Jump to content

Polo 6N2, manzul sotiei !

Red

Postare recomandată

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

33

• ar99wob

9

• Aerofan

8

• DomaniG

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc , Redulica isi asteapta numerele .. si discurile de frana fata-spate si placutele de frana ..

am probleme cu etrierul fata dreapta .. tot se mai blocheaza el din cand in cand , dar am sa-l schimb ..

i-am comandat capace de prezoane , capace la jante cu sigla VW , grile pt difuzoare in usile din spate ( urmeaza si difuri in curand )

ma gandesc la o grila "fagure" de GTI .. dar nu stiu ce o sa pun in loc de sigla GTI , poate GT , sau .. TDI .. sau nu stiu ..

bandourile sa le vopsesc in culoarea masiniii si folie :)

Link către comentariu

un mare upgrade :) au venit numerele , gata redulica are certificat de nastere...:)

dar din pacate e cam bolnav , inca nu am reusit sa rezolv complect problema cu frana ..se tot blocheaza un pic pe fata dreapta ..

azi vreau sa schimb pompa . dar am o pompa de frana cu un diametru mai mic .. cu 1 mm fata de ce e pe masina , pe masina am 23 de mm iar ce am luat din schrot e 22 ..

tot pe 50 kw a fost .. dar pe SDI .. sper sa nu fie probleme .. sunt curios daca asta rezolva problema daca nu nu ma ce sa fac decat sa iau si etrier nou

post-5830-0-26822000-1301385893_thumb.jp

post-5830-0-59957400-1301385921_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

azi au venit si farurile noi , din pacate nu am gasit fara angel eyes .. dar arata bine si asa , nu am sa alimentez "ingerii" vad cum rezolv pozitiile ..

in weekend le montez , am sa pun si xenon 6000 k :)

post-5830-0-42833300-1302529417_thumb.jp

post-5830-0-23182400-1302529430_thumb.jp

Link către comentariu

Azi ti-am vazut masina la piata.Arata superrrrr...100000000000km sa ai cu ea :Driver:

Link către comentariu

750 de ron au fost farurile...

Multumesc mult .. am montat si grilele fagure de GTI si xenon 6000k .. fara cuvinte :)

din pacate pt moment am lasat ochii functionali din cauza ca nu am gasit inca o solutie viabila sa mut pozitia .. dar vine ea curand

pun si niste poze mai tarziu

Modificat de Red
Link către comentariu

Ai putea sa ii faci pozitii gen SUA, cu semnalizatoarele. In rest super masinuta. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

mda , e oidee misto ,nu m-am gandit , m-am gandit doar sa-i pun pozitii si lumini de avertizare in portiera pe lateral ..

in rest urmeaza vopsirea bandourilor , folie discreta pe toate geamurile si plafoniera de w8 ..

saptamana care vine sper sa reusesc sa-i pun navigatia de 7" inapoi si sa-i pun difurile si in spate ( firele le-am tras )

multumesc de urari

Link către comentariu

prima navigatie am luat-o de la un coelg de pe forum cu 1200 de ron .. dar am avut ceva probeleme cu ea si am sa o inapoiez.. cea de-a 2-a pe care o si astept de altfel sa ajunga

e defapt modelul identic cu primul doar ca are revizia de soft mai noua si unitatea e noua nouta .. a costata 1720 ron

si poza cu boticul nou al lui redulica .. pe grila centrala in locul siglei GTI o sa pun TDI din cauza ca de aproape se observa destul de urat locul in care

intra piciorusele siglei .. si in plus cred ca-i lipseste o mica pata de culoare :)

post-5830-0-03849800-1303065541_thumb.jp

Link către comentariu

azi am avut un necaz , m-a lovit un mos cu o dacia 1300 in spate ... mi-a crapat bara si e zgariata ..

iar ca tacamul sa fie complect .. cand i-am spus haide sa mergem la politie ( dupa ce in prealabil m-a injurat ca vezi Doamne cum imi permit sa franez , eu oprindu-ma sa cedez prioritate la pietoni ) a zpus " vin imediat" ironic .. si a plecat ..

am fost la politie si am dat declaratie .. cica daca nu se prezinta in 24 de ore il cauta ei .. problema mea e .. ca daca el isi schimba masina in 24 de ore si spune ca nu a fost acolo eu raman cu buza umflata ..

i-as fi umflat eu buza . .dar nu se cade .. mai ales ca era si invarstra !

