Jump to content

Achizitionare Passat B7

R_a_z_v_a_n
 Share

Postare recomandată

Passatul B7 este facut pe platforma PQ46 (ca si B6-ul). PQ46 este o varianta mai mare, optimizata si imbunatatita pt. masini "mid-class" a platformei PQ35 (pe care sunt construite Golfurile Mk5 si Mk6, Bora/Jetta, Octavia 2, Superb etc).

Modificat de dinu_s
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am gasit in manual doua variante pentru memorarea reglajului oglinzii:

Prima varianta, pentru cei cu scaune cu memorie, la pagina 80:

Scaunul cu memorie - Memorarea reglajului oglinzii pasagerului fata pentru mersul inapoi:

- activati frana de stationare asistata electronic

- aduceti transmisia in pozitia neutra

- cuplati contactul

- apasati tasta de memorare dorita

- cuplati treapta marsarier

- reglati oglinda exterioara a pasagerului fata, etc

- pozitia reglata a oglinzii este memorata automat si alocata cheii cu care a fost descuiat autovehiculul

A doua varianta, pentru cei fara scaune cu memorie, la pagina 136:

Memorarea reglajului oglinzii pasagerului fata pentru deplasare in marsarier:

- alegeti cheia autovehiculului pe care doriti sa memoreze setarea

- descuiati autovehiculul cu aceasta cheie

- activati frana de stationare asistata electronic

- cuplati contactul

- aduceti transmisia in pozitia neutra

- activati in meniul Confort functia: "coborare oglinda" ( aici m-am blocat eu, nu am aceasta functie in meniu :( )

- cuplati treapta marsarier

- reglati oglinda exterioara a pasagerului fata, etc

- pozitia reglata a oglinzii este memorata automat si alocata cheii cu care a fost descuiat autovehiculul. La autovehiculele cu scaunul cu memorie consultati => pagina 78. ( deci si manualul face trimitere la prima varianta pentru cei cu scaune cu memorie, de unde deduc ca se poate programa conf celei de-a doua variante si la noi cei fara scaune cu memorie, prin activarea optiunii "coborare oglinzi").

Mai am o alta nelamurire legata de coborarea/ridicarea geamurilor din telecomanda precum si ridicarea automata a lor in caz de ploaie, daca cineva se pricepe..

Oricum dupa anul nou am drum la dealer si nu plec de pe capul lor pana nu ma lamureste cineva cum sta treaba cu oglinda pasager si functiile confort ale geamurilor.

Revin cu precizari pentru cine este interesat.

Nu se poate activa mirror down pe passat b7, motorasul din oglinda pasager nu este cu memorie. Probabil merge doar la cei cu scaune reglabile electric si cu memorie.

Functia "rain closure" a mers activata din centrala confort dar nu functioneaza. Nu se ridica geamurile cand e apa pe senzorul de ploaie.

Ridicarea/coborarea geamurilor din telecomanda merge, precum si alte functii.

Link către comentariu

Vezi ca pentru ridicarea geamurilor este necesara codarea in doua locuri: senzorul de ploaie si in centrala de confort. Una determina afisarea optiunii pe BC, cealalta activeaza efectiv functia

Link către comentariu

Revin cu precizari pentru cine este interesat.

Nu se poate activa mirror down pe passat b7, motorasul din oglinda pasager nu este cu memorie. Probabil merge doar la cei cu scaune reglabile electric si cu memorie.

Functia "rain closure" a mers activata din centrala confort dar nu functioneaza. Nu se ridica geamurile cand e apa pe senzorul de ploaie.

Ridicarea/coborarea geamurilor din telecomanda merge, precum si alte functii.

Mda, e o chestie cunoscuta, chiar si eu am scris mai demult despre asta: http://vwforum.ro/topic/80868-achizitionare-passat-b7/page__view__findpost__p__1713330 ;) Cat despre ridicarea geamurilor, si asta se poate face, mai trebuie codat si senzorul de ploaie.

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Am intrebat la dealer de inchiderea automata a geamurilor la incuiere+armare si mi s-a spus ca nu permite masina, desi alarma are aceasta functie (am alarma viper montata la dealer). Geamurile se pot inchide in schimb de pe cheia masinii.

Legat de mirror down mi au spus sa incerc sa reglez oglinda in R si sa vad daca memoreaza pozitia. Nu a memorat o...:)

Link către comentariu

N-am precizat eu, dar e codat si din senzorul de ploaie si din centrala confort si tot nu vrea. Las stergatoarele pe auto, inchid masina cu geamul deschis, astept un minut, torn apa pe senzor si nimic.

Gresesc undeva?

PS: @dinu_s: cred ca ai pus alt link decat ai intentionat ^_^

Link către comentariu

Legat de ce ar trebui sa mai existe pe masina atunci cand se ridica de la reprezentanta.

Am clarificat cu dealer-ul si mi-a confirmat urmatoarele: trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor, cric si cheie de roti, set de becuri si sigurante.

Link către comentariu

PS: @dinu_s: cred ca ai pus alt link decat ai intentionat ^_^

Ups, am corectat :)

Legat de ce ar trebui sa mai existe pe masina atunci cand se ridica de la reprezentanta.

Am clarificat cu dealer-ul si mi-a confirmat urmatoarele: trusa medicala, triunghi reflectorizant, extinctor, cric si cheie de roti, set de becuri si sigurante.

