Jump to content

Achizitionare Passat B7

R_a_z_v_a_n
 Share

Postare recomandată

Sau dupa 2ani, cand incepe sa se simta devalorizarea ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt in febra achizitionarii unei noi masini si ma gandeam ca urmatoarea sa fie o toyota diesel cu un motor de 2L din 2010 sau un passat din 2010-2011 insa nu stiu care motor sa il aleg, pe cel de 1.6 sau 2.0 diesel...mentionez ca vreau consum cat mai mic. Ma intereseaza sa stiu tot ce se poate despre aceaste masini: fiabilitate, consum, intretinere, probleme frecvente, avantaje si dezavantaje. Orice sfat e bine-venit si primit.

Link către comentariu

eu am de 2.0... si tot asa as alege - motorul de 1.6, e destul de micut pentru un Passat - lucru care se simte cand ai nevoie de aport de putere, la turatie mai mare.

altfel, in oras isi face treaba..... nu uita - motor mic, caroserie mare.... nu e cea mai reusita combinatie

Link către comentariu

• 1 month later...

Diferenta de consum intre 1.6 si 2.0 nu cred ca depaseste 1l in aceleasi conditii de exploatare.

Eu, inainte sa o iau pe cea actuala am testat una care avea 1.6 si de atunci am stiut ca vreau 2.0. Masina are ~1500 kg si mi se pare submotorizata, nu are deloc vlaga si asta in oras, afara cred ca e si mai rau - concluzia este inainte sa te iei dupa parerile noastre cel mai bine incearca sa mergi cu ambele motorizari ca sa-ti faci o parere.

Dpdv al meu 1.6 e motor de consum si taxe mai mici pentru cei care merg linistit, diferenta de pret la intretinere nu prea e, eventual 1l in in minus de ulei la revizie.

Legat de probleme, avand in vedere ca motorul de 2.0 CR e produs de VAG de peste 6 ani, e un motor ok si fara bube mari - cel putin eu in cele 2 luni de documentare cat am citit despre ele nu am gasit asa ceva.

Despre 1.6 nu ma pronunt, nu am citi prea multe despre ele nefiind interesat.

Doar sa fii atent la km, nu-ti face idei sa gasesti una adusa de afara care sa aiba sub 60-70k/an.

Modificat de vaurel
Link către comentariu

Diferenta de consum intre 1.6 si 2.0 nu cred ca depaseste 1l in aceleasi conditii de exploatare.

Eu, inainte sa o iau pe cea actuala am testat una care avea 1.6 si de atunci am stiut ca vreau 2.0. Masina are ~1500 kg si mi se pare submotorizata, nu are deloc vlaga si asta in oras, afara cred ca e si mai rau - concluzia este inainte sa te iei dupa parerile noastre cel mai bine incearca sa mergi cu ambele motorizari ca sa-ti faci o parere.

Dpdv al meu 1.6 e motor de consum si taxe mai mici pentru cei care merg linistit, diferenta de pret la intretinere nu prea e, eventual 1l in in minus de ulei la revizie.

Legat de probleme, avand in vedere ca motorul de 2.0 CR e produs de VAG de peste 6 ani, e un motor ok si fara bube mari - cel putin eu in cele 2 luni de documentare cat am citit despre ele nu am gasit asa ceva.

Despre 1.6 nu ma pronunt, nu am citi prea multe despre ele nefiind interesat.

Doar sa fii atent la km, nu-ti face idei sa gasesti una adusa de afara care sa aiba sub 60-70k/an.

Nu e adevărat. ..nu generalizați. .Eu am cumpărat-o in 2011 in Italia..E un Vw Passat b7 Berlina Highline DSG BMT 140CV. Full optional. .

După aproape patru ani am 29000km la bord și nici o problemă. .e ca și nouă mașina. ..Am usato să vin odată in România în concediu. . .in rest o folosesc doar duminica. .restul timpului sta în garaj. .Se mai găsesc și ocazii din astea. .trebuie să cauți și să te informezi bine. .

