Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Eu zic ca poti sa mai astepti... Nu ca ar scadea preturile prea curand, dar sunt altele pe care se pot folosi mai cu cap 200 de euro, gen plafonul negru cu tot ce trebuie.

Nu de alta, dar nici WRC-ul nu are praguri, nici macar pe alea de GTI.

Link către comentariu

Toni, am ceva in cap care, daca va iesi, ar putea sa duca pretul foarte aproape de cei 500 de lei.

Nu de alta, dar nici WRC-ul nu are praguri, nici macar pe alea de GTI.

Stiu asta. Insa WRC-ul, dupa mine, nu are un aspect exterior inchegat. Imi pare incomplet, asa ca nu il pot considera un reper.

Bara aia de WRC are nevoie de praguri. Mie asta imi spune bunul simt.

Eu zic ca poti sa mai astepti... Nu ca ar scadea preturile prea curand, dar sunt altele pe care se pot folosi mai cu cap 200 de euro, gen plafonul negru cu tot ce trebuie.

Interiorul ala negru, adus la mine la usa, costa 500 E. Din pacate pentru problema asta chiar nu am o rezolvare.

Vrei sa pastrezi bani si pentru un stage 1? :))

Ce vorbesti, bre?

Asta este o problema care va fi transata la toamna.

Link către comentariu

Maurul ce parere are despre toate astea? :) Bunul lui simt ce zice? I-ar placea niste praguri GTI?

Scuze de intrebare: pragurile de GTI sunt chestiile alea negre din plastic din poza asta?

VW-Polo-GTI-Drive-Thru-04.jpg

Link către comentariu

Pai ... Maurul, saracul, sta cuminte in parcare si asteapta nemiscat orice abuz urmeaza sa i se intample.

Nu ai pentru ce sa iti ceri scuze. Si da, flintiricele alea sunt pragurile de GTI.

Printre multele fixatii din mintea mea este si asta: bara de WRC cere praguri. Iar astea de GTI sunt cele mai finute. Am vazut o tarla de bazaconii, care mai de care mai aiurea. Si la final am ramas la aceeasi parere: pragurile de GTI sunt cele mai potrivite. Si sunt si OEM. Si nici nu scrie GTI pe ele. Asa ca, atata vreme cat vor completa firesc decorul, va fi perfect.

Daca imi scapa mie ceva, nu ma supar sa fiu tras de maneca.

Ma poti ajuta cu o schita, un indrumar de montare a pragurilor. Am fost acum la masina si am pipait cu mana pe dedesubt si nu am dat de nici o gaura. Din pozele de pe net vad ca are cel putin doua urechi care ar trebui fixate cu suruburi pe caroserie. Si am inteles ca mai sunt si niste cleme implicate in fixarea pragurilor ...

Vai ... OZ Racing LM. Inca nu mi-a trecut cu jantele astea. Nu stiu daca erau mai frumoase pe Polac, dar ori de cate ori le vad am o strangere de inima.

Link către comentariu

Intreb pentru ca mi se pare absolut aberant pretul pentru 2 bucati de plastic.

La Jetta MK6 costa 240 lei bucata, OEM, noi.

Legat de montajul pragurilor, ai PM.

Link către comentariu

Se aseamana foarte mult ca forma si probabil prindere cu cele de golf 6 gti, asa ca poti cauta instructiuni pt golf. In mod normal e o sina de care se prind. Acea sina la randul ei se prinde de caroserie.

Daca trebuie date gauri in caroserie mai bine renunti la ideea asta de prindere si pui direct cu mastic. Rezista zdravan.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Asta este si dilema mea: exista deja locasuri pentru infiletare sau trebuie gaurit ceva? Caz in care ma mai gandesc si la alte variante.

Cat priveste pretul ... daaa, si mie mi se pare exagerat de mare. Cum puii mei sa coste de noi 900 de lei bucata? Am dat 860 pe eleronul ala de pe hayon.

Link către comentariu

Cu mastic si rezolvi problema. Putin pregatita suprafata inainte si acolo raman intepenite pragurile.

In 3-4 saptamani asteptam pozele cu bara si evacuarea pe masina :D.

De atunci incepem si petitia pentru renuntarea la folia de pe stopuri :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

OK ... deja devine ciudata treaba. Anul asta, la toate intalnirile la care am iesit cu masina, am auzit vorbe despre folia de pe stopurile mele.

Avand in vedere ca mie imi place cum arata masina cu stopurile infoliate si ca atunci cand erau rosii-natural mi se pareau ca doua rani deschise acolo, zic in felul urmator: daca remarcile astea sunt glume-intepate, dati-i inainte. Daca, insa, sunt pe bune atunci va rog frumos sa o dati pe gluma :D, ca eu nu am de gand sa renunt la folia de pe ele, pentru ca nu imi place rosul de nici o culoare pe masina asta.

