Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

inca o "buba " de-a mea:

-dupa ce am luat golful, din cauza ca geamul din dreapta fata nu se lasa pana jos si dupa ce am desfacut fata de usa am constatat ca magnetul difuzorului este cazut...am hotarat sa schimb ambele difuzoare de pe fata cu unele de la Hifonics ( se aud f bine )

-pe spate au fost puse difuzoare bass+inalte+ filtre

toate astea in combinatie cu cd-playerul Jvc se aud suficient de tare si foarte bine :icon_cheesygrin: , dar...nu imi place casuta goala din bord si vreau ceva 2DIN..

am cautat rcd200 dar am ajuns la concluzia ca nu merita...

si am gasit ceva interesant, si cred ca ar arata bine in bord...

post-42428-0-04963500-1329125035_thumb.j

post-42428-0-02661400-1329125045_thumb.j

Link către comentariu

naspa butonu ala mare, mai bine aduna ceva banuti si iti iei ceva de calitate Clarion, Alpine.....sau un dvd 2 din ca incepe sa le scada pretu

Link către comentariu

desi imi place mult masinuta, pe partea asta audio nu as mai baga multi bani...daca iau Jvc-ul ala e suficient

Link către comentariu

nu vad rostul de a ocupa 2din (sa renunt la sertarul ala care e chiar util) decat daca as pune ceva dvd/navi.

asa ca nu vad rostul montarii aparatului de mai sus,performantele fiind egale cu unul mic, 1-din.

daca spui ca nu iti place gaura goala (sertarul ala) poti pune audio oem, un radio-cd si un 6 disc-changer. era la vanzare pachetul asta cu un gamma parca,aici pe forum.

mai adaugi un DMC si ai sute de mp3 si aspect misto si tot bordul plin. :)

(sau in spatiul ala pui 3 ceasuri care indica voltaj,temperatura ulei,presiune...etc, dar personal am mai spus-nu le vad decat rolul estetic)

la ce pret e magaoaia de mai sus?

Link către comentariu

zic din start... :offtopic: :

cu tot respectul pentru gama VAG, cred ca o sa-mi vand de urgenta masina, o sa vorbesc cu "JIJI", Patriciu s.a.m.d. pentru ca mi s-a pus pata!! :icon_redface:

am avut ocazia astazi ca merg cu cineva cu un ML63 Amg si chiar l-am condus putin...BOMBA ! greu de exprimat in cuvinte ce am simtit...de fapt...ce cuvinte...ca abia putem vorbi, parca facusem comotie...

Rog moderatorii sa treca cu vederea...totusi... I LOVE MY MK4!

Link către comentariu

innainte sa ma apuc de alte chestii estetice , am reusit sa fac si schimbul de discuri+placute spate +schimb lichid frana ... discuri Ate, placute Trw ...combinatia perfecta zic eu :icon_redface: , asa ca inca 60.000 km de acum incolo ar trebui sa ma duca fara alte costuri inafara de reviziile obisnuite si ...benzina :dry:

Link către comentariu
  • 2 months later...

nu am mai postat de ceva timp, dar pasiunea nu mi-am pierdut-o :icon_redface:

in fiecare zi mai invat si mai vad cate ceva pe forum...

masinuta merge fara probleme, si vrea sa devina tot mai frumoasa.... :

- revopsire bara fata ( lac exfoliat)

- maneta tempomat (modelul nou) achizitionata ( azi sper sa o montez cu ajutorul lui Hremus :icon_bounce: )

- pernele pt scaune incalzite Oem carbon comandate ( le astept zilele astea)

- am inceput vopsirea etrierilor cu vopsea speciala (rosie) ,dat etrieul jos curatat, vopsit ..iese de nota 10 , doar ca am apucat sa fac doar 1 :mop: ...cum gasesc timp ii rezolv si pe restul...

mai astept o oferta pt butoanele de la scaune...si mai am multe in cap...bani saa fie..

promit poze noi...RO%20flag.gif

Link către comentariu
Publicat (modificat)

inca o investitie de care uitasem: filtru aer K&N in carcasa originala , luat mai mult pe considerentul ca il pot curata eu cand vreau, si nu pt ca ar mai adauga si el vreo 100 de CP .. :))

urmand ca Tcm Turbo sa isi puna amprenta ( cu vreo 12 Cp in plus ) cat de curand...

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Frumoasa masina multa bafta cu ea modificarile sunt foarte ok, imi plac pedalele si schimbatorul stima.

