Jump to content

Vw Golf 6 HL

prunaionutz

Postare recomandată

Am vazut pe net ca maciulia are un inel care o

tine prinsa si ca ar fi foarte greu de scos :)

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu
  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• prunaionutz

618

• The_Ego

148

• Rave

78

• mike.

75

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cu o surubelnita. O bagi intre el si teava de la schimbator si apoi il strangi la loc cu un patent.

Link către comentariu

Am si eu nevoie de putin ajutor. Azi am cumparat o bara spate de R-line si am inteles ca necesita doua adaptoare care se prind de bara si contra aripi. Are cineva coduri pt asa ceva?

Multumesc.

Link către comentariu

550 de la dezmembrari. Acum e la vopsit, miercuri sau joi o iau si in weekend as vrea sa o montez.

Link către comentariu

Foarte bun pretul, mai ales daca e cu difuzor spate si catadioptri :D.

Vopsitul la cat te-a dus?

Link către comentariu

la vopsit mi-au luat si pielea de pe mine, 500ron la serpico la vw.. nu s-a mai putut 'pe naspa'

Link către comentariu

Vopsitul a fost aproape cat bara. Nu ar trebui sa ma mir pt ca pe mine m-a costat 400ron vopsirea + montarea eleronului la PBV1.

Rezultatul merita :D

VW Golf VI

Link către comentariu

Inca nu am poze, am cumparat-o si am si trimis-o la vopsit pt ca am prins putin timp liber. Peste 2-3 zile o iau de la vopsit si ii fac ceva poze. Pana atunci trebuie sa cumpar adaptoare..

Link către comentariu

Am montat si schimbatorul R-line, arata bine si se simte altfel si cu ocazia asta am cam completat interiorul.

pics:

img0120bn.jpg

img0121zwb.jpg

img0122eg.jpg

Link către comentariu

Nu te-ar tenta si un cluster cu acele albastre, mfd color si staging ? :P

Cum se simte noul schimbator fata de cel stock?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

ma tenteaza rau de tot, din pacate momentan nu-mi permite bugetul da' poate reusesc sa iau unul in curand.

Link către comentariu

Vopsitul a fost aproape cat bara. Nu ar trebui sa ma mir pt ca pe mine m-a costat 400ron vopsirea + montarea eleronului la PBV1.

Rezultatul merita :D

http://www.flickr.com/photos/henhau/5891200145/in/set-72157626967586375/

Acum am vazut poza, arata bestial! Din pacate, adaptorul de la contra-aripa din partea dreapta a intarziat si nu pot sa montez bara fara el.. :(

Link către comentariu

Am si eu o intrebare: intercoolerul de S3/GTI se potriveste pe 1.4TSI 90kw? Sau se poate monta?

Link către comentariu

Nu, 1.2 si 1.4tsi (122cp) au sistem de racire cu lichid pentru admisie, intercoolerul se afla in interiorul galeriei de admisie si raceste aerul cu lichid. Daca ai vrea sa montezi un intercooler de 2.0tsi/tfsi trebuie sa schimbi toata admisia (posibil si turbina ca asa are iesirea orientata aiurea) cu ceva custom, iar la banii dati mai bine iti schimbi masina.

Link către comentariu

Nici cu turbina nu rezolvi ceva pt ca e pusa in fata si nu stiu sa existe alte turbine pt 1.4 122 care sa fie plug&play.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!