Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Da, sunt ventuzele de la parasolar.

In alta ordine de idei ... tocmai ce am constatat ca am ramas fara capacele centrale de la jante. Dar am primit in schimb cateva zgarieturi in jante acolo pe unde a bagat javra scula de scos capacele.

Buss ... o tara de consiliere, te rog ?! Nu am avut inspiratia sa imi notez codurile capacelor atunci cand inca le aveam.

Circo, joi, esti atat de amabil incat sa notezi (poate faci si o poza) codurile capacelor?!

Link către comentariu

Ce faza de cackat :( imi pare rau... imi adu aminte cum m-am simtit cand am vazut ca ne-au furat noua in Cluj capacele de la Omega, si nici macar nu erau de-ala "pe orijinal", ci chinezarii... d'apoi daca iti fura ca barbarii butoanele centrale, si-ti mai si zgarie jantele. Da-le-ar Dumnezo maini scurte si mancarimi la p*la...

Link către comentariu

M-a anuntat un coleg ca nici ieri de dimineata la 8 nu erau. Alaltaieri cand am plecat de la serviciu l-am gasit pe unul calare pe gardul ce desparte trotuarul de strada, cu fata spre strada. M-am mirat de pozitia lui si de motivul pentru care statea acolo pentru ca, masinile parcata acolo pe strada, sunt la maxim o jumatate de metru de acel gard, deci sa stai calare pe el este extrem de incomod, asta daca nu vrei sa stai cu picioarele pe masina in dreptul careia ai sta. Omul avea o geanta pe care o strangea la subtioanra si in mod ciudat a fost ridicat de acolo de unu' cu un Logan alb. Mi s-a parut dubioasa faza. Acum ma gandesc ca poate ala este cel care m-a operat.

La 8 am luat o pauza de la ce faceam la serviciu si am fost din nou la masina.

Capacelele de pe prezoane inca sunt, oglinzile sunt, ca m-am uitat in ele cand am venit la munca, stergatoarele le am. Deci pot spune ca am scapat ieftin - vorba vine, ca am impresia ca un set este 120E - avand in vedere ca anul trecut, Qwk a ramas fara oglinzi.

Le doresc ... sa le fie de medicamente banii aia.

Link către comentariu

Cred ca eram dorgat cand am postat minunatia de mai sus: 120E un set de patru capace. Hai da, deh!

Costa in jur de 130 RON setul. Codul unui capac este 1J0601171  XRW.

post-4613-0-62375900-1369829516_thumb.gi

Sa vad unde le gasesc mai ieftin.

Link către comentariu
Master_Blaster

S-ar putea sa le gasesti mai ieftine in vitan cu tot cu zgarieturi care sa se potrivesca pe jante.

Naspa faza, si la tiguanul lu maica-mea i-au furat capacele. 

Link către comentariu

Urmaream de multa vreme un numar simetric pe BC-ul meu. Am prins unul azi de dimineata, cand am plecat la serviciu - evident ca numarul era acolo de ieri seara.

post-4613-0-88382300-1369989107_thumb.jp

Ramasesem "dator" cu niste poze de la ultima intalnire. Ele ii sunt dedicate exclusiv lui QWK.

post-4613-0-77977000-1369989243_thumb.jp  post-4613-0-25252800-1369989244_thumb.jp  post-4613-0-75669600-1369989244_thumb.jp  post-4613-0-75373400-1369989245_thumb.jp  post-4613-0-23600100-1369989243_thumb.jp

Link către comentariu
Master_Blaster

Dar polo-ul tau cu table si suspensie de off-road are cei mai multi cai. :))

Link către comentariu

Dintre ele..dar daca mai era si Circo pe acolo..eu nu mai apaream in poze :)) Totusi ma pot lauda cu cel mai mare motor dar si garda la sol :))

In plus..vine si Bogdan tare din spate cu viitoarele modificari..care s-ar putea sa-l duca mai sus decat pe mine (eu in vara sper la 145-150 CP)

Modificat de qwk
Link către comentariu

Eu cred ca pisicuta aia are mai multi... :p

.....mai multi cai morti,la etatea ei !!!