Link către comentariu

Vaurel vorbea, evident, despre masini aduse de samsari. Doar ca vorbeste degeaba... In general romanului ii convine sa fie mintit frumos, daca nu, se minte singur.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Fratilor,- scuze daca am luat-o pe aratura cu aceasta intrebare in prezentul topic dar sunt cam nou pe forumul asta si nu pot sa creez un topic nou ? dc ? -   stie cineva un site online sau vreo modalitate de a-ti afla optiunile instalate pe masina caci mie nu mi s-au spus prea mule despre ea cand am luat-o si tot descopar butoane si semne care nu stiu ce fac... se poate obtine o asemenea lista la reprezentanta vw ?

Mersi.

Link către comentariu

O solutie mai simpla ar fi sa citesti manualul ca sa descoperi ce face fiecare buton din masina.

Link către comentariu

Se poate prin "decodarea" seriei de sasiu din cate stiu  eu

Link către comentariu

Salutare

In general masinile aduse pt vanzare au km astia, ceea ce se reflecta si prin prisma pretului, se gasesc masini bune cu km putini si in Germania, totul depinde de ceea ce vrei sa cumperi.

Modificat de UWE
Link către comentariu

Ce stiti de editia de passat bussines. Vad ca are pret de 17000 fara tva si cu dotari destule, cu motor diesel de 2 litrii.... Sunt preturi bune, cum vi se pare?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Si eu sunt interesat de oferta B7 business, are cineva mai multe informatii utile?

Multumesc,

Link către comentariu

Da.

De obicei dealerii VW au cele mai multe informatii despre ofertele curente. Da' nu sunt 100% sigur. 

Link către comentariu

Si eu am primit informatiile referitoare la oferta bussines de la dealer. Sunt singurii in masura sa iti comunice. Ia legatura cu unul din ei si vei obtine toate informatiile necesare

Link către comentariu

Corect. Se poate cumpara passat doar din stoc. Normal ca fabrica nu mai produce b7 din moment ce din noiembrie incep vanzarile la b8.

Link către comentariu

Da. Rau va fi ca o sa aibe pretul de lista, normal, fara reducere .

Link către comentariu

Da, se pot cumpara doar cele de pe stoc. Exista cateva configuratii gandite impreuna cu fabrica, bazate pe unele statistici ale vanzarilor in Romania. Acum 2 saptamani am achizitionat eu un exemplar :).

La Porsche Nord am aflat ca peste 90 % dintre cei care cumpara un Passat nou sunt persoane juridice, aproape 90 % din cei care l cumpara aleg motorizarea de 2.0 TDI - 140 CP . De aici configuratiile respective. Masina , parerea mea, are un pret foarte  bun acum.

S a pleacat de la un nivel de echipare Comfortline dar , unele exemplare, au dotari ce nu exista nici pe Highline baza.

Modificat de barbat
Link către comentariu

Da, se pot cumpara doar cele de pe stoc. Exista cateva configuratii gandite impreuna cu fabrica, bazate pe unele statistici ale vanzarilor in Romania. Acum 2 saptamani am achizitionat eu un exemplar :).

La Porsche Nord am aflat ca peste 90 % dintre cei care cumpara un Passat nou sunt persoane juridice, aproape 90 % din cei care l cumpara aleg motorizarea de 2.0 TDI - 140 CP . De aici configuratiile respective. Masina , parerea mea, are un pret foarte  bun acum.

S a pleacat de la un nivel de echipare Comfortline dar , unele exemplare, au dotari ce nu exista nici pe Highline baza.

Ce dotari de exemplu ? :) M-ai facut relativ curios ? Eu ca si client la Passat Highline baza vad urmatoarele : RCD 510, senzori de parcare, pregatire de telefon si un parbriz incalzit si faruri Bi-Xenon. Crezi ca din configuratiile gandite exista ceva mai aparte de atat ? Si sa nu-mi spui de priza din consola spate :) Felicitari pentru achizitie. e Best Buy in acest moment parerea mea.

Link către comentariu

Da se pot regasi ceea ce spui tu. Ideea este ca se ia o masina din stoc echipata in diverse feluri, se aplica reducerea respectiva si se vinde catre pers juridice. Exista chiar si dsg cu xenon, etc... Orice masina din stoc si se aplica reducerea

Link către comentariu

Da. Important este sa fie achizitie pe persoana juridica : Firma... Cabinete... PFA

Link către comentariu

Din cate stiu eu, varianta Highline B7 nu include Park Pilot, