Jump to content

Inca o bijuterie-Golf 4

florinpbv

Postare recomandată

@Muale

codul mufelor care intra in butoane este : 8L0971972 in caz ca le iei separat

pai astea banuiesc ca oricum vin separat fata de butoane....sau te referi ca le pot lua cu instalatie cu tot ?

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

De la dezmembrari poate ti le demonteaza buton,mufa,10cm fire.

In magazin cred ca le iei separat.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Link către comentariu

am gasit un cd-player RCD 200 dar nu are cod pentru el...oare e scump la reprezentanta sa il aflu?

Link către comentariu

pentru ca am inceput cam sec acest topic si am inceput sa imi prezint masina dupa ce i-am adus tot felul de mici imbunatatiri, vreau sa va arat de unde a inceput totul...

...

scuzati-l pe fratele meu care se reflecta in ultima poza cu un ciolan de pui in mana... :lol:

post-42428-0-69303700-1328368662_thumb.j

post-42428-0-05631700-1328368892_thumb.j

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Intreaba poate se decodeaza cass la cei care se ocupa cu asa ceva

. La reprezentanta intreaba de pret.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Link către comentariu

da...am reusit sa vb cu cineva, se poate decoda la reprezentanta...cred ca il iau...sper sa nu am alte surprize..

Link către comentariu

prima imbunatatire adusa 'AKaDelei' (asa o alint BV-11-AKD) au fost rotile pe 16" ...jante luate dp un Pacific si anvelope aproape noi, care au inlocuit fabuloasele jante de tabla pe 14" cu anvelope de 175/80 r14...scartaiau la fiecare curba luata,ce sa mai zic de aspect...

apoi am schimbat toata evacuarea...

si ceva "must have"la interior...

...

post-42428-0-25156400-1328377244_thumb.j

post-42428-0-20762100-1328377529_thumb.j

post-42428-0-49831000-1328377929_thumb.j

post-42428-0-95456500-1328377939_thumb.j

Link către comentariu

Bad boy look la capota,hayon clean cu deschidere din telecomanda,stopuri pe led OEM Style si faruri cu lupe bixenon. GOGOGO! :icon_cheesygrin:

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

nooppee

ca o fac sa arate cum imi doresc , am pe lista ( scuze ca ma repet) :

-faruri r32 look

-spoilerele suplimentare de vr6

-evacuare vr6

pt interior - urmeaza kit scaune incalzite

- un rcd 200

si tocmai am gasit niste arcuri ...cam..interesante... :dry:

Link către comentariu

Arcuri ca arcuri, dar schimba si amortizoarele ca se duc foarte repede cele stock. In rest spor la modificari :icon_thumleft: si sper ca farurile R32 look sunt cu lupee :))

Ce culoare e? Cumva albastru grafit ? :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

multumesc baieti! incet incet...o iesi ceva

da, The_Ego e albastru grafit

B_U_T sper ca nu a durut..nu am vrut :icon_cheesygrin: ...dar imi place ca masina sa arate cat mai Oem...dar.o varianta sport oem :icon_redface:

Link către comentariu

nu va place?

ceva de genul asta, doar ca astea sunt dintr-o bucata...

as vrea sa arate asa....

le-am mai pus o data dar nu au inmuiat pe nimeni..

sunt asa urate? :icon_cheesygrin:

post-42428-0-83060300-1328449827_thumb.p

post-42428-0-10716600-1328449961_thumb.p

Link către comentariu

Nu sunt urate dar fara niste jante late (min 17") si o suspensie sport nu o sa se vada cine stie ce..

Link către comentariu

+1 B_U_T. Uite-te ce late sunt in poze :)), eu zic ca sa iei de 17-18 cu 8j si va arata foarte bine. Nu sunt fanul barii fata, bara spate R-line are f bine. Asa ar arata R-line pe fata.

rlinefront-71c469829f.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

adevarat ca arata mai bine pe R-line...dar in cazul asta trebuie schimbat spoiler fata+spate cu totul + praguri...

eu as vrea spoilere suplimentare de vr6 , le vopsesc , imi schimb si evacuarea , o cobor 30 mm si o sa se apropie foarte mult de un vr6 adeavarat :icon_redface:

Link către comentariu

si jante mai mari de cat le am acum ( 16") nu o sa ma incumet sa pun din mai multe motive : pret, drumurile exceptionale, motorasul de 1.6 nu va face fata... :sick:

Link către comentariu

jante pe 17 poti sa pui lejer, merita un pic de discomfort pentru look. doar sti bine ca jantele, vopseaua si suspensia fac toata masina

Link către comentariu

sa zicem ca trec peste toate neplacerile daca puneti mana de la mana , si imi faceti cadou niste BBS-uri de pe un Gti ed 25 sau R32 mk4...pentru astea jur ca ma "risc" ! :))

post-42428-0-18140600-1328554229_thumb.p

post-42428-0-59611900-1328554248_thumb.j

Modificat de florinpbv
Link către comentariu

Cu adevarat jante de jante :)), Aristo si BBSurile.

Uite ceva de 17", mai putin ambitios, dar mai comod si ceva mai accesibil ca pret. Long Beach

resizeof3nk5.jpg

Link către comentariu

mda...nu ma dau pe spate, dar merg...si nici nu-mi amintesc sa fi vazut asa ceva pe golf 4(cel putin eu)..clar ca exista, dar cred ca nu sunt foarte raspandite...

multumesc de idee

Modificat de florinpbv
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!