Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

frumoase scaunele! de unde le iei/la ce pret?

Laurentiu, cu incalzirea iti povestesc eu, nu stii ca mi-am pus?

Link către comentariu

Ms Vicentiu !  pretul este f bun , cat o plafoniera de w8  :))

modelul este cel din poza de mai sus, dar o sa am de lucru la ele : - lipsesc mufele de la airbaguri

- trebuie curatate (le bag la masina )

- montata incalzirea

- o mica ruptura pe aripioara de pe scaunul soferului, apreciex ca are 2 cm

-plus ca au tetiere de Bora ( gen covrig ) si le pun pe ale mele

deci, din 2 seturi...facem unul bun

Link către comentariu

plafoniera as pune-o mai jos pe lista. doar pt 2 leduri rosii  nu se justifica suma. as urca in lista insonorizarea (cu ce te-ai gandit sa o faci? ) cu mentiunea ca pe langa usi, ti-a srecomanda sa pui si portbagajul (si daca vrei sa muncesti mai mult cu rezultate fonice mai bune - pasajele rotilor).

ai apucat sa faci buget pt fetele de usi (piele+manopera? )

Link către comentariu

m-am cunvins cu pielea: e pana in 200 lei pt 2mp iar manopera 150- 200 lei

am vorbit si cu cineva care se ocupa de asa ceva, are si pielea, dar pana nu vede masina nu imi poate face un pret. il vizitez sapt viitoare !

Link către comentariu

Cred ca o sa fac si pasul asta atunci

plafoniera as pune-o mai jos pe lista. doar pt 2 leduri rosii nu se justifica suma. as urca in lista insonorizarea (cu ce te-ai gandit sa o faci? ) cu mentiunea ca pe langa usi, ti-a srecomanda sa pui si portbagajul (si daca vrei sa muncesti mai mult cu rezultate fonice mai bune - pasajele rotilor).

ai apucat sa faci buget pt fetele de usi (piele+manopera? )

Legat de insonorizare nu stiu exact cu ce sa o fac. Important e ca am de unde alege. Ceva prea scump nu o sa fie. Imi place totusi sa am un sunet de calitate, fara woofer, amplificator sau alte alea. De sistemul actual sunt multumit, dar o insonorizare e binevenita.

Link către comentariu

insonorizarea nu o faci neaparat pt sunetul muzicii, ci pt a opri zgomotul de afara si a avea liniste in masina cand rulezi cu viteza.

dynamat iese din discutie, e destul de scump. dar mai sunt si alte variante de luat in calcul.

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere mai intai ar trebui sa schimbi arcuri + amortizoare, apoi sway-bar-urile inferioare (cele de sub masina) si abia apoi cele superioare (desi banuiesc ca vorbesti doar de cea de la motor...).

O rigiditate crescuta a partii superioare a masinii combinata cu partea inferioara destul de moale (stoc) nu face chiar bine...

Si oricum nu ai nevoie de ea, plusurile pe care le aduce pe o masina cvasi-stoc sunt cam neglijabile... Niste arcuri o sa-ti aduca un plus mult mai mare la stabilitate si rigiditate in curbe decat bara asta... E cam inutila sincer...

Link către comentariu

Nu trebuie sa o pun sus de acum, eventual dupa ce montez arcurile si amortizoarele.

De ce de sus vorbesc. Cea de jos an vazut cu 800 lei, mergea daca aveam un Gti. ..

Link către comentariu

Imi ajunge o plapuma ? :)

O impart in 4 si o bag un usi ...

pe langa asta (atentie cum o bagi sa nu agate in geam), trebuie ceva sa rigidizeze tabla sa nu vibreze. fie folie gen dynamat, fie pasta speciala fonoizolanta (brax)

Link către comentariu

Poti folosi Silent Coat, e mai ieftin ca Dynamat-ul si are aceeasi compozitie! Ca sa imbraci usile, portbagajul si pasajele rotilor o sa te duca peste 7-800 de lei,asta de le faci tu! E folie de aluminiu cu un cauciuc sintetic!

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

Asa, asa ! :))

Pai hai sa va explic eu ce am mai facut azi :

-rezolvat cu scaunele si bara de rigidizare ( vin din acelasi loc (

-am dat comanda de reostat si releul de stergatoare si senzor ploaie

-si mai am in vedere niste faruri, sunt puse de o parte. ..

Deci. ..vine Mosu'...sau mai de graba Luxatia !

Link către comentariu

Azi cuvantul de ordine : munca.

Am reusit sa finalizez instalatia de la proictoare. Pana si papucul din mufa blocului de lumini am pus-o. Astept saptamana ce vine switchul.

...

post-42428-13815933007481_thumb.jpg

post-42428-13815933822223_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa nu fie sonda lambda. Ca mie asa imi tot dadea la Golf-ul pe benzina. Am schimbat sonda de jos, de la catalizator, am schimbat-o si pe cea de la motor. Am mai schimbat-o inca o data pe cea de la catalizator, de fiecare data revenea. Mi s-a spus ca e de la benzina. Nu am mai schimbat sonda si a 4-a oara, am vandut masina...

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!