Jump to content

Difuzoare spate

christensen
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Am mai initiat un topic asemanator dar vad ca s-a evaporat, acuma il fac din nou dar cu o alta rugaminte pt cei care au polo 6N2 cu difuzoare in spate.

Puteti sa-mi faceti poze cu difuzorul(deasupra) si prinderile(dedesupt).

Mi-am achizitionat un set de difuzoare 4" x 6"(85mm x 141.5mm) si doresc sa-l montez.

Am dat jos plasticele in care intra difuzoarele dar nu prea se potrivesc, mai precis suportul are un 'val' este curbat.

1. Ce dimensiuni are difuzorul original?(pe e-bay m-am uitat si toate aveau 4"x6" ...din descrierile date).

2. cum este prin difuzorul? trece prin plastic(adica este 'scufundat') sau este prins pe dedesupt si plasticul are gaori/grilaj?

Am facut cateva poze cu difuzorul si politele:

dscf0002as.th.jpg

dscf0004yu.th.jpg

dscf0005ht.th.jpg

dscf0006xd.th.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am si eu la mk 3 asa ... parerea mea este ca mai bine il prinzi dedesupt ca arata mai bine... doar ca trebuie sa ai umpic de grija la decupat

Link către comentariu

multumesc,

daca il pun dedesupt atunci nu vreau sa-l mai decupez ci il gaoresc, ca si masca original de pe difuzor numai mult mai rar si gaori mai mari...cu diametru 2...4mm

dar as fi interesat cu arata cel original, cum este prins ... ce adaptor foloseste

ceva asemanator

post-77472-0-55335500-1321211717_thumb.j

Modificat de christensen
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut, zi-mi te rog daca masina ta e in 2 portiere sau in 4. Pe mine m-ar interesa sa pun difuzoare in portierele din spate la masina din semnatura dar nu am plasticele de prindere in portiere ci numai acel burete de insonorizare. Stie careva de unde as putea face rost de aceste plastice sau ce cod au ?

Multumesc.

Link către comentariu

cu 4, dar nu am difuzoare. va referiti la distantierele de prindere?

http://carsystems.ro/car-audio-video/difuzoare-auto/accesorii-difuzoare-auto/adaptoare-distantiere-difuzoare-auto/set-inele-distantiere-difuzoare-carmate-mdf-pd100-18-universale-10-cm.html

sau adaptoarele

http://carsystems.ro/car-audio-video/difuzoare-auto/accesorii-difuzoare-auto/adaptoare-distantiere-difuzoare-auto/set-adaptoare-difuzoare-carmate-ram-20-487-k-vw-polo-2002-tweeter-36-mm.html

peste care puteti utiliza grilaje asemanatoare:

http://carsystems.ro/car-audio-video/difuzoare-auto/accesorii-difuzoare-auto/adaptoare-distantiere-difuzoare-auto/set-grilaje-difuzoare-carmate-ram-20-210-k-bk-golf-iv-16-5-cm-fata-si-spate.html

La fosta masina asa am facut, doar ca nu am utilizat distantiere, la vremea aceea nu am stiut de ele, asa ca am decupat din metal. dupa ce ma fixat difuzorul prin 6 suruburi am lipit grilajul pe difuzor(grilajul are un inel cauciucat de jurimprejur(gen parbrize la masinile mai vechi ) iar in caz de nevoie nu este necesar sa dezliputi ci doar trageti de cauciuc pana ce iese grilajul).

dar daca este in 4 usi nu v-as recomanda pt ca va fi distrus de vreun pasager mai neatent .... piciorul se v-a impanta in grilaj.

Iar daca tot va decideti sa efectuati modificarea atunci incercati sa-l asezati cat mai in sus+ grilajul sa fie cu gaori mai mari din tabla ... va fi mai rezistent.

Personal prefer sa il pun in spate doar ca inca nu mi-a sosit comanda pt grilaj oval de 4x6"

Link către comentariu

salut ,

eu am pus pe polo 6n2 , difuri pt sapte in usi ! am luat plasticul adaptor pt rama usii in care se prinde diful de 16,5 cm !!!! am luat site ( pe spatele capitonajului de la usa ai marcat gata pe unde sa tai !

Bafta

Link către comentariu

cu 4, dar nu am difuzoare. va referiti la distantierele de prindere?

http://carsystems.ro...sale-10-cm.html

sau adaptoarele

http://carsystems.ro...eter-36-mm.html

peste care puteti utiliza grilaje asemanatoare:

http://carsystems.ro...a-si-spate.html

La fosta masina asa am facut, doar ca nu am utilizat distantiere, la vremea aceea nu am stiut de ele, asa ca am decupat din metal. dupa ce ma fixat difuzorul prin 6 suruburi am lipit grilajul pe difuzor(grilajul are un inel cauciucat de jurimprejur(gen parbrize la masinile mai vechi ) iar in caz de nevoie nu este necesar sa dezliputi ci doar trageti de cauciuc pana ce iese grilajul).

dar daca este in 4 usi nu v-as recomanda pt ca va fi distrus de vreun pasager mai neatent .... piciorul se v-a impanta in grilaj.

Iar daca tot va decideti sa efectuati modificarea atunci incercati sa-l asezati cat mai in sus+ grilajul sa fie cu gaori mai mari din tabla ... va fi mai rezistent.

