Jump to content

Maurul lui Dun


Dun

Postare recomandată

Mâine s'ar face o luna.

Încă nu am luat.Dar mi'am făcut azi numere noi.

Link către comentariu

Având în vedere ca ne'ați făcut onoarea de a participa la programul nostru "marș, mă, d'aici !!! " prin care promovam respectul fata de clientul nostru care ne da și noua o pâine de mâncare, poftiți domnule draga, luați-vă mașina.E plina de țărâna câmpului ce ne înconjoară și va zâmbește cu un rânjet strunjit cu flexul.

:-(

post-4613-1431094989537_thumb.jpgpost-4613-14310950399545_thumb.jpgpost-4613-14310950854145_thumb.jpg

Link către comentariu

Bai, gata, deja m-am enervat!!! Ei sunt niste prosti, incompetenti, retardati, nesimtiti!!! Cum naiba sa faca ma asa ceva?

Link către comentariu

Pentru asta ce scuza au mai gasit? Nici nu ar mai trebui bagati in seama trepadusii astia mici, ci sa mergi direct la directorul general sa ii explici situatia.

Link către comentariu

Probabil au zis ca asa era...

E bine daca aia e tot, ca intr-o luna in service se pot intampla multe .Motorul ai verificat daca il mai ai sau daca mai este turbo ? :)

Link către comentariu

Ei zic ca se ia la polish asa ceva? Pe bara poate, pe grile not so sure.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Faza a fost asa: a venit consilierul cu mașina, eu așteptându-l în parcare.Am schimbat câteva amabilități apoi el, cu reflexu'i antrenat, mi-a spus o formula din care rezulta ca ia-ți cheia și du-te.I-am zis ca verific mașină și apoi îl caut sa ii spun cum a ieșit.

Omul a plecat, eu am verificat și am găsit urmele alea halucinante și o chestie lipicioasa pe scaunul meu,lunga de 7- 8 cm.M-am dus la el la birou, nu era, am rugat-o pe colega de la ghișe' sa ii zică ca îl aștept și am plecat spre mașină.Pe drum m'am întâlnit cu șeful lor cu care am discutat săptămâ trecuta. M-a întrebat dacă am primit mașina și dacă sunt mulțumit și i-am spus ca sunt câteva probleme despre care vreau sa ma lămuresc cu consilierul. Omul s-a dat rănit și a zis ca... ceee probleme. Asa ca l-am dus la mașină și i-am arătat. De mucii de pe scaun nu a părut prea impresionat, dar de ce era prin fata da. Asa ca i-a sunat pe unii și a început sa le frece ridichea.

Imediat cu apărut la mașină consilierul, cei doi băieți de la vopsitorie, un vânzător și încă unul pe care nu îl știu.Șeriful și-a continuat tirada, dar mie nu prea mi-a părut convingător și nici ăștia foarte afectați,deși o parte dintre ei luaseră niște poziții extrem de... slugarnice.

După care a încheiat cu "hai, lăsați ca ii predau eu clientului mașina". Și apoi l-a chemat pe Marin.

A venit un nene, în genul celor care lucrau înainte în autobaze, cu haine lălăie, albastru-murdar și cu elan slugarnic, fluturând doua bidoane și un sul de hârtie. Omul s-a repezit ca un pitbul pe mașină, gata sa polisheze orice urma imaginara din mintea bolnava a clientului.Șeriful i-a indicat zona și omul a sărit pe ea cu o bucata din hârtia aia la sul. L-am oprit și le-am atras atenția ca mașina este plina de țărână și ca o vor zgâria dacă fac asa lucrarea.Prin urmare Marinică a plecat și a revenit cu un bidon cu apa din ala dotat cu pompa pentru a face presiune.A dat un jet în partea de jos a barei și apoi, cu o laveta de microfibra de la mine si cu substanță dintr-unul din cele doua bidoane a frecat bara si grija pana ce a scos în mare măsură... chestiilea alea de le-am pozat.După care le-am arătat niște alte chestii similare si pe aripa si le-am zis de scaun.Când s-a apucat Marinică de aripa șeriful a plecat și odată cu el și toată liota ăstorlalti.

Omul de la autobaza și-a văzut de aripa, si eu m-am îngrijit de scaun.Mucii s-au luat, dar alcantara a rămas ca si cum ar fi puțin zgâriata.

Când am terminat cu scaunul am constatat ca Marinică nu mai era.Și făcuse bine ce făcuse numai ca nu chiar peste tot.

Rezultatul este ca aripa este foarte-foarte aproape de nuanță mașinii, iar bara este mult mai bine decât prima data, dar încă nu este chiar la nuanță mașinii.Având în vedre ca oricum voi pune folie pe ea și ca rămăsesem singur în parcare ... am înghițit in sec, m-am scărpinat în cap și am plecat acasă.