Link către comentariu

Astazi Maurasul meu drag a primit cadou 1 x set (1J0 601 025BC).

Ii multumesc pentru asta lui Ego care a gasit acest set si lui Qwk care m-a calauzit pana la vanzatorul cel parsiv.

Tot astazi am facut o excursie in Jermania, unde, pe autobahn, cam in dreptul localitatii Passau, profitand de un vant din spate, am reusit sa stabilesc un record personal ruland cu cea mai mare viteza de deplasare din viata mea de 197 km/h conform BC si 189km/h cu indulgenta conform GPS-ului.

Modificat de Dun
Link către comentariu

Daca stiam iti ziceam sa-mi aduci si mie ceva din Jermanica :p Poze cu jantele unde/cand?

Link către comentariu

Conform cantarului meu 11.35.

Masuratoarea am facut-o cu 2 jante, fiecare in cate o husa, impreuna cu care m-am urcat pe cantar. Ceea ce rezulta ca cele precizate pe diverse site-uri - 25 lbs=11.3398 kg - sunt cat se poate de adevarate.

Poze cu jantele ... cel mai probabil dupa ce voi avea si cauciucurile. Despre care nu stiu vor fi.

Asta daca reuseste Sorin sa se abtina. Ca daca nu reuseste, o sa puna el poze de astazi, de la proba de dinaintea cumparaturii.

Modificat de Dun
Link către comentariu

Felicitari,modelul este superb ; in sfarsit ai gasit ce ti-ai dorit.Sa le invarti cu placere,cat despre greutate,nu sunt chiar usoare......

Link către comentariu

Pentru asta ma dusesem pregatit: sa le iau cu totul

Dar minunatele Pirelli PZero Nero erau dot 5007 si 5107. Cam departe de ceea ce spusese vanzatorul marsav: "sunt 2010 sau 2011. Nici nu am apucat sa ma uit la ele, ca sunt plecat si ajung tocmai maine de dimineata acasa". Erau cam nerulate, ce-i drept, dar daca urechile nu m-au inselat, le cam cantau clopotele. I le-am lasat bisnitarului, ca tot zicea el ca "10 ani sunt numai bune de rulat, mai ales ca sunt plimbate doar 500km". I-am facut totusi serviciul de a i le mai rula si eu vreo 20 de km si i le-am si incins nitel, sa ii iau praful de pe ele.

Link către comentariu

Arata foarte bine cu jantele. Sa le'nvarti, pana cand vinzi masina, fara probleme ! :D

P.S.: Uita-te pe mail

Modificat de qwk
Link către comentariu

Sunt destul de grele, dar asta e obisnuit la cele oem. Oricum mai important la traficul prin Bucuresti este sa fie rezistente, nu usoare. 

Asteptam poze de la proba :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Fredy, ce sa zic de greutate ... Intr-o prima faza am sa tai 5 spite de pe fiecare janta.Am vorbit deja cu un baiat care are un flex mai mare si o sama duc saptamaa viitoare pe la el. Daca in final vor ramane tot grele am sa caut niste OZ-uri Ultralegera.

Iote si pozele de azi pentru care ii multumesc tare mult lui Sorin.

post-4613-0-54242400-1370716550_thumb.jp  post-4613-0-00994700-1370716552_thumb.jp  post-4613-0-24438200-1370716553_thumb.jp  post-4613-0-68761200-1370716554_thumb.jp  post-4613-0-12733100-1370716549_thumb.jp

Link către comentariu

Sunt ce ii trebuia. Sa nu le schimbi culoarea.

Link către comentariu

Si in mers..

- Clipu asta face figuri ca nu a terminat youtube-ul "modificarea" lui.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!