Link către comentariu

la fel si tie :lol: se pare ca ne scriam reciproc in acelasi timp :))

se gasesc pedale cum am eu (Audi TT) pe net, eu le-am luat de la reprezentanta si nu sunt extraordinar de scumpe iar mansonul e de Golf 4 Gti edition 25 ( piele perforata+ cusaturi rosii :icon_redface: love) si asa am de gand sa fac si volanul la colegul din Craiova..

multumesc de urari

Link către comentariu

daca ai timp,fa niste poze cu operatiunea "etrierii". sa vad cum se da jos...as vrea sa vopsesc si eu.

cat ai dat pe pedale TT?

Link către comentariu

http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-4-1j/tuning-und-nachruestung/innen

Muale uite aici ca sa iti faci o idee despre pedale...eu zic ca merita si le gasesti si la noi...

cat despre demontatul etrierilor nu este foarte complicat. eu am inceput cu cei de pe spate, asa ca pe fata nu stiu sigur dar trebuie sa fie asemanator...adica :

- dat roata jos

- curatat etrier cat inca este la locul lui pentru ca fiind fixat il poti freca pana il albesti ( eu am stat 30 min la unu)

- cu o cheie de 15 si una de 17 (chei fixe) desfaci cele doua suruburi in care sta prins etrierul ( in spatele lui)

- eu l-am lasat sa atarne in furtunul de frana,

-am izolat garniturile de pe el si absolut tot ce nu am vrut sa vopsesc

-am dat 2 straturi

si a iesit...super

am izolat cu hartie si banda din hartie cam tot ce am prins in poza...

si ca sa iti dai seama cu e prins etrierul , in poza se poate vedea, nefiind montat la loc, ca etrierul are in partea dinspre amortizor o gaura (care am izolato sa nu o vopsesc) , iar in partea de jos inca una (nu e vizibila la mine) , gauri prin care intra suruburile ce fixeaza etrierii..

simplu...si sper ca m-am facut inteles...

post-42428-0-05692300-1337100152_thumb.j

Link către comentariu

stiam de site,am luat stergatorul de luneta.

preturile.....unele sunt amuzante (suport de pahare,grile ventilatie,oglinda electrocromata)

pare destul de usor din ce spui tu,cu etrierii.cand te apuci de restul baga si niste poze.

ce vopsea folosesti? la pensula sau spray?

Link către comentariu

sincer era mai simplu cu pensula, dar eu am gasit un spray de la Motip , special pt asa ceva, perie de sarma aveam, diluant la fel...asa ca mi-a fost de ajuns...(stii ca exista si kit etrieri cu 130-150 lei...f mult)

o sa mai fac poze...

Link către comentariu

foliatec...intr-adevar e cam scumpa.

cand am vz poza am crezut ca ai vopsit masina,se vede gri :P

fa ceva cu esapamentul ala,se vede foarte ruginit.

ms de explicatii,nu pare f greu si sunt sigur ca la fata locului imi dau seama ce si cum. placutele de frana raman prinse in etrier,nu?

Link către comentariu

am numai o bucata de teava de 50 cm asa ruginita, nu e vizibila asa ca mai poate sta putin...

e simplu, si da , placutele raman pe disc, doar prinse in 2 cleme...te descurci tu..

Link către comentariu

am uitat ce era mai important, printre toate astea am cumparat si montat priza in portbagaj (parca a fost din fabrica pusa :lol: )

Link către comentariu
z e n i t h

da mai multe detalii. cat a costat? noua/sh? exista mufa in lampa stop pentru priza sau trebuie facute lipituri?

Link către comentariu

pai majoritatea hatchback-urilor au trase firele + mufa pana in spate, deci ar trebui sa le gasesti in dreapta, dupa ce scoti capacul din mocheta ce iti ofera acces la lampa din spate

eu am luat priza cu tot cu capac ( e ca noua Oem) din aria de dezmembrari, cu 15 lei

faci o gaura sub lampa din portbagaj ( eu am folosit cutter-ul) , bagi priza, o strangi cu piulita din dotare, apoi ii bagi mufa (intra doar intr-o singura pozitie - deci nu ai cu ce gresi "+" / "-"

si merge :icon_redface: (am avut si siguranta pusa din fabrica...)

am facut proba , totul perfect!

Link către comentariu

nu mai stiu cum i-am facut proba... banuiesc ca doar pe contact

Link către comentariu

nop.. merge pe direct.. deci nu va uitati lazile frigorifice sau alti consumatori.. ca ramaneti fara baterie :D

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!