Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

La Kaf. 3M

Faza cu Dacia este ca ... 8.2% pe ultimii 1.400km, făcuți numai în Bucale, nu am nici un menajament față de ea, nu am nici un stres pentru starea infecta o drumurilor și îmi este foarte comod sa merg cu ea pentru ca o pot parca oriunde și pentru ca nu trebuie sa ma feresc de nimeni pe drum.

Pe cata vreme cu Polacul ... trebuie sa fiu tot timpul în alerta, trebuie sa merg mai tot timpul încet, iar consumul este de 10 spre 11 la suta.

Asta o spun din punctul meu de vedere practic.Care nu îl exclude pe celalalt punct de vedere, cel sentimental, unde Polacul câștiga fluierând.

Axel, îți mulțumesc pentru susținere.

Link către comentariu

Practic este excelent sa ai un cazan de taraiala - si sa poti cruta masina "de suflet"

Asa si eu cu duba de munca (O1 Tour) - garda la sol de tractor, imunitate la gropi si borduri, etc. Merge ca naiba, n-are nici macar telecomanda la usi, scartaie si trancane toata, consuma mai mult si e mult mai puturoasa ca Bora, insa e moka...

Si in weekenduri cand scot Bora la alergat, simt ca merg cu o masina :) Si ma pot gandi la o suspensie, etc etc ;)

So, tine Polo, si bucura-te de el.

Link către comentariu

Astăzi montez folia pe bara din fata.

post-4613-14327091209073_thumb.jpgpost-4613-14327091279628_thumb.jpgpost-4613-14327091350402_thumb.jpg

Și sunt mai deștept ca prima data, asa ca am dat jos farurile și grila centrala ca sa vin cu folia sub ele.

Link către comentariu

Pe capota și pe faruri. Pe aripi nu am pus.

Toată caroseria m'ar costa 7.000- 7.500 de lei. Poate la următoarea :-)

Feedback: nimic nu este perfect.Dar unii își dau silința.Ne vedem o data și decizi singur.

Link către comentariu

Voi imprumuta ideea la urmatoarea masina. Capota, bara fata si pragurile cred ca pot beneficia din plin de un plus de protectie.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ideea asta cu folia este sfânta.

Am mai făcut o chestie azi.post-4613-14327290028079_thumb.jpgpost-4613-14327290141446_thumb.jpgpost-4613-14327290248646_thumb.jpg

Link către comentariu

Depinde de culoare pt ca la o culoare inchisa folia strica tot aspectul. Asta sigur daca nu discutam de o folie foarte scumpa pe care o pun unii pe hypercarurile detinute.

Link către comentariu

Daca nu pui si pe capota / aripi, nu prea are sens folia pentru ca vor fi diferente dupa ce o dai jos. 

Link către comentariu

Nu stiu daca folia pe care am pus-o eu este suficient de scumpa ca sa fie considerata buna, dar stiu ca este foarte graoasa, foarte rezistenta si nu mi-a schimbat mai deloc nuanta barii (deci nu am nici o ameliorare a situatiei, asa cum prosteste speram eu). Daca nu esti atenti sa prinzi locurile unde a fost decupata, nu iti dai seama ca exista. Mai ales acum cand, la partea de sus, a fost montata pana sub faruri si sub grila ...

Eu sunt super multumit de ea. Singura chestie este ca nu am experimentat ce s-ar intampla cu nuanta reperului pe care este aplicata. Adica ... spre exemplu, daca as scoate folia acum de pe capota, s-ar vedea vreo diferenta fata de restul reperelor?

Link către comentariu

cat a costat folia pe bara?

in mod normal s-ar vedea diferenta daca o scoti dupa cativa ani. ea opreste din razele UV si vopseaua arata altfel.

peste folie mai merge dat cu ceara? :P

Link către comentariu

Merge dat cu ceara, diferenta se poate rezolva printr-un polish la restul masinii.

Folia nu imi este prea clar cat de usor se scoate dupa cativa ani (mai ales de pe capota).

Link către comentariu

Daca reperul acoperit cu folie nu este deteriorat in vreun fel nu vad motivul pentru care ar fi scoasa folia.

Daca ajungi sa il revopsesti nu vad ce rost mai are sa iti pui problema despre cat de greu se da jos folia :)

Link către comentariu

Si folia aia se uzeaza(zgarie/ciupeste) dupa un timp...

Link către comentariu

Au pus si pe grile si pe spoiler?

Asta zicea de ceva cu adevarat profesionist

500$ doar bara, sigur ca merita pt ceva ca un Lambo :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Mda ... din ce vad aici folia folosita de astia este mai subtire decat cea pe care mi-a pus-o mie pe masina.

Cea folosita de Daniel (Kaf) nu iti permite sa o dai dupa muchia reperului (fiind prea groasa, nu se prindea). Iar la mine, omul a intins o bucata dreptunghiulara peste botul masinii si apoi s-a apucat de taiat, cum l-au lasat nervii sa o faca, pe muchiile reperului.

Mi-a zis ca cica sunt si niste folii care pot fi incalzite si intinse, dar astea Lumar si 3M pe care le foloseste el, fiind foarte groase, nu permit treaba asta.

Link către comentariu

Hai cu ceva poze de azi. Ai castigat cu like-urile?

Singurul Polo 6R prezent si ce Polo.

Link către comentariu

Nu am facut nici un fel de poze. Sper ca o sa ma sustina Cristi.

Baietii aia cu Golfurile II si III, dupa ce m-au expulzat din locul pe care mi-l pregatisera organizatorii, mi-au suflat si premiul, ca gasca lor a pus toate voturile pe omul lor. Dar nu-i bai ca nu pentru asta am venit.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

De pe drum, de la Cristi magicianul: păzea ca viu

post-4613-14330525631683_thumb.jpg

Modificat de Dun
Link către comentariu

Ii mai trebuie niste ochi mai rai si chiar va fi de speriat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!