Jump to content

A4 B8 quattro 2.0 TDI 170CP

GunX

Postare recomandată

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GunX

24

• Johnny Bravo

3

• Megatron

3

• Muale

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

asa ... baga si mai adanc cutitu` in rana ... si inca una ... :) ... topicul tau e ceva de genul ... no comments, let the pictures speak ! :D ...

Link către comentariu

Imi place interiorul ptr ca e... colorat si de calitate.

Curios faptul ca la Audi si Skoda Superb nu poti cupla tdi/170 cu 4x4 si automata dar la Passat B7 poti...

Marketing...

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Supeeeer car! Alba cu interior de vis.Audi este Audi :icon_thumleft:

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Foarte dotata masina, mi-ar placea si mie cateva din dotarile tale :)

Link către comentariu

Nu pot decat sa te felicit, dementiala masinuta. Sa o conduci cu placere cat te tine portofelul sa ii dai motorina :) Este una din masinile mele preferate si configuratie pe care mi-as dori-o, doar cateva elemente minore in plus sau in minus, dar te invidiez :D

Link către comentariu

bine ca ti-ai "retusat" numarul de inmatriculare ca m-am hotarat sa ti-o fur si era prea usor daca stiam ce numar ai :D ... Superba inca o data!

Link către comentariu

asa am pozele selectate pentru net deja in calculator, multumesc :) sunt multe detalii distincte lasate in poze, dupa care un ochi atent sau persoanele care se pricep la dotari si identifica de departe o suspensie sport, m-au recunoscut deja de mai multe ori prin trafic.

Modificat de GunX
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Multumesc. Sa nu o laudam totusi prea tare, pentru ca si-o ia in cap :)

Are si puncte slabe de te doare mintea, spre exemplu Audi la o masina de 57.000eur pret de noua, ofera "optiunea" ca daca uiti sa bifezi pachetul de lumini, sa ai bezna in torpedou noaptea. In conditiile in care si cel mai ieftin Matiz, are lumina acolo, obligatoriu :)

De asemenea, ziua, dintr-o mica greseala de proiectare, ornamentul cromat al gurii de aerisire se reflecta perfect si puternic in oglinda exterioara de la sofer. Nu putin, asa o impresie vaga, ci cat se poate de tare/deranjant :) In soare puternic iti luceste fix in ochi.

Cotiera scartaie ca la balamuc atat la mine cat si la alti colegi, deci este din categoria "asa face toate". Motorasul care incuie/descuie capacul de la rezervor se strica garantat in cativa ani, din cinci B8uri parcate si incuiate, daca le verifici usita, la 3 este defecta si se deschide prin simpla apasare....

Mecanismul carligului de la mocheta de protbagaj, nu este prins cu nimic, balamaua cu arc de la el daca ai norocul sa se deplaseze 1mm si sa "sara", iti petreci o ora desfacandu-l cu forta si incercand sa-l prinzi la loc de-ti distrugi unghiile pentru o saptamana cel putin :)

Si ar mai fi cateva chestii din astea de dacia, dar masina e prea frumoasa sa conteze toate astea :D

Modificat de GunX
Link către comentariu

Vezi sa nu-ti citeasca postul colegul cu care te tot contrezi pe topicul versus :))

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

Pana acum eram in limba dupa B6...dar acum.......

Felicitari !!! Cuvintele sunt de prisos.

Link către comentariu

Vezi sa nu-ti citeasca postul colegul cu care te tot contrezi pe topicul versus :))

De ce?

Uite aici de ce : http://vwforum.promo...8/page__st__100

De ceva timp se tot contreaza cu un coleg care masina este mai buna, BMW sau Audi B8. Si acum GunX vine si ne spune ca este putin nemultumit de anumite lucruri la masina sa.

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

Asta nu confirma decat ca privesc lucrurile obiectiv si nu sunt un fanatic al marcii :) Daca citesti pe acolo o sa vezi ca recunosc atat plusurule cat si minusurile modelelor in cauza, nu generalizez grosolan. In acelasi loc declar ca noul 320xd il consider o varianta mai faina, dar numai modelul actual incepand cu 2012.

Astazi mi-am facut revizia cu ulei original Audi, norma 507.00, sunt curios cum se va comporta motorul si cum il va mai bea, comparativ cu fostul Castrol Edge Professional 5W-30. Pretul per bidon de 1L a fost de 50RON. Cu filtre MANN m-a dus in total cu tot cu manopera la 530RON (5L a intrat la 2.0 TDI-ul meu) tot acolo unde am instalat Audi Drive Select (foarte multumit de servicii).

Tot astazi, mi-am luat o plasa de portbagaj http://brico-mag.ro/...uto-clasa-medie (un material foarte ok va pun si poza de detaliu) si cablu adaptor la USB de la Audi Music Interface. Ocazie cu care, mi-am instalat si lumina in torpedou :D cost 150 RON.

post-19790-0-90231200-1353671639_thumb.j

post-19790-0-04913700-1353671646_thumb.j

post-19790-0-22847300-1353671651_thumb.j

post-19790-0-17774600-1353671886_thumb.j

post-19790-0-53177300-1353672191_thumb.j

Modificat de GunX
Link către comentariu

la viperalarms.ro

In 14.000km a baut cam 5 liniute din 8 toate (intervalul dintre oil max si min)

Modificat de GunX
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!