Pentru moment încă ma încearcă o stare de disconfort. Dar.... rămâne asa.

Mai am de pus pragurile și toba. După care alte stopuri și niște faruri...

Pentru astea doua din urma ma gândesc serios sa încerc Dectane.

http://m.dectane-romania.ro/stopuriculedvwpolo6r09fum_4979529.html

și

http://m.dectane-romania.ro/faruridaylinevwpolo6r09drlopticnegru_4978708.html

sau cele replica după alea originale.

Sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.

Modificat de Dun
Link către comentariu

Stopurile merg, dar farurile parca sunt o idee cam tipatoare.

Link către comentariu

Deci dai dovada de un calm fenomenal, eu nu cred ca rezistam ca dupa o luna de asteptare sa ma astepte asa ceva... Ti-au dat totusi e explicatie pt cum a ajuns sa arate bara asa? Un gest ceva de good-will (nenea cu sulul de hartie nu se pune)?

 

PS: Stopurile sunt cat de cat ok, desi tot ce ai acum parca e mai bine. Dar farurile clar nu!

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Cu stopurile nu inteleg de ce vrei sa le schimbi, dar fie.. Dar farurile alea sper ca nu esti hotarat sa le cumperi!

De bara... No comment!

Link către comentariu

Eu sunt de parere ca decat sa iei farurile si stopurile alea, mai bine le modifici pe actualele (faruri:lupe bixenon; stopuri:desfacute si intunecate pe interior) si vei iesi dupa parere mea si mai ieftin si lookul va fi mult mai ok.

Link către comentariu

Si stopurile si farurile arata groaznic in opinia mea. Pe langa asta se adauga si calitatea scazuta a lor. Stopurile arata foarte bine oem (dar fara folie). Iar la faruri mai bine asteapta si ia originale cu led!!

 

day2_8.jpg

Link către comentariu

Arata superb...bravo! Ai facut treaba excelenta si de bun gust!

 

Spor in continuare!

Link către comentariu

Nu stiu in realitate, dar in poze nu se vede nicio diferenta pe vopsea...

Arata bine rau asa!

Link către comentariu

Nice Maur :)

 

Arata mult bine aripa acum. Parca e putin mai lucioasa/dechisa decat restul, dar foarte posibil sa insele curburile de pe aripa.

 

Legat de faruri si stopuri, no way! La faruri daca vrei sa faci ceva, pui Mini H1 sau OEM.

Pentru stopuri mai exista si varianta Fly eye (ITP/MOT legal in UK): http://www.ebay.co.uk/itm/30cm-x-106cm-Headlight-Tinting-Perforated-Mesh-Film-Like-Fly-Eye-MOT-Legal-Tint-/251277204521

Link către comentariu

Sa fie intr-un ceas bun si noile numere.

Mie imi plac acele stopuri cu led. Farurile nu au ce cauta insa pe masina.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

S-a dovedit ca farurile OEM nu merg modificate cu succes.De fapt ... pot fi modificate (se pot monta lupe pe ele, și rezultatul este foarte bun sub aspect vizual și funcțional) doar ca nu au rezistat în timp, la scurta vreme după ce au fost desfăcute și apoi relipite s-au crăpat în asa hal ca nu au mai putut fi folosite. A experimentat Sorin treaba asta.

Deci varianta asta pica.

Tot Sorin este cel care a văzut și Dectaneurile și a zis ca arătau foarte bine și aproape de farurile originale.D'aia ma gândeam ca ar fi o variantă.

Pentru stopuri cerința mea este sa fie negre.Dacă știți vreun model de succes și maxima calitate ... sunteți bine veniți cu propuneri.

Modificat de Dun
Link către comentariu

Nu inteleg ce ai cu stopurile, sau ce au astea actuale...

 

Asta(click!) e o solutie, daca gasesti! Si ca faruri, sunt decente astea:

 

null_zps3fb2a255.jpg     null_zps7a6a445a.jpg

 

LE: aici

Modificat de Rave
Link către comentariu

Farurile puse de Fredy mi se par si mie placute ochiului. In clipul de mai jos sunt puse pe masina

 

Link către comentariu

Replici much :D

2015-volkswagen-golf-r-euro-spec-headlig

Mai ales ca sunt si de pe alt model nu le vad locul pe Polo.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

De aratat arata bine, dar ca si calitate o sa fii dezamagit de replici. Best way, stopurile actuale fara folie (eventual pui folia sugerata de toni mai sus) si faruri oem!. Am experimentat ce inseamna AM si chiar cele mai bune AM - Depo. Cel putin la faruri chiar nu merita sa iti bati joc de masina la cati bani ai bagat in ea pana acum.

 

ledtagfahrlicht.jpg

Modificat de redeye
Link către comentariu

deci pana la urma au nimerit culoarea.

f bine arata, iese in evidenta in trafic

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!