Link către comentariu

Nu i-ai retinut nr masinii?! Du-te la el la usa... altfel nu rezolvi nimic. A patit si un priten asa ceva (doar ca la el vinovatul era baut). Nu s-a prezentat si dupa "l-a cautat politia" si nu a rezolvat nimic. Prietenul meu si-a facut masina singur si a fost vb de o cheltuiala mare...nu doar de bara.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

salut ,

ba da am retinut numarul masinii , AR 17 TGL , dacia 1310 visinie .. stiu si unde isi face veacul individul .. dar am dat declaratie la politie si astept acum 24 de ore .. sa vad ce fac ..baietii, chestie e ca tipul a plecat ca nu are asigurare, am verificat si nu apare nicaieri cu asigurare valida pe masina aia ! ma gandesc ca asta ar fi motivul pt care a plecat ..

am aflat si unde sta relativ usor .. dar astept intai legea si apoi .. mai vedem .. nu am paguba mare, o sa pun poza mai tarziu .. si oricum vreau sa vopsesc banodurile si sa retusez usa .. deci un strat de vopsea pe bara nu ma falimenteaza, m-a deranjat enorm ca m-a insultat, el fiind de vina si nici nu a venit la politie sau asigurari ..

de aceea am si fost sa depun declaratie la politie .. nu mi-se pare normal sa ne comportam ca in jungla !

mai drastic e ca .. imi par cei de la rutiera cam flexati si asta ca am ceva "relatii" dar daca nu aveam nimic cum erau .. ii durea la patina !? ...eu imi pun intrebarea daca fac un accident cu victime si fug de acolo ma cauta abia dupa 24 de ore, cand eu o sa fiu in Guatemala !? ca asa zice legea !?

Modificat de Red
Link către comentariu

din pacate la polo nu am casco .. e masina mai veche de 10 ani .. si si daca as fi avut nu era chiar ok sa-mi incarc polita cu ceva ce nu e al meu !

Link către comentariu

Urata intamplarea :(( ca o sugestie vopseste cadranul grilei rosu arata intrun mare hal

Link către comentariu

intr-adevar .. e aiurea .. nu sunt asa de stresat ca nu e grav , mai nervos sunt pe faza ca m-a insultat si nu am putut sa-i dau o lectie acolo ...deh constiinta :)

oricum astia de la rutiera .. sunt niste .."jucarii de plastelina " ...mi-a zis unul de acolo ( si imi e amic !) sa nu mai fac pe " super politistul" ca se ocupa ei ..

la 2 ore dupa incident le-am dat adresa si faptul ca nu are asigurare ...in fine .. dupa pasti masina merge la retusat , bara fata-spate , bandouri ..:)

cat legat de dunga rosie de la masca ..stiu ca-i lipseste masinii o pata de culoare in fata, tocmai de aia azi am sa-i montez sigla "TDI" in locul celei GTI

nu trebuie vopsita, exista o garnitura speciala de cauciuc care e rosie, dar nu stiu daca i-ar sta bine ...cu prea multe asemanari GTI

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa-l stapaniti sanatosi,super manzul! :D

Imi pare rau sa aud de ce ai patit,sper ca ai rezolvat intre timp.

Bafta!

Link către comentariu

salutare .. s-a rezolvat si nu .. in sensul ca politia l-a gasit pe respectivul dar .. omul a trimis un avocat cu o instiintare ca nu poate sa se prezinte decat saptamana viitoare, eu cred ca e un tertip ceva avocatesc..cine stie .. intre timp masina a primit si difuri spate si manerele din interior le-am dat la vopsit , sper ca pe marti sa le am si sa montez sus fetele de usa .. acum cand am sa fac bara am sa fac si bandourile si manerele in culoare masinii

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai scris de ceva vreme ..

problema cu bara am rezolvat-o, ca-n filme , politia l-a citat pe respectivul si nu a venit pana la urma l-au luat cu duba :))

am reparat bara, am vopsit bandourile si manerele exterioare in culoarea caroseriei ( de nota 8 :( din pacate dar pana la urma e ok )

am reparat usa de la sofer care era un pic indoita ( acum se vede o usoara diferenta de nuanta .. dar trebuie sa curat restul masinii si sa-i dau un polish, am reparat si pragul din dreapta care era infundat de la o bordura .. am pus difuri in spate si am vopsit manerele interioare ..

am schimbat si compresorul de clima caci a fost defect .. acum am si clima cum trebuie :)

mai urmeaza folie, plafoniera de W8, tapiserie noua ( probabil ceva gen G6 sau Scirocco ,tetiere si eventual un eleron de GTI pt. haion si GATA :)

post-5830-0-11301100-1307723835_thumb.jp

post-5830-0-42079400-1307723856_thumb.jp

post-5830-0-14453200-1307723866_thumb.jp

post-5830-0-63495800-1307723880_thumb.jp

post-5830-0-30464900-1307723962_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Bravos!

Ce difuri ai pus pe spate?Ai avut fire trase,ti-au trebuit distantiere?

Link către comentariu

Plafoniera de w8 is curios este cea cu lumina ambientala?

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!