Jump to content

dvn2007
 Share

Postare recomandată

In functie de ce CAN ai pe masina - se poate verifica cu VCDS-ul - iti descarca sau nu, bateria.

Daca ai un CAN mai vechi, iar ... in functie de model, se poate face update la el si ai scapat de problema cu descarcatul.

Alta varianta este inlocuirea CAN-ului, cu unul de generatie mai noua.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Livius19: Din ce an este masina ta? Daca este fabricata dupa 2008, are can-ul corespunzator.

Link către comentariu

merge fara pb si cu 2007, am avut pe G5 din 03,2007 si RNS 510, si nu facem pb

ieri am montat un RCD 510, pe un G5 GTI din 2007 si tot nu are pb..

Link către comentariu

depinde de ce CAN are pe masina. De montat, il montezi.... peste noapte afla cum sta treaba. Oricum, ma repet.... depinde de ce PN are CAN-ul lui. La RNS-uri, depinde si de varianta de soft a unitatii.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

Return

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

\

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

English

Deutsch

Español

Français

Italiano

Português

Русский

alt

alt

Preferences

salut,va deranjez cu o intrebare si anume faptul ca vreau sa imi achizitionez un DVD auto cu navigatie si am de ales intre unul original de la volkswagen adica rns 510 varianta H sau kenwood DNX520VBT,ce ma sfatuiti?care se aude mai bine?care e mai bun?care e mai util?va rog sa ma ajutati cu un sfat pt ca nu sunt nici ieftine si nu vreau sa arunc banii aiurea,mentionez faptul ca am un golf 6.Astept pareri...

Link către comentariu

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

Return

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

\

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

English

Deutsch

Español

Français

Italiano

Português

Русский

alt

alt

Preferences

scuza+ma dar ce inseamna OEM?original equipment….?

Link către comentariu

da, RNS 510 H este OEM, adica original de la vw..

am eu la vanzare si H si F, 550euro sau 520

Link către comentariu

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

Return

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

\

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

English

Deutsch

Español

Français

Italiano

Português

Русский

alt

alt

Preferenceam o combinatie

in momentul de fata am rcd 510 si o sa il dau la schimb plus diferenta de bani pe rns 510 sau kenwood,inca mai astept pareri,mersi de oferta si dc ar fi rns 510 H mai bun decat kenwood dnx520 VBT?

Link către comentariu

mark, de pe ce postezi de intra posturile in halul asta ? ? ?

Si mie imi plac unitatile OEM - respectiv RNS.... dar sa stii ca si Kenwood-ul e performant rau.... chiar mai performant decat RNS-ul.

In privinta sunetului, functiilor suplimentare - printre care si dual zone - banuiesc ca are, crossover incorporat, PIP, ecran detasabil, etc..... rupe RNS-ul.

Eu pe masina anterioara am avut un DNX 7220 - rupea o unitate OEM....

Link către comentariu

sau d

Preferences

§

1

2

3

4

5

6

7

8

9

0

-

=

Backspace

Tab

q

w

e

r

t

y

u

i

o

p

[

]

Return

capslock

a

s

d

f

g

h

j

k

l

;

'

\

shift

`

z

x

c

v

b

n

m

,

.

/

shift

English

Deutsch

Español

Français

Italiano

Português

Русский

alt

alt

Preferences

sau daca accepti sa iti dau RCD-ul meu plus diferenta de bani de la mine atunci poate vorbim...

Link către comentariu

Imi place ca l-ai mai si citat, sa nu cumva sa treaca neobservat... :)

Link către comentariu

Am scris de pe un mac book si nici eu nu inteleg de ce imi apare asa.nu o sa mai scriu de pe el.in legatura cu RNS 510 H vs Kenwood sa inteleg ca ar fi mai bun Kenwood Dnx520vbt din cauza faptului ca are mai multe functii si se aude mai bine?

Link către comentariu

Pai si eu scriu de pe mac si nu apare nimic (ma rog, si de pe mac...). Incearca sa folosesti Chrome in loc de Safari, poate asa merge, daca nu verifica setarile...

