Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

nu ai led pe usa, cu am eu?

daca da, ce mai trebuie si in bord?

daca nu - pune-ti, eventual la ambele usi.

Link către comentariu

Asa a fost. Nu ma bag acolo. Nu are rost. Am si pe usa.

O sa dau jos carbonul doar ca pentru laterale o sa caut o folie buna. ( negru mat )

Link către comentariu

pai acolo unde vine ledul ala, nu ar trebui sa vina butonul de ESP ? foarte misto MCD-ul btw. felicitari!

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Ar trebui. ..bine zici :))

Ms! Mcd-ul chiar este impecabil. ..imi place mult cum se integreaza si se aude bine

Link către comentariu

Te cred ca se aude bine...cu boxele alea la orice s-ar auzi bine :)) abia astept sa imi iau si eu :d

Link către comentariu

Florine cat te-a ajuns mcd-ul?

offtopic. Mâine am ocazia sa merg pe siriu.merita drumul sau sa aleg buzau ploiesti bv?

Link către comentariu

Pai trebuie scoasa "cusca " aia toata...

Pai da. Si ce daca? Eu urmeaza sa o scot sa o vopsesc...

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Pfff....ce imi faci tu mie :))

Din partea dreapta ce trebuie desfacut ? Torpedoul?

Florine cat te-a ajuns mcd-ul?

offtopic. Mâine am ocazia sa merg pe siriu.merita drumul sau sa aleg buzau ploiesti bv?

300 cu transport cu tot ! Am negociat bine...si era un nenea la vreo 45-50 ani care cred ca nu prea le avea...

E frumos drumul pe Siriu, merita! Mai ales daca iti plac curbele.

Link către comentariu

desfaci torpedoul (7 suruburi, unul cred ca e rupt la 80% din golfuri) , desfaci plasticul de deasupra genunchiului drept (torx jos si cateva cleme) si apoi ai acces la suruburile custii.

eu am lalait-o ca nu am gasit vopsea de care vreau. plus ca as da-o jos ultima, fara ea = fara muzica, clima.

P.S. daca dai jos torpedoul, ai ocazia sa cureti si radiatorul de clima si aeroterma.

si daca dai cusca jos, ai ocazia sa scapi de becul din bord :D. ca tot vrei OEM pui un buton ARS/ESP doar sa umple golul sau poti folosi sa pui ceva intrare audio (USB/AUX ) legat la Xcarlink ? eu doar arunc niste ganduri, vezi tu ce si cum...

Modificat de Muale
Link către comentariu

ce sa zicem...oameni nebuni:))

Cred ca iesea mai ieftin daca isi lua direct Golf 5 :))

Link către comentariu

imi place cum a integrat, a pastrat suportul de pahare jos.

a vodificat masiv masina, probabil banii nu au fost problema (a se citi: " si taticul lui este descurcaret pe banii statului") avand in vedere ca un RNS510 nu e chiar ieftin, 16.523.78 lei.

Florin, pe romaneste vinzi masina, faci o rata si iei un RNS nou.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!