Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

nu chiar acum,dar iarna asta trebuie sa facem un stoc...daca nu n-avem ce mai mesteri !

o sa vreau sa insonorizez si usile...planuri sunt, bani sa fie

Link către comentariu

cam deschis albastrul si cam puternic pe cele 4 butoane. in rest se vede bine, go 4 it!

Link către comentariu

Am vazut / ascultat aparatul asta pe passatul b5.5 al unui coleg (are si aici cont)

Se aude foarte fain chiar cu difurile stock, insa aspectul nu este extraordinar. Noaptea se vede bine luminat insa ziua n-are nici o treaba cu bordul :(

Edit: ca si comparatie - suna mai bine decat delta 6 pe care I'll avusese pana atunci

Link către comentariu

Am o curiozitate : fiindca nu vreau sa ingreunez fata, ma gandeam sa fac o schimbare in sistemul de franare spate - modelul de pe 1.8 t , de 256mm si ventilat (desigur dezmembrari).

In rau sigur nu s-ar schimba nimic.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

am facut eu acest upgrade si nu se simte o imbunatatire la franare. in cazul tau, discurile vor avea acelasi diametru fata/spate numai ca pe spate nu iti vor mai incapea jante R15 decat cu distantieri

Link către comentariu

Am inteles...jante oricum am pe 16" ,dar daca nu sunt schimbari semnificative o las balta.

Nu vad dc o masina nu ar putea frana foarte bine , atat timp cat totul e calculat, si cu un sistem de franare mai mare pe spate ?

Din cauza greutatii mai mari de pe fata?

Link către comentariu

daca nu ma insel placutele de frana sunt identice in cazul celor doua sisteme de franare, deci suprafata de contact cu discul este aceeasi. discul ventilat are avantajul racirii mai rapide dar pe spate nu e cazul de temperaturi foarte ridicate la franare astfel incat sa intervina fadingul.

eu am facut modificarea din motive ce tin de estetica si pentru ca am gasit sistemul complet la un pret bun. plus ca ma gandeam ca imi mai recuperez jumatate din suma investita din vanzarea pieselor ramase dar asta nu s-a intamplat. sunt putine persoane care vor sa faca upgrade de la tambure la discuri

Link către comentariu

De curiozitate, cat ai dat ? Se schimba "doar" portetrierii, etrierele plus discuri si placute, nu?

Ai o poza la a ta? Cum se vad ?

Link către comentariu

150E. pe langa cele enumerate se schimba si tablele de protectie, alea sunt cel mai greu de scos. sunt cateva poze aici

Link către comentariu

Hmm...destul de mult. Vedem pe viitor daca pica ceva la un pret bun.

Ps : ai o bijuterie de golf. ..:wub:

Link către comentariu

Golfuletul curat, spalat, apretat.

Mesterim la instalatia pentru proiectoare. .. :)

post-42428-13811723629387_thumb.jpg

Link către comentariu

N-ai treaba, ai loc cacalau penru acces in "teaca" aia neagra penru cabluri. La TDI e cutia filtrului deasupra, langa baterie, si a fost destul de greu de umblat pe acolo.

Folosesti sper pini originali in mufele de la faruri - pini cu garniturica mica la intrare in mufa...

Link către comentariu

Facem totul ca la carte. Acum mai trebuie sa bag firul in "cabina"

Link către comentariu

Oare maneta de la frana de mana se poate imbraca frumos in piele, avand in vedere ca este cea normala, din plastic?

Link către comentariu

asa ma ganseam si eu Vali...important e sa fie piele gri !

de o mie de ani zic ca trimit volanul la colegul nostru Adi si tot timpul ma apuc de altceva :sly:  . Sper sa reusesc sa le trimit cat ,ai repede.

Am gasit un model foarte frumos de volan...atat ca mi-ar placea cusatura sa fie rosie

Inca niste locuri in care se observa uzura ( si nu suporrtttt !! ) sunt partile textile de pe fetele de usi ( si mai sunt si gri ... ) . Cred ca o imbracare in alcantara pentru acele 4 "petece" nu ar fi exorbitanta , nu ?

post-42428-0-83419000-1381217774_thumb.j

Link către comentariu

pai cat e metrul patrat de alcantara? + manopera...

de ce vrei alcantara si nu piele normala, se intretine mai usor si este mult mai rezistenta

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!