Jump to content

Passat CC R-Line

lambda_dryver

Postare recomandată

CristianMarin

Si daca te bucurai de el pe 3.6 era rau?

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Eu fac Kilometri...Daca nu faceam imi luam 2.0TSI....

Modificat de JohnnyCiorobea
Link către comentariu
lambda_dryver

Si daca te bucurai de el pe 3.6 era rau? Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Ba da, si cat ma mai bucuram de el, dar impozitul e prea mare pentru mine, cel putin pentru moment.

Eu fac Kilometri...Daca nu faceam imi luam 2.0TSI....

Eu am facut ~15.000 km in ultimul an, in conditiile in care masina a stat 3 luni pe bara. Probabil ca as fi facut pana in 20.000, dar tot nu prea renteaza diesel-ul. Macar zambesc de fiecare data cand ma gandesc ca au trecut 3 saptamani de la ultimul plin! :))
Link către comentariu
lambda_dryver

Si azi am curatat-o cum trebuie. Se pare ca noaptea abia ne vedem! :))

post-106153-0-67780300-1371421430_thumb.

post-106153-0-16600700-1371421447_thumb.

post-106153-0-63327700-1371421628_thumb.

Link către comentariu
lambda_dryver

Asa am luat masina cu ala pus pe parbriz. Pana la urma, am ajuns sa-l consider util, mai ales ca este ceva mai mare decat parasolarele masinii :D.

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Am vazut azi pe la 10:00 pe B-dul Ion Mihalache ce curata era... :icon_bounce:

FRUMOASA...Mi-a sarit imediat in ochi:-)

Link către comentariu
lambda_dryver

Am auzit claxonul de salut, vazut si salutat inapoi, dar cred ca putin cam prea tarziu... Eram cam lent la ora aia :)).

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
lambda_dryver

Am vazut azi pe la 10:00 pe B-dul Ion Mihalache ce curata era... :icon_bounce:

FRUMOASA...Mi-a sarit imediat in ochi:-)

Iar m-ai claxonat cand eram pe Chitila la spalatorie :P. Salutat inapoi!

Si careva poze cu ce luciu am reusit sa-i dam. Data cu toate solutiile de pete, grasimi, smoala, rasina etc. Nu cred ca a mai avut demult asa luciu, dar ne-a luat si 1 ora jumate :)).

post-106153-0-94700000-1372677275_thumb.

post-106153-0-43139400-1372677305_thumb.

post-106153-0-12788900-1372677387_thumb.

post-106153-0-45692300-1372677441_thumb.

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

da... ce e frumos place tuturor :10[1]: Am vazut cand m-ai salutat

Link către comentariu
  • 1 month later...
lambda_dryver

Cateva cadre din mini-concediul la munte. Asta ca sa mai reinviem topic-ul :D.

post-106153-0-63685600-1377860571_thumb.

post-106153-0-04984600-1377860621_thumb.

post-106153-0-45182600-1377861006_thumb.

Link către comentariu

Multumesc!

Din pacate, ieri am observat ca ornamentul negru de pe portbagaj, s-a spart, fix pe verticala, de zici ca este taiat cu flex-ul... Nu-mi dau seama de la ce, dar foarte probabil plasticul de proasta calitate...

Stie cineva unde as putea intreba de un pret pentru asa ceva? Nu de alta, dar eu am gasit doar cu tot cu capota portbagajului, lucru care nu ma avantajeaza... Orice ajutor este apreciat!

Link către comentariu

Este o problema întâlnită la toate cc'urile pana modelul 2012 care a fost schimbată cu piesa de metal.

Link către comentariu

Aceeasi informatie o am si eu dar nu am fost sa intreb oficial daca se schimba pe garantie...  de lene.. 

Link către comentariu

In cazu asta daca e greseala/defect de fabricatie ar trebui sa se faca un call back la masinile care au problema asta si sa se schimbe gratuit, cum s-a facut call back la B5 care aveau probleme cu infundatul scurgerilor de sub baterie si tulumba de servofrana.

Link către comentariu

Multumesc pentru update legat de chestia asta! O sa incerc la reprezentanta sa vad cum este situatia cu schimbarea gratuita. Daca se face in baza garantiei, atunci nu am mari sanse, masina fiind iesita din garantia de 2 ani. Poate am noroc si o schimb cu piesa metalica, macar sa stiu ca nu mai am probleme cu da vreodata...

De incercat la dezmembrari, am incercat la mai multe parcuri, dar unde am gasit piese de CC, mi-au zis ca nu o dau separat, ci decat la pachet cu portbagajul...

Link către comentariu

Nu trebuie sa resetezi,apesi M apoi pur si simplu iti reglezi pozitia scaunului dupa care ti apasat butonul 1,2 sau 3 cateva secunde, Se memoreaza automat..

Modificat de Octavian 78
Link către comentariu

Multumesc pentru sfat, desi am reusit sa-i dau de cap acum ceva timp. Cred ca nu te-ai uitat la data postarii. Multumesc oricum!

Link către comentariu

Nu are legatura piesa aia cu schimbatul in garantie. La B5 se facea call back in 2011-2012 pentru scurgerile de sub baterie si servo. Daca mergeai cu masina pt orice lucrare la ei ti le schimbau gratuit. Daca si la tine se considera defect de fabricatie ai sanse sa le schimbe gratuit

Link către comentariu

Exact :) dar la el ar trebui sa vada daca se schimba gratuit piesa respectiva care s-a crapat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!