Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

am terminat si cu folia la interior....asa ca ... poze!

post-42428-0-20466300-1339571199_thumb.j

post-42428-0-41764900-1339571207_thumb.j

post-42428-0-85768900-1339571219_thumb.j

post-42428-0-59152200-1339571230_thumb.j

Link către comentariu

acum cel mai mult astept sa montez ceasurile cromate ... :icon_bounce:

Link către comentariu

in seara asta am pus noile ceasuri sus, am scris cheile. iar maine montam maneta si senzorul de temperatura....asa ca tineti-mi pumnii!

pe langa asta mai curatam clapeta de acceleratie :vinemosul:

urmeaza si poze...

Link către comentariu

te misti bine de tot :lol: ! astept pozele, sa vedem cum apare golfu' acum :icon_thumleft:

Link către comentariu

clapeta de acceleratie e ca noua acum ...

ceasurile sunt montate :icon_cheesygrin: ...merg toate functiile , range, iluminare pe contact....LOVE IT!

Link către comentariu

Frumoasa masina, si cu modificarile de acum o sa fie si mai si :)

Aseptam poze cu ultimele modificari aduse :D

Link către comentariu

mici detalii mai sunt de facut...si o sa fie perfecta!

pana atunci ma mai bucur de ea... :Driver: , consumuri la mes lejer in oras 7.8 :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

m-a grabit cu pozele...pentru ca astept folia de mai sus, dar oricum.......imi place la nebunie! :wub:

post-42428-0-02872300-1340040253_thumb.j

post-42428-0-43522600-1340040259_thumb.j

post-42428-0-30770200-1340040265_thumb.j

post-42428-0-85493800-1340040276_thumb.j

Link către comentariu

sa inteleg si eu...ai luat bord in mile pt a avea display si posibilitatea de a aprinde acele/range si pui folia de pe cel vechi in kmh? cat te/te-a costa toata distractia?

Link către comentariu

pai eu nu am avut deloc computer de bord...

nu am avut rabrdare, le-am montata asa si urmeaza sa primesc folia urmatoare (o pun usor sus)...

ceasuri +maneta +senzor temp ext+folia ce tre' sa o primesc =400 lei

montaj 150 lei

post-42428-0-98154500-1340041559_thumb.j

Modificat de florinpbv
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

ai dat bine...dar nu o sa iti indice viteza gresit?se face recalibrare ceva?

la ceasurile in mile...ai la ora 12-130km/h...iar la ceasurile in km ai la ora 12-100km/h:)

Link către comentariu

sa stii ca zici tu bine ce zici...

eu m-am uitat doar la faptul ca amandoua au max 260 km/h....dar la ora 12....o sa fie intr-adevar o problema...

daca nu am ce le face o sa le las pe astea... :( , dar cine mi-a trimis ceasurile "se pricepe" :ceuameni:

nici cu astea nu mi-e rusine, dar alea cromate mi le doream....

Modificat de florinpbv
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

vorbeste cu FLORIN...stiu ca el s-a tot jucat cu ceasuri in mile si Km...s-ar putea sa existe faza asta cu recalibratul...

scuze ca ti-am stricat entuziasmul:(

Link către comentariu

Se calibreaza stai linistit

aha...super...

stiam eu ceva ca daca au ambele 260 km/h se poate...

multumesc baieti...de sfaturi si de "palpitatii" :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Felicitari, arata super si cu folia cu km va fi perfecta. Stai linistit ceasurile se calibreaza dupa cum sa scris si mai sus. La Brasov nu stiu cine face dar aici de pe forum e Florin care stie lucruri de genu, ia legatura cu el sa vezi.

Link către comentariu

am cu cine...e hremus "tata lor" la Brasov...

mai urmeaza un TCM Turbo acum.... :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

nu scoti multi cai pe 1.6 :dry: probabil stii deja asta ,dar eu am avut un golf 4 motor de 1.6 si orice calut in plus e bine venit :icon_cheesygrin:

sunt curios ce va iesi ^_^

Link către comentariu

nu da banii pe prostii, la 16 chiar nu merita mai bine investeste in design

Link către comentariu

cu costa foarte mult, si vorba lu' redline1619, orice calut in plus o sa fie bine venit...

cu tot ce am schimbat eu in materie de tobe + filtru K&n care e pe masina + TCM = cred ca un 120 cp o sa am, ceea ce sincer ma incanta... :icon_bounce:

legat de design, mai am cate ceva in lista, nu foarte costisitoare - o navigatie sper, plafoniera w8, butoane geamuri cromate, switch lumini cromat....

si ma vedem...

Link către comentariu

Super ceasurile. Bravo.

Legat de tuning, o evacuare iti da cam 2-3 caluti, o admisie inca 1-2 caluri, iar un chiptuning cam 10 cp si 13 Nm. In total cum ai spus si tu, aprox 120 de cp o sa ai.

Dintre toate, cel mai important e chiptuning-ul, care sa iti dea mai mult cuplu la turatii joase, pt ca aspiratele de asta au nevoie.

Doar puterea, din punctul meu de vedere nu e relevanta, pt ca ea e responsabila de viteza maxima atinsa, in timp ce cuplul te ajuta si cat de repede ajungi acolo.

Teoretic, ar trebui sa o simti cu benzina de 95 ca si cum ai merge cu cea de 100.

Dar sincer, doar daca stai bine cu finantele merita o astfel de investitie, pt ca din pacate aspiratele nu dau f mult in plus dupa un chiptuning.

Link către comentariu

se pare ca mai urmeaza ceva...ma chinui de ceva timp sa rezolv "problema"...astazi reusesc sa dau cd-player-ul de pe masina, si va trebui sa vad ce urmeaza...

oricum va fi ceva 2din, dar inca nu stiu exact ce anume...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!