Jump to content

Headunit-uri aftermarket G4

corliceanu
 Share

Postare recomandată

• Administrator

Ai mari probleme omule ...

Am scris eu undeva ca Sony e cea mai cea firma ?

Am spus eu cuiva sa-si ia Sony in detrimentul altei firme ? :)

Era vorba despre "playere Golf IV" nu despre topul fiabilitatii si calitatii si mai mult decat atat era vorba despre scule audio al caror design si iluminare sa se potriveasca cu bordul . Atat si nimic mai mult ! Fiecare si-a expus parerea si ... parerea !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Inginerul

28

• AlexBanu

18

• Marian

16

• nemet_tt

12

Sincer, nu stiu care dintre noi are probleme mai mari...

Am impresia ca interpretezi lucrurile intr-un fel tare ciudat. Eu pur si simplu incerc sa-mi gasesc un mp3 player care sa se potriveasca cu bordul, care sa fie fiabil, care eventual sa aiba iesire USB si, nu in ultimul rand, care sa aiba un pret decent. Fiecare incearca sa gaseasca cel mai bun raport calitate-pret, nu? Pe motivul asta am oscilat in cautarile mele intre Sony, Panasonic, JVC si Kenwood (bineinteles modelele ce dau bine cu interiorul) si care costa intre 300-500 RON. In celelalte postari, daca iti aduci aminte, am pus intrebari la care nu am primit niciun raspuns. Am primit in schimb contre.

Personal, imi place sa ma contrez cu altii dar nu cred ca topicul asta e deschis pentru asta.

PS. Incearca sa fii mai constructiv si sa oferi informatii pentru ca altfel ne pierdem timpul si altii platesc pentru asta.

Astept cu placere orice fel de informatii legate de modele, preturi, calitati, defecte etc.

Link către comentariu

Cum unde il gasesti ? :sick:

Daca te uitai cu o pagina in urma ai fi vazut link-ul spre asta .

Gasesti tot ce tine de VAG audio OEM si e din DE , nu din state .

Pe forum , aici sunt destui colegi care aduc de pe ebay.de .

Asta daca vrei nou si cu garantie !

Succes ! ;)

Salut tuturor,

@aryes13 - cei care zici tu ( care au produse ce tin de VAG ), au intr-adevar multe chestii, exceptand cd/mp3 player-ul care il vreau eu. La cel de pe ebay, m-am uitat de multe ori, am si vorbit cu Razvan si Codatel, problema e ca e in Hong Kong si transportul costa vreo 120 $. Ajunge toata chestia la vreo 250 $ cu totul, si nici macar nu e nou. In afara de firma care e pe ebay ( Faw-Volkswagen ) mai sun unii care fac asa ceva, tocmai in Argentina, si nici nu stiu cat costa. Daca poate cineva aduce de acolo, poate ne strangem mai multi si facem business-ul. Link producator, e penultima pozitie: SAM MP3-CD Player.

Thx,

Eusebiu

Link către comentariu

• Administrator

;)

In celelalte postari, daca iti aduci aminte, am pus intrebari la care nu am primit niciun raspuns.

Spre deosebire de multi altii de aici , eu daca nu cunosc sau nu stiu sa raspund unei intrebari ... n-o fac .

Sunt destui pe forum care posteaza de dragul de a posta sau de dragul de a-si da cu parerea . ;)

Te-am rugat doar sa detaliezi problema cu "necitirea" stick-urilor de memorie . Atat ...

Link către comentariu

• Administrator

VDO Dayton mai are un model de CD Player Mp3 cu care a fost echipat Golful 4 .

Denumirea modelului este : VDO Dayton CHM 105MP3/71 ;

Vw OEM nr. : Z 051 487 B ;

Pret : intre 150 si 180 euro in DE .

VDO Dayton CHM 105MP3/71 :

post-7729-1190907319_thumb.jpg

Modificat de aryes13
Link către comentariu

Face toti banii. Am vazut saptamana trecuta montat la cineva. Avea un gamma si VDO-ul din imagine. Are card de memorie SD in care incap sute de mp3-uri :D

Link către comentariu

Va recomand Pioneer 6900UB: http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/p...8818745,00.html

Culoarea este albastra si in plus are USB. Eu am bagat un stick de 8 gb plin cu muzica si :D

Si e si bun ca aparat, eu avand un sistem hertz pe masina. Se aude belea.

Modificat de vladpo
Link către comentariu

N-arata rau. Chiar imi place. Cat a fost ?

Link către comentariu

1250 RON. Eu am tot avut din gama de la pioneer si am fost foarte multumit. Si tot timpul am avut un sistem mai capabil decat cel stock al masinilor. Si se simte un player bun.

Link către comentariu

Te cred. Pretul mi se pare totusi cam piperat ;) Nu e de mirare ca-mi placea cum arata :(

Link către comentariu

Am de putin timp un Golf IV in trei usi care are 2 difuzoare originale pe fata si spatiu pentru a monta 2 difuzoare pe spate si un cd player Sony praf (ca sunet si aspect). Vreau sa imi iau un cd player (probabil Pioneer pentru ca vreau si telecomanda pe volan) si sa pun patru difuzoare. Nepricepandu-ma la masini mai deloc o sa vreau ca montarea sa fie facuta de profesionisti. Asa ca:

* Ce fel de sonorizari v-ati facut pe Golf? Ma refer la sonorizari normale fara statii de amplificare si fara suburi dar care sa se auda bine si clar. 4 speakere (sau mai multe; doar ca aici am retineri in a modifica/gauri ceva la masina), ce putere, cate cai, specificatii etc. si ce player le duce? As vrea sa vorbiti despre ce aveti sau ce ati auzit nu ce ati vrea sa aveti :D. Trebuie sa recunosc ca sunt pretentioasa la sunet. Acasa am reusit dupa incercari si auditii sa ma stabilesc la un amp Sherwood RX-5700 cu Monitor Audio B4. Doar ca nu am montat si demontat nimic, doar cabluri si urechi.

