerat ca ar fi o idee buna sa avem un loc unde sa ne "varsam" la gramada toati nervii pe minciunile dealerilor.    

Link către comentariu

da ! trist rau, astept si eu sa-mi schimb parbrizul :))

dany eu de exemplu cand am ridicat masina aveam pata pe bara fata, dar scursura de pe stalp nu am observat-o !

Modificat de bosseby
Link către comentariu

Reply to danny2012: Este adevarat ca ar fi trebuit sa fiu foarte atent cand am luat-o, dar a fost o conjuctura mai nefasta ...dupa 2 saptamani de "certuri" cu dealerul, pentru ca m-a amanat cu livrarea masinii desi ii virasemn toti banii de la inceput mai putin contravaloarea tichetelor rabla (desi vroiam sa i le platesc si pe alea dar nu imi livra masina ca nu era functional sistemul de validare al voucherelor de pe site-ul ministerului mediului) si masina se afla in tot show room, in ziua in care m-a chemat sa o iau, eram atat de catranit pe ei ca am luat-o si am plecat fara sa mai fim politicosi unii cu altii....intr-adevar greseala a fost a mea.  E adevarat ca nu se compara cu un Passat, dar si asta costa tot niste bani si nu sunt putini...altfel ar trebui sa spuna prin reclame ca Jetta e o masina de la care nu ar trebui sa avem prea mari asteptari.   

Link către comentariu

en3rgy,te inteleg perfect...lasa ca acum stii cum sa procedezi cand ridici urmatoarea masina...incearca sa te bucuri de Jetta, asa cum e ea...protectia aia de material textil o poti lipi cu un pic de silicon (in caz ca vrei vreodata sa o dai jos) - standardele de asamblare din fabrica VW din Puebla sunt diferite de cele din fabricile VW din Europa :winter:

Modificat de danny2012
Link către comentariu

eu am fost la vw la galati, dar consilierul de service.. cu o mare dezinvoltura.. mi'a spus ca pe masina mea nu este recall pentru scaun.. dar nici nu stiu daca a verificat sau nu. masina mea este livrata in octombrie 15 sau ceva de genul acesta... deci s'ar cam incadra.. ce ar trebui sa cer sa verifice.. stie cineva ?

Link către comentariu

sebi, da si tu un mail la alt dealer si intreaba...daca vezi ca cei de la galati au aceasta atitudine

Link către comentariu

micuzzu_marius

ce probleme sunt la scaun(e)?

Link către comentariu

este vorba de inlocuirea suruburilor de fixare a sinei pe care culiseaza scaunele fata, intrucat in urma nu stiu caror studii s-ar fi ajuns la concluzia ca se pot slabi in timp. Au mai spus ca aceasta problema s-ar regasi la lotul din care face parte si masina mea (cred ca a fost facuta in intervalul iulie 2011 - martie 2012).

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutare.

De pe data de 9 aprilie 2014 este o noua actiune de service pentru Golf 6 cu DSG. Nu toate sunt vizate. Nu va pot spune exact care dintre ele. Din ce am tras cu urechea... diferentierea se face dupa nu stiu ce TREI PUNCTE care ar fi pe busonul de la cutie - sper sa clarifice un cunoscator. Nu stiu daca cele care au semnele stantate sunt cele cu probleme sau sunt ok. Actiunea consta in schimbarea uleiului din cutia de viteze. Mie mi-au ridicat masina pe elevator si s-au uitat sub scutul de la cutie dupa care au zis ca este prinsa si a mea in actiune - am vazut pe camere ce au facut. Totul s-a intamplat la reprezentanta VW din Bacau. Pe 24 sunt programat. Din ce mi-au spus dureaza o zi si sa am motorina pentru ca nu stiu ce calibrare se face - cca 50km. Se pare ca va fi vorba si de un update se soft la cutie.

Eu am aflat din intamplare... prima revizie la un Tiguan.

Bafta.

Link către comentariu

• Administrator

vezi ca exista golf 6 cu DSG6 cat si cu 7 (tu ai DSG7 avand 1.6TDI) . Oare e valabil si la benzinare ? Ai patit la golful variant din profil sau la Tiguan cu ce motor ?

Intreaba mai multe despre denumirea acestei actiuni de service.

