Jump to content

POLO 6R - GTI LOOK

FRE

Postare recomandată

Multumesc,dar probabil cand o sa am o idee vizavi de ce sa pun in loc,voi dezlipi doar literele GTI si probabil voi lipi pe suportul de ABS ramas.Deocamdata ma deranjeaza " confortul " oferit de combinatia jante 17" si Eibach Pro Kit,am fost nevoit sa merg pe niste drumuri betonate si nu asfaltate.....In Bucuresti este ok,insa daca trebuie sa alegi drumuri mai proaste,ai de " suferit " tu si cei din spatele tau,ca ii tii cu 30 km/h.

Link către comentariu
  • Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FRE

182

• Dun

39

• qwk

35

• Circoloco

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asta asa e si tine cont ca tu ai amortizorul standard, daca il aveai pe cel sport oem era si mai jale. Socul initial e mare, dar apoi te obisnuiesti si/sau nu o mai duci pe drumuri nasoale. Eu am facut de cateva ori ocol chiar si prin Bucuresti ca sa merg pe bulevarde ok, decat pe strazi cu hartoape.

Link către comentariu

Baieti stiti cum se spune " Baba sufera la frumusete " !

Link către comentariu
vali_devill

Tocmai ce am vazut masina pe armindeniului...

brgds

Tocmai ce am vazut masina pe armindeniului...

brgds

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

As vrea sa fac un upgrade de la RCD 310 la RNS 510,am vazut cateva de vanzare pe diverse site-uri,de fapt chiar si pe aici.Intrebarea este daca a facut cineva la Polo 6R schimbarea aceasta si cat de multumit este de rezultat...? Intre timp incerc sa gasesc cea mai buna oferta !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Dupa 'lungi" cautari,mai exact circa 10 zile,am reusit sa imi comand la un coleg de forum,stie el cine,ultima versiune de RNS 510,respectiv H,deci incepand de astazi voi avea navigatie si ma voi uita la ceva concerte in timp ce mai stau pe la stopuri sau de ce nu si in mers ( are activat video in motion ),dar doar cand stau in dreapta,la volan nu este voie !!!

post-99600-0-75382200-1337721075_thumb.j

post-99600-0-37864000-1337721083_thumb.j

Link către comentariu

Super, felicitari!

In poza 2 de ce nu apare butonul de incalzire iluminat? :D

Link către comentariu

Va multumesc baieti,sunt fericit ca m-am hotarat in sfarsit sa fac schimbarea.Hartile sunt preinstalate pe HDD,antena gps este pusa in bord si functioneaza excelent,am avut ocazia sa o probez de la Pitesti pana acasa aseara.Cat despre butonul de la incalzire,acesta a disparut din cauza lui IPHONE,nici eu nu imi explic cum naiba.

Link către comentariu

Update poze si o constatare nu stiu cat de pertinenta,RNS 510 se aude mult mai bine decat RCD 310,nu numai pe CD dar si pe radio.Ma bucur ca am putut pastra intrarea AUX,cea pe jack,trebuia doar activata din meniu.Navigatia functioneaza foarte bine si in Bucuresti si este destul de completa din ce constat eu,mai pe scurt sunt foarte multumit de alegerea facuta.

post-99600-0-65587000-1337838517_thumb.j

post-99600-0-31699700-1337838523_thumb.j

post-99600-0-06252400-1337838528_thumb.j

Link către comentariu

Gode - Nu stiu la ce te referi cand spui " bombita " ?

Link către comentariu

Azi micul Polo a primit led-uri pe pozitia fata precum si in spate la numarul de inmatriculare.Am tot amanat acest moment pe motiv de teama de erori in bord,insa se pare ca am gasit ceea ce cautam,multumita sugestiei primite de la colegul Al Bundy.De altfel am ajuns la el pentru a proba posibilitatea de a monta un microfon in plafoniera pentru a putea activa comezile vocale ale RNS-ului.S-a probat si s-a constat ca se poate,deci ramane sa comand microfon,cablu si mufa aferenta,toate astea cand voi avea timp sa trec pe la " prietenii " de la PoRo,oricum nu ma grabesc,la cat de "mult" merg cu Polo.....

Link către comentariu

Adaug si o poza cu ledurile de la numarul de inmatriculare spate,imi pare rau ca masina este murdara,dar pe vremea asta...

post-99600-0-55974400-1338273131_thumb.j

Link către comentariu

Sunt OEM led-urile? Dau erori?

Spre un look asemanator as tinde si eu :D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Nu sunt OEM,sunt cumparate de la colegul Turbocip,insa sunt foarte multumit de ele.In weekend am tot mers cu masina si nu am avut nici o eroare,oricum teoretic daca nu apare din prima nu mai apare apoi.Ce ma incanta este lumina foarte clara,alba,putin diferita fata de ce am vazut pe la altii.

Modificat de B 06 FRE
Link către comentariu
  • 2 months later...

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic,din simplul motiv ca nu am mai facut nimic la masina si nu stiu de fapt ce sa ii mai adaug,ma refer la lucruri necesare si utile pe de alta parte,daca aveti ceva idei......Ca si constatari am observat covorasul OEM de cauciuc de la sofer s-a tocit asa de rau in dreptul pedalei de acceleratie,incat cu siguranta se va rupe curand,calitatea se pare ca nu isi mai merita pretul.Nu mi se pare normal ca in 7 luni si aproximativ 4000 km sa se intample asta.

Link către comentariu

am citit si eu topicul tau si pot sa spun ca masina arata foarte bine si destul de dotata acum!sa te poarte multi km pe tine si prietena ta fara probleme!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Cum inca nu am implinit 1 an de la achizitionare,insa a aparut ceva condens de la clima pe la filtrul de polen,m-am gandit sa merg la Midocar sa se uite ce problema are si sa fac si revizia de an.Bineinteles ca atunci cand am ajuns la ei,am lasat-o cel putin 30 min sa functioneze si nu mai curgea nimic ( oare de ce nu ma mira ) , am lasat-o asa si am facut doar revizia.Se pare ca nu trebuie inlocuit decat uleiul si filtrul de ulei,filtrul de polen si filtrul de aer,la urmatoarea revizie.le-am comandat si le voi schimba eu totusi.Mai pe scurt,8072 km la bord,cost 426,96 ron si aproximativ 1 ora timp de asteptare.

post-99600-0-85478800-1348918416_thumb.j

post-99600-0-83912400-1348918425_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!