Personal prefer sa il pun in spate doar ca inca nu mi-a sosit comanda pt grilaj oval de 4x6"

Ma refer la adaptoarele din plastic care se prind de partea metalica a portierei, dar din pacate nu apar pe acel site.Am vazut o data pe la dezmembrari un polo 6n2 care avea acele adaptoare (era echipat cu difuri spate din fabrica rotunde de 16,5 cm) dar cand am mers a doua zi sa le iau deja era prea tarziu, le luase altcineva.

Nu prea inteleg unde vin montate plasticele alea din pozele tale, ca ai facut 3 poze identice si doar una din alt unghi - deci ceata totala.

salut ,

eu am pus pe polo 6n2 , difuri pt sapte in usi ! am luat plasticul adaptor pt rama usii in care se prinde diful de 16,5 cm !!!! am luat site ( pe spatele capitonajului de la usa ai marcat gata pe unde sa tai !

Bafta

Scuza-ma dar din ce am inteles eu din postarea ta, tu ti-ai cam maltratat masina, montand difuzoarele direct pe fata de la portiera, cum se facea pe vremuri la vechile dacii, in velul asta calitatea sunetului lasand mult de dorit. Corecteaza-ma daca gresesc.

Modificat de Aurelian 6n2
Link către comentariu

Nu prea inteleg unde vin montate plasticele alea din pozele tale, ca ai facut 3 poze identice si doar una din alt unghi - deci ceata totala.

sunt plasticele din portbagaj

Link către comentariu

@Aurelian gresesti :)

pe suprafata usii s-a montat doar grila OEM pt difuzor

in interiorul usii , partea de metal exista niste gauri in tabala , gauri in care se prinde un plastic special OEM dealtfel .. in plasticul respectiv se prinde difuzorul de 16,5 cm ..

peste el vine fata de usa cu grilajul difuzorului ..

mai mult de atata eu am pus pe interiorul usii Dynamat Extreme de 2,5 mm ..

o sa incerc sa fac poze maine la zi si sa le postez !

Bafta

Link către comentariu

sunt plasticele din portbagaj

Aha, acum n-am lamurit, mersi de info.

@Aurelian gresesti :)

pe suprafata usii s-a montat doar grila OEM pt difuzor

in interiorul usii , partea de metal exista niste gauri in tabala , gauri in care se prinde un plastic special OEM dealtfel .. in plasticul respectiv se prinde difuzorul de 16,5 cm ..

peste el vine fata de usa cu grilajul difuzorului ..

mai mult de atata eu am pus pe interiorul usii Dynamat Extreme de 2,5 mm ..

o sa incerc sa fac poze maine la zi si sa le postez !

Bafta

Abia astept pozele. Zi-mi te rog de unde ai luat plasticele-adaptoare ca sunt foarte interesat, mai ales ca ai zis ca sunt si in varianta OEM.

Eu intre timp am facut rost de un set de difuzoare OEM de polo pe 16,5 cm si doresc sa le pun in usile din spate, dar fara aceste adaptoare nu am cum sa le montez.

Link către comentariu

suna interesant interesat ...

Sa recapitulam .. asa pt mine ca-s pierdut in spatiu

Deci ati utilizat un difuzor de 16,5 cm, cu un distantier de 2.5mm grosime?

Ce distantiere am gasit aveau 18 sau 30mm.

mai am vazut si distantiere originale vw: Skoda Fabia,Bora,VW Golf IV, Passat (dar nu ii stiu dimensiunile):

post-77472-0-07189100-1323016169_thumb.j

post-77472-0-96996600-1323016178_thumb.j

Ce distanta este intre locul lasat pt difuzor si fata usi? (adincitura) ar incapea un distantier de 3mm?

Difuzorul cum avea prinderile?

post-77472-0-49570000-1323016208_thumb.j

Cate gaori sunt lasate in tabla? si in ce forma sunt pozitionate?(patrat...hezagon)

Maneta de coborat geamurile in spate trece peste masca de la difuzor? ce distanta este intre acestea?se poate pune masca mai 'inalta'?

Cum este tras cablul in usa? are mufa sau doar un burduf de cauciuc?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

In usa spate este un gol imens - cam 2/3 din suprafata - in care vine montat un adaptor special din plastic dur care inchide complet si etans acel gol si in care este si gaura speciala in care vine montat difuzorul de 16,5 cm..De distantiere nu mai este nevoie decat daca folosesti difuzoare mai inalte decat cele OEM.

Poate are @Red niste poze sau un cod pt. acele adaptoare.

Link către comentariu

Chiar am probat cu adaptoare de astea OEM dar se pare ca nu se potrivesc pe spate, ci numai pe fata. La tine o fi altfel golul ala din portiera...

Link către comentariu

poate sa puna cineva poze cu acele goluri din usa?

Link către comentariu

am mai uitat, cum ati decupat fata usi pt dimensiunile difuzorului? este desenat pe spatele fetei?

Link către comentariu

• 9 months later...

Eu am un polo 6n2 in 2 portiere, si as vrea sa ii pun boxe si pe spate, niste sfaturi va rog ?

Link către comentariu

da jos plasticaraiul si uitate daca a fost proiectat pe asa ceva. la cea cu 4 usi este lasat loc pt difuzor, pe izolatorul fonic are un marcaj, doar cati trebuie distantiere

Link către comentariu

Am sa desfac maine. Ms pt reply, inca o intrebare, daca nu este, e indicat de decupez si sa pun pe aia de la portbagaj ?

Link către comentariu

ce vrei sa decupezi? polita din portbagaj? daca da atunci acceasi raspuns il primesti ca si al colegului. iti va barai+cand vrei sa scoti polita trebuie sa-l deconectezi si avand in vedere marimea portbagajului destul de des ai sa faci acest lucru.

Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!