Link către comentariu

Gluma gluma, dar sa stii ca te expui cu ele asa. Intr-un scenariu nefericit in care cineva intra in spatele tau si reclama ca nu a vazut stopurile (mincinos sau nu, desi e plauzibil), politia vede ca le ai foarte inchise si nu ai omologare si ti-o furi grav.

Cu elementele pentru vizibilitate nu te joci. O folie putin mai deschisa si/sau decupata ca sa permita lumina de la stopuri poate ar fi mai indicata.

Plus strica aspectul de oem+ :D. Again parerea mea.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ei, hai ca ai reusit sa ma intristezi :grrrrrr:

In cazul asta nu vad decat o singura solutie: o sa iau doua stopuri de pe net si le voi tine in portbagaj ca sa le pot inlocui pe astea ilegale in caz ca se intampla ceva in neregula :icon_thumleft:

:biggrin:

PS: Doamne, sper sa nu se intample sa plang vreodata din cauza asta!

Link către comentariu

Daca te ajuta cu ceva eu unul nu ti-am observat stopurile fie ele rosii sau negre :))

Link către comentariu

Eu ti-am spus de la inceput parerea mea legata de folia pe stopuri si cine-s aia care regurg la genul asta de "ciuning" vizual :)

Daca tot nu-ti place sa ai rani deschise pe masina, de ce nu iti iei asa ceva:

post-16418-0-75040300-1427400489_thumb.j

Link către comentariu

Mie doar imi place sa fac misto. E masina ta si poti sa o faci fix cum vrei tu, logic, si excceptand mici sicane, nimeni nu are nimic de comentat serios asupra deciziilor.

Daaar, daca eram in locul tau eu incercam sa ma apropii de stopurile de Golf 6 R / GTI Ed 35 / Ego. Pentru mine stopuri negre =  tuning ieftin, si nu are ce cauta expresia "tuning ieftin" in aceeasi propozitie cu masina ta.

post-12783-0-56826100-1427403162_thumb.j

Link către comentariu

Vizibilitate buna, design oem si lipsa de rosu + negreala unde trebuie :))

woVR7R7.jpgfjOJB0e.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu cred ca am fost primul care am contestat alegerea lui,insa daca lui ii place,ce poti face ?

Link către comentariu

Te-am vazut si eu ieri prin trafic, eram la birou si ma uitam pe geam si mi-a sarit in ochi masina ta, ironic sau nu(apropo de discutiile de mai sus) fix din cauza stopurilor. Parca nu prea au ce cauta acolo, incadreaza masina intr-o categorie din care chiar nu are ce cauta. My 2 cents!

Link către comentariu

Te-am vazut si eu ieri prin trafic, eram la birou si ma uitam pe geam si mi-a sarit in ochi masina ta, ironic sau nu(apropo de discutiile de mai sus) fix din cauza stopurilor. Parca nu prea au ce cauta acolo, incadreaza masina intr-o categorie din care chiar nu are ce cauta. My 2 cents!

:biggrin:

Link către comentariu

Daca vreti sa faceti ceva constructiv puneti mana si strangeti niste bani pentru ele, in loc sa o puneti de o petitie.

Am luat si pragurile.

@Rave, din cele trei variante postate de tine cel mai mult imi place a treia.

Cred ca nici daca mi-as intoarce ochii pe dos nu as putea vedea altfel lucrurile.

Link către comentariu

N-ai stare....ia cauta ti si un motor sa faci swap..daca tot faci o aroganta.... :D

Link către comentariu

Am vazut si eu masina parcata de cateva ori prin zona unde am serviciul - si tot stopurile mi-au arit in ochi, ca "stricatoare de peisaj" ...

dati si voi un link catre petitia aia...

Link către comentariu

Cristi, cum ar fi sa ma dau cu caruta pe cocioc?!

Pana la motor ar fi franele de facut. Daca vezi pe undeva un R WRC sau un GTI 6C dauna totala, lovit in cur, sa ma anunti. S-ar putea sa il cumpar pe loc.

Eu cred ca am fost primul care am contestat alegerea lui,insa daca lui ii place,ce poti face ?

Oi fi fost primul care le-a vazut. Oricum ar fi, ai sansa sa fii din nou primul: primul care pune bani pentru noile mele stopuri.

daca eram in locul tau eu incercam sa ma apropii de stopurile de Golf 6 R / GTI Ed 35 / Ego.

Vizibilitate buna, design oem si lipsa de rosu + negreala unde trebuie :))

Daca ai un link pune-l si aici.

Mi-ai aratat la un moment dat unele fumurii cu led. Daca mai ai link-ul baga-l si pe ala. Poate il multumesc si pe Rave.

Pe bune, bagati si voi un ban, ca eu deja mi-am facut programare la banca pentru un card de credit  :sick:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!