Jump to content

A4 B8 quattro 2.0 TDI 170CP

GunX

Postare recomandată

Achizitie noua, de 9 martie :D

A4 B8 quattro 2.0 TDI 170cp CR eur5

2009, 92.000km

Bi-xenon

Suspensie sport

Interior sport si piele integrala

Scaune incalzite

Webasto cu telecomanda care "bate" prin pereti de bloc.

Navigatie

Trapa

Senzori de ploaie, lumina, parcare fata/spate, presiune in cauciucuri

Toate oglinzile anti-orbire si retractabile electric

Auto-hold, cruise control

Coming home

Am cautat 4 luni o masina cu dotarile pe care le doream, l-am innebunit total pe YCE, multumiri pe aceasta cale pt tot ajutorul si cat m-a "suportat" :D

El m-a convins sa renunt la automata si sa iau quattro (implicit manuala) La capacitatea maxima al motorului am tinut mortis din motive de impozit, iar 170 de cai din 2.0 mi se pare de o mie de ori mai fain decat 190 din 2.7. Asta si pt ca 3.0 nu se gaseste de cumparat decat ffff rar si practic degeaba vrei...

In 5 zile am facut 1300km cu ea. E senzationala. Urmeaza un stage1, la 200 de cai, mai mult psihologic asa. Un pic dezamagit de consum (11 in Bucuresti, pe vechiul 2.0 TDI 140cp PD aveam 8, dar e drept ca si masina avea cu 200kg mai putin). Tinuta de drum insa la viteza este incredibila, precizia volanului este aproape chirurgie pe sosea. Garda la sol (14-15cm) ma cam streseaza, dar pana acum e ok.

Webasto cu telecomanda imi da cea mai exclusiva senzatie de lux din toate dotarile unei masini avute vreodata. Sa te urci intr-o masina care te asteapta calda in parcare, intrece orice altceva.

Pana sa vad interiorul acestei masini, nici nu luam in considere pielea. De insertii de lemn nu mai zic. Cand am vazut-o, mi-au picat plombele. Acum orice alt interior gri/negru mi se pare banal plictisitor si ani lumina mai urat. Toate fetele imi dau dreptate :D Culoarea exterioara la fel a fost aleasa dintre negru/metalizat/alb. De gri m-am plictisit, de negru nu am ficatul pt descoperit zgarieturi noi zilnice, asa ca am mers pe alb. Am inceput sa ma uit pe strada si mi se pare ca este cea mai de "contrast" culoare cu elementele negru din bot/rest. Jantele iar mi-au placut maxim.

post-19790-0-90701200-1331683826_thumb.j

post-19790-0-51432500-1331683834_thumb.j

post-19790-0-85699500-1331683838_thumb.j

post-19790-0-41020200-1331683843_thumb.j

post-19790-0-33081700-1331683847_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GunX

24

• Johnny Bravo

3

• Megatron

3

• bogdan2

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari!

In interiorul ala te urci in halat si papuci :P

(Nu exista quattro decat manuala?)

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Superba!banuiesc ca si pretul a fost pe masura,dar merita fiecare cent!

Brgds

Link către comentariu

Frumoasa si foarte dotata. La cat mai multi km fara probleme mecanice/estetice!

Quattro si diesel este o combinatie foarte buna. Ma bucur sa mai vad masini cu piele, da alt statul masinii mai ales cea integrala.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Fericitule....e foarte frumoasa. Sa o conduci cu placere

Link către comentariu

Si spuneai ca nu ai ficatul rezistent, dupa ce ai avut rabdare sa cauti 4 luni!?

Culoarea asta arata foarte bine pe B8!

Iar quattro si 170 CP cred ca e alegerea ideala.

Sa o stapanesti sanatos si la punga gros :king:

Spuneam undeva ca stopurile nu sunt originale(ma rog pozele pot fi inselatoare uneori), pana la urma care e raspunsul corect?

Link către comentariu

belea de masina sa o stapanesti sanatos !!

iar interiorul este absolut superb !! - pe gustul meu as zice

cati te-a costat (daca nu e secret) ?

Link către comentariu

Nu stiu cat te-a ajuns dar cand vad masina ta parca regret ca am dat ~19.000 mii pe Octavia mea :)

Link către comentariu

Arata foate bine. Sa o stapanesti sanatos. Ce nu imi place e "lemnul" acela.

Link către comentariu

Apsolut superba, sa ai noroc la ea cat timp o vei tine.

Acele insertii sunt din lemn sau plastic vopsit?

Link către comentariu

Criminala .... in special interiorul acesta este vis. Cred ca ai facut o achizitie mai mult decat buna (si cu cap din prisma motorului 2.0 - 170 hp )

Softul nu cred ca o sa fie ceva psihologic , vei ramane uimit ce poate sa faca masina cu soft ... Sa te bucuri de ea cat mai mult !!!

Link către comentariu

Superba masina , asta o spune un posesor de BMW care se gandeste sa achizitioneze si un AUDI!!!!!!!!!!!!

Link către comentariu

SUPERBA ! Sa te poarte sanatos si fara probleme multi kilometri ! Totusi, pacat ca nu ai mers pe automata ... era maximum de comfort in masinuta asta.

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri/urari. Da, la 2.0 este ori 4x4 ori automata.

20.500 a fost. Nu stiu exact cum sunt insertiile alea de lemn, dau bine doar cu pielea asta in rest nici eu nu le-as fi suportat.

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Exceptionala masina ta... Sunt deja invidios, ce sa mai la deal la vale.. :icon_cheesygrin: Mereu intorc capul pe strada dupa un B8 si las un oftat adanc. Modelul asta de Audi mi-l doresc si eu cu orice pret, sper sa am norocul candva sa mi-l iau si eu. Felicitari si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Nu mai exista cuvinte de lauda pentu masina asta, ca le-au folosit pe toate colegii. Pielea maro si lemnul sunt piesele de rezistenta, dupa parerea mea. Sa te tina pana te saturi de ea. :icon_thumleft:

Frumoasa rau!!!

Link către comentariu

Bijuterie nu ai ce zice, interiorul ala m-a dat pe spate. Arata foarte bine masina. S-o stapanesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente neplacute.Numai bine

Link către comentariu

Frumoasa bestia!Interiorul este de vis,sa o conduci cu placere!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!