Mie nu mi-au dat set de becuri, restul da. In plus, un breloc :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Hmm, nu am observat set de becuri si/sau sigurante. Sunt bagate pe undeva sub mocheta din portbagaj?

Link către comentariu

Salutare. Puteti sa-mi dati ceva feedback legat de comportamentul XDS (ma gandesc mai ales la cei cu 170cp sau peste la care ar trebui sa fie in standard).

Am incercat crearea unui topic aici http://vwforum.ro/topic/86262-xds-electronic-limited-slip-differential/page__fromsearch__1 dar nu a raspuns nimeni.

Eventual daca aveti ceva informatii sa postati direct acolo.

Multumesc.

Link către comentariu

Nici eu nu am observat becuri sau set de sigurante...am cumparat de la PBV1

Link către comentariu

Cand apare masina va zic pe unde sunt. Eu am cerut sa-mi zica dinainte ce trebuie sa primesc ca sa am dovada pe email si sa fie o receptie linistita. In caz ca nu sunt acolo le prezint citate din email :)

Link către comentariu

Si daca o sa uite sa-ti dea becurile n-o sa mai fie o receptie "linistitia"?? :biggrin: Hai sa fim seriosi, sincer eu mi-am luat unele bune, nu mizeriile de 2-3 EUR pe care o sa ti le dea ei...Passatul nu vine din fabrica cu nici un fel de bec de rezerva, daca primesti asa ceva inseamna ca e dealerul dragut si nu VW.

Link către comentariu

@dinu_s eu ma refeream ca o sa fie mai comod ca la receptie sa le zic: "mi s-a spus ca am lista asta de chestii". Este mult mai profi.

Noi acum discutam intamplator de becuri dar poate sa lipseasca si altceva din lista amintita... nu cred ca ar fi un caz izolat si o practica neintalnita.

Apropo de unde stii ca Passat-ul nu vine din fabrica cu becuri si sigurante. De unde stii ca ce imi dau ei, mergand pe varianta ta ca se dau de la reprezentanta, sunt mizerii?

Eu nu ma pricep la becuri dar daca e sigura treaba i le dau la dealer poate mai vinde 1-2 masini cu ele :)

Modificat de dcpavelescu
Link către comentariu

Daca ai VIN-ul masinii, poti obtine (de la Kostas sau de pe partslink24) lista codurilor PR. Acolo o sa scrie fix ce e instalat pe masina ta si ce nu e (daca tot vrei sa ai un checklist pt. receptia masinii).

Pe http://prsearch.planetvag.com/ poti sa obtii semnificatia codurilor respective. De pilda, eu n-am gasit nici un cod pentru becuri de rezerva, de aia zic ca nu cred ca VW ofera asa ceva. Ca mic exemplu, eu am codul PR 6A0 (inseamna ca masina nu vine cu extinctor), cu toate astea am primit unul de la dealer.

Link către comentariu

Super, habar nu aveam că pot află detalii de genul asta din VIN. Merci mult o sa mă uit.

Link către comentariu

baieti la un lt 35 am primit si becuri ,dar la passat nu am primit dar nici nu aveam nevoie ...hai sa fim seriosi.

Link către comentariu

Salut. Spuneti-mi si mie va rog, daca optiunea Pregatire telefon cod 9ZB imi permite sa conectez telefonul prin BT, sa navighez prin agenda telefonica, sms-uri, sa formez numere si sa sun de pe RCD 510 si de pe volanul multifunctional/MFD si daca odata cu aceasta optiune mi se instaleaza si un suport pe bord (suportul nu l-as dori).

Modificat de iulianb2007
Link către comentariu

Pe bord o sa ai suportul numai daca ai pregatirea de telefon PREMIUM. Eu tot 9ZB am, tot RCD510 si tot volan multifunctional. La prima conectare a telefonului, agenda se va copia in memoria pregatirii de telefon. Poti sa navighezi prin aceasta lista de telefoane, poti forma si suna de pe ecranul RCD-ului si de pe volan. SMS n-am trimis, nu stiu daca merge asa ceva...

Link către comentariu

Multumesc de raspuns. Stii cumva daca este compatibil si cu Iphone 4/4S ? Am cautat pe forumurile din germania, dar nu am gasit nimic concret. Am inteles ca pentru nokia nu ar fi probleme si ca se bazeaza pe o conexiune de tip sim-remote (rSAP) pe care Iphone nu ar cunoaste-o.

Modificat de iulianb2007
Link către comentariu

N-as prea crede ca nu merge. Sunt multi cu Iphone si B7...:D

Link către comentariu

Merge si cu iphone 4 si cu blackberry, mesaje n-am incercat, agenda apare, tastatura pe rcd etc

Nu vine cu suport si da poti sa apelezi sau sa raspunzi de pe volan sau rcd sau telefon

LE: la iphone preia prin BT si functia de ipod iar fidelitatea este peste asteptari

Modificat de andrew2
Link către comentariu

Daca nu comanzi covorase, ti le da dealer-ul pe cele de cauciuc sau iti vine mocheta cheala si trebuie platite ? numai la un logan a trebuit sa le cumpar, la skoda cand am ridicat masina le avea pe cele de cauciuc.

Link către comentariu

In standard exista covorase textile fata/spate. Cred ca cele de cauciuc se pot cumpara doar after market, eu nu am vazut sa fie optiune sa poti comanda direct din fabrica.

Apropo cat costa asa ceva pt cei care au cumparat de la VW?

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
  • Marian a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!