* Si am auzit de Be-Loud. Din experienta voastra sunt ok? Inclusiv la sfaturi? Si cu demontarea/montarea usilor se descurca, nu zgarie nimic :D

Link către comentariu

Pai. Daca vrei sistem (difuzoare pe mai multe cai) atunci e musai amplificare. Daca vrei direct din Head-Unit merg boxele din gama Infinity, si cele din gama Hertz (Dieci sau chiar energy coaxiale). Pentru claritate iti recomand ce am eu. Sistem pe usile din fata Hertz Hi-energy cu o antifonare foarte buna a usilor, amplificate de un Audison Lrx pe 2 canale si pe spate niste Hertz-energy coaxiale (fara amplificare). Tot ce ti-am spus intra la fix in locasurile boxelor (16.5 au boxele din usi). Si eu tot claritate am vrut la sunet. In plus la Head-unit. Pioneer-ul este foarte bun (de la ei am de vreo 6 ani Hu si sunt foarte multumit de toate). Atentie: au telecomanda, dar nu sub forma de maneta ci o telecomanda dreptunghiulara normala. De montat eu am facut tot la Tottal Motto la Relu. Sunt foarte foarte buni dar si putin mai scumpi decat media. Be-Loud din cate stiu eu doar vand si nu fac si montaj. Daca nu vrei amplificare deloc as merge tot pe Hertz. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu Relu de la Tottal pentru ca te sfatuieste foarte bine si asta in functie de banii care ii ai si de ce iti doresti de la sonorizare.

Link către comentariu

sigur ca se poate si fara sa faci alte legaturi daca ai la ambele mufe ISO si binenteles daca pe masina ai trasa instalatia pt boxele din spate,daca nu asta ar fi singura modificare

Link către comentariu

[...] Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu Relu de la Tottal pentru ca te sfatuieste foarte bine si asta in functie de banii care ii ai si de ce iti doresti de la sonorizare.

As vorbi cu Relu de la Tottal dar cum? ID pe VWForum?

Link către comentariu

Am si eu o propunere:

http://www.crutchfield.com/S-pY1QaGABPCX/A...NGSTN&g=300

(4096 culori, butoanele par a fi pe rosu. Poate se rezleaga si aceasta culoare... stie cineva?)

Blaupunkt are probleme cu folosirea pe post de radio? (citisem pe vwforum ca ar fi nevoie de un amplificator pentru antena in cazul schimbarii headunit-ului original). Un minus e ca are mult argintiu :icon_thumright:

Ma tenteaza si Pioneer DEH-2900MPB, insa nu are USB. Acesta cum se comporta in mod radio?

O alta varianta ar fi XCarLink, insa pretul mi se pare cam mare (130E) pentru un adaptor. Posibil sa fac o comanda in state

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-Volksw...ShippingPayment

Link către comentariu

• 3 weeks later...

de Sony CDX-GT50UI ce ziceti ?

Are intrare USB si AUX pe partea frontala, compatibil direct cu IPOD (vine cu tot cu conector). Iluminarea display si taste e in albastru. O imagine mai mare frontala aici

Link către comentariu

cel din poza aia..e asemanator cu cel de pa VW Caddy..modelul nou...doar ecranul e mai mic...

Link către comentariu

Eu am un Clarion RDB3676R, 4x45. Am cumparat masina din Germania si il avea montat. Nu citeste decat track-uri dar se adapteaza foarte bine la boxele originale. Se aude bestial, cu basi, inalte, bine de tot. Nu imi plac culorile display-ului dar fac abstractie. Bafta

Link către comentariu

fratilor, eu am luat cel mai ieftin sony de la metro, cel din oferta. este cu lumina rosie, aceeasi nuanta ca lumina de la consola de AC. ca si putere este mai mult decat pot cele 2 boxe din fabrica. o sa revin cu poze ale bordului.

multumesc!

Link către comentariu

Cauta in gama de la Alpine, orice altceva consider ca nu are ce cauta ca HeadUnit in masina. Personal posed un 9853R si sunt f multumit, facandu-si excelent datoria de peste 2 ani. Culorile se potrivesc perfect cu bordul de VW (rosu-albastru). Cauta printre modelele noi, sigur vei gasi ceva pe placul tau

Link către comentariu

Salut!

Eu am un Blaupunkt Mp75 Bronx "Special Edition". Dupa parerea mea se potriveste perfect. Are 4096 de culori selectabile pentru display (e mai greu pana reusesti sa setezi albastrul care il are bordul). Butoanele HU-ului au 16 culori setabile (rosul este identic cu cel de pe golf). In rest, se aude super, este compatibil perfect cu functiile pe care le avea HU-ul original. Chestia este ca l-am luat din Elvetia (la noi nu l-am gasit) cu 300 CHF.

Numai bine!

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!