Cu auzitul mai bine e complicat. 510-le este 4x20W, mai toate playerele after-market sunt 4x50W asa ca o diferenta e intre ele. Si e o diferenta destul de mare si la functii.

Dar trebuie sa iei in calcul ca vei pierde afisajul climei (probabil, dar nu cred ca stie asa ceva Kenwood-ul), intrarea de camera (daca ai OEM, daca nu ai si vrei sa pui va trebui sa pui after-market), aspectul OEM si chestiile astea conteaza pentru unii si mai ales la revanzare.

Tu stii cel mai bine de ce ai nevoie si ce buget ai. Daca ma intrebi pe mine, eu as pastra 510 pentru ca imi e de ajuns touch-screen-ul, aspectul frumos OEM, SD Card-ul, intrarea de camera OEM si bluetooth-ul OEM care va veni. Altul s-ar putea sa nu fie de acord cu mine...

OT: ca sa-ti raspund la intrebarea din celalalt topic, vezi ca ai discurile de frana ovalizate. Se pot indrepta (desi nu ti-as recomanda) sau trebuie sa le shimbi!

Link către comentariu

Am acest Rcd in momentul de fata dar problema este ca nu se aude ft tare,cand dau volumul la maxim incepe sa se auda putin mai incet in asa fel sa nu afecteze boxele,bassul nici nu se mai simte la volum maxim,am vazut un Rns 510 pe un golf 6 si ,,rupea,, boxele,deasta vreau sa il schimb pt altul ca sa se auda mai tare si pt mai multe optiuni,am o oferta foarte buna si pentru Kenwood dar si pentru Rns.Inainte aveam un Sony wave(parca) pe masina si se auzea ft tare dar a cam inceput sa se uzeze si l-am dat pe acest RCD 510 dar nu sunt multumit de el din punct de vedere al volumului si e ft slab la meniu.In concluzie cred ca o sa optez pentru RNS 510 H,e mai scump dar cred ca e mai fiabil,mai rezistent...

In legatura cu discurile,banuiam eu ca sunt ovalizate dar ar fi o probleme si anume ca eu cate discuri trebuie sa schimb??doar cele de pe fata sau toate 4?

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri,mi-au fost de un mare ajutor.

Link către comentariu

daca ai doar 2 boxe, si RNS 510 H se va auzi la fel de prost ca RCD.. , RNS se aude bine daca ai 8 boxe, si mai ales OEM..

poti sa ti arat la mine pe masina daca vrei..

cu discurile cel mai bine e sa mergi la un service sa verifici daca trebuie schimbate si cele de pe spate.., poate ai noroc si mai merg, si faci in 2 transe schimbarea..

daca schimbi discurile obligatoriu trebuie sa pui placute noi..

oricum la o masina SH, sistemul de franare e bine sa l schimbi sa fii in siguranta,,, NU uita de lichidul de frana, care se schimba la 3 ani prima data, apoi din 2 in 2 ani..

bafta!

Link către comentariu

Am 4 boxe,pe fata am OEM si pe spate am MTX plus 4 chiutere(Nu stiu cum se scrie)2 pe fata si 2 pe spate,asta inseamna ca voi lua degeaba acest RNS?Si cam care ar fi diferenta intre RNS 510 C,H,F...??

Link către comentariu

salut, eu pe masina am media-in cu usb si auxiliar. intentionez sa cumpar un rcd510. acesta preia toate functiile masinii sau trebuie sa caut unul care sa aiba si intrare pt media-in cu usb.

mentionez ca masina este un golf 6 din 2012 highline

multumesc.

Modificat de prunaionutz
Link către comentariu

Ia linistit.

Exista o versiune speciala de MediaIn pentru masinile care au si AuxIn (desi nu am auzit de masina fara AuxIn) dar nu am auzit de RCD sa nu stie vre-una din ele.

Sent via RCD 510

Link către comentariu

nu stiu daca exista masina fara aux-in, m-am gandit ca e bine sa precizez :)

merci de raspuns!

Link către comentariu

Are cineva de vanzare un rcd510? As prefera sa iau de aici decat de prin alte locuri..

Link către comentariu

Vezi aria anunturi VANZARI !!!!!

Modificat de enrico
Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!