Jump to content

Maurul lui Dun


Dun

Postare recomandată

Ce iti place sa tii lumea in suspans ^^

 

Pana la urma sunt curios ce ii vei aplica si emblemei :)

Link către comentariu

De curiozitate: de ce nu ii lasi prietenei tale polacu, vb aia, ca tot exista in ecuatie (masina nu prietena), si te duci matale frumusel la jermanica sa iei un polo gti/wrc 1.8? 

Modificat de cristi511
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Why? De ce ai stricat grila?

 

Arata foarte bine cu negru mat la interior, macar dadea impresia de grila functionala. Asa zici ca e un ornament pus in bara. Ma gandeam ca le decupezi sa le faci functionale, racire la frane, ceva side mounted intercooler, alea alea :)).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu mai petrecusem de mult o duminica relaxanta cu Polacul si pentru ca ieri nu am avut nimic de facut si vremea a permis i-am facut o baie buna si pe urma l-am uns cu diverse ca sa il palaca fetele :))

 

post-4613-0-31635900-1443429709_thumb.jp  post-4613-0-45833300-1443429710_thumb.jp  post-4613-0-64962300-1443429708_thumb.jp

 

 

Link către comentariu

Bine ai revenit printre noi...ca te-am dat disparut de vreo luna. Masina asta in continuare imi pune un zambet pe fata de fiecare data cand o vad.  :icon_thumleft:

 

It's something else! 

Link către comentariu

Baiatul cu Passatul, dupa ce a terminat cu masina lui, a stat trei sferturi de ora pe langa mine ca sa vada ce si cum fac. In plus era numai o incantare despre optiunile de pe masina mea, ca cica el nu credea ca se poate "asa ceva pe ea". Era genul de om "full-options cu de toate"

L-am adus cu picioarele pe pamant si i-am spus cate altele se mai puteau pune si eu nu le-am pus ... :( (imi trebuie xenoane !!!). Oricum, a fost foarte incantat de jucaria mea. Cat a stat cu mine s-a hotarat sa isi puna si el volan sport ca al meu. Vazuse prin poze, dar nu pusese inca mana pe unul si dupa ce l-a pipait pe al meu a zis ca trebui neaparat sa aiba si el.

 

Si mai am o chestie cu care sa ma laud: am avut  o intalnire saptamana trecuta cu un fost coleg de facultate care lucreaza cumva in domeniul auto - are firma lui care se ocupa de asigurari pentru masini dar si aduce sh-uri de afara. Omului nu i-a venit sa creada, dupa ce l-am dus cu masina o bucata de drum, ca Maurul meu are patru ani. A zis ca nu a mai vazut pana acum masina care dupa atata vreme sa miroasa inca a nou :D.

L-am lamurit si pe el ca cel mai probabil mirosul de nou se datoreaza presurilor de cauciuc.

 

Oricum ... cele doua faze m-au uns pe suflet.

Link către comentariu

Si Dunulica stie prea bine treaba asta...dar incearca sa amane momentul... Eu i-am oferit varianta acum ceva timp dar....deh :))

Link către comentariu

Sa stii ca era mai bine inainte cu grilele pe negru, in fata. Parerea mea! Altfel, foarte sexy. L-au placut fetele pana la urma? :)

Link către comentariu

De fapt ... mai mult baietii se dau la el :biggrin:

Iar cu grilele alea ... ce sa zic, o sa ma mai uit la ele si daca voi ajunge sa nu imi placa bag un colant negru lucios si acolo si am rezolvat treaba. Faza este ca nu imi placea deloc negrul mat al capacului de pe spate - cel pe care l-am vopsit - in combinatie cu negrul lucios al respectivelor grile.

Link către comentariu

Mie imi place noul look :(

 

Da, nu este poate optiune personala, insa tot il "apreciez" mai mult decat acel "mat"

Link către comentariu

Acel mat avea un scop! Sa creeze profunzime si sa dea falsa impresie a unei admisii. Si era ok! Gri... nu functioneaza acolo... si cu negru lucios o sa piarda profunzimea...

Link către comentariu

Bogdan, ai dat gres cu grilele dar propunerea mea ramane si in cazul acesta. Cand facem schimbul ? :))

P.S.: si intr-un fel si in altul, tot arata bestial :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!