Link către comentariu

Numai la Golf 6. Alta diferentiere nu ar fi din ce am prins eu decat faza cu 'punctele'. Nu au zis nimic de 6-7 viteze sau benzina-motorina. Nu are legatura cu Tiguanul. Si ei au observat actiunea cand au bagat seria de la masina mea in sistem. Voi reveni cu detalii dupa operatiune...

(Bun este Edit-ul mai ales cand postezi de pe telefon...)

Modificat de matcat
Link către comentariu

Daca vorbim de DSG7, probabil este actiunea 34F6. Se schimba uleiul din cutie din sintetic in mineral, impreuna cu un nou firmware. 

Astazi am facut operatiunea, cutia e probabil inca in proces de calibrare; nu mai vibreaza la 1-2, si schimbarile par mai rapide. 

Link către comentariu

stie cineva daca se aplica si la DSG 6 ? chiar sunt curios, o sa sun maine la service..

Link către comentariu

• Administrator

La GTIul meu MY2013 nu se aplica. Nu au gasit dupa VIN nici o actiune .

La GTIul meu MY2013 nu se aplica. Nu au gasit dupa VIN nici o actiune .

Link către comentariu

salut..nu stiu daca aici trebuie sa scriu....dar totusi inerc.....daca trebuie in alta parte va rog sa ma ajutati....am si eu un golf 6 2011 dsg6 cu motor de 2l 140cp....zilele astea am facut un drum mai lung cu ea pana in italia si dupa vreo 2500km facuti in 24 ore mi sa aprins in bord in dreptul literei D o cheie care alterna cu litera D.....dupa ce am oprit masina si am facut o pauza de 20 min nu a mai aparut nimic....dupa cateva sute de km iar aceiasi prob...am oprit am facut pauza si a disparut....mentionez ca masina are 57000km si am inteles ca la 60000 trebuie sa inlocuiesc filtru si uleiu la dsg....cheia respective a aparut doar in cb in dreptu literei D....Fara sa se aprinda alt martor sau sa imi ramana vre un mesaj in bord.....stie cineva dece?? trebuie sa fac schimbu sau este vre un defect si trebuie remediat??  va multumesc

Link către comentariu

Corect. Despre 34F6 este vorba. Voi revini cu observatii cu privire la comportamentul masinii dupa operatiune...

INAINTE:

Address 02: Auto Trans        Labels: 0AM-300-04x.lbl
   Part No SW: 0AM 300 049 K    HW: 0AM 927 769 D
   Component: GSG DSG AG7     403 2101  
   Revision: 00040034    Serial number: 00001009270079
   Coding: 0000020
   Shop #: WSC 00066 000 00000
   VCID: 39735C4070428D6

DUPA:

Address 02: Auto Trans        Labels: 0AM-300-04x.lbl
   Part No SW: 0AM 300 050 G    HW: 0AM 927 769 D
   Component: GSG DSG AG7     403 9060  
   Revision: 00040034    Serial number: TFK01009270079
   Coding: 0000020
   Shop #: WSC 33917 000 1048576
   VCID: 2D5B7810B40A216

I-am intrebat daca mai este update de soft pentru alta componenta a masinii si au spus ca nu...
In caz ca ar fi fost,  updatarea ar fi costat in jur de 70 lei pentru ca masina nu mai este in garantie. Suna cam ciudat.

post-2473-0-96894200-1398347855_thumb.pn

Modificat de matcat
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am facut recent actiunea service 34F6, in Italia. N-a costat nimic cu toate ca masina nu mai este de doi ani in garantie. Probleme n-am avut niciodata cu DSG iar dupa actiunea service n-am observat vreo schimbare.

Modificat de Stef13
Link către comentariu

• 2 months later...

S-a efectuat aceasta actiune si la masina mea, urmarile? Dupa 3 zile s-a defectat cutia de viteze, mechatronicul si ambreaiuj. Autoturismul este si acum in service pentru ancheta Porsche Romania Importator.

Link către comentariu

As avea si eu ceva de adaugat , ieri mi s-a defectat mechatronic-ul !!!   fara sa anunte , fara nici un simptom ! de ce !? nu am gresit cu nimic

Desi am un comportament in trafic specific varstei a 2-a . m-am informat la service si reparatia costa undeva  pe la 8 000 ron.

Ar trebui sa ne indoim de fiabilitatea acestei marci !? Eu unul sunt tare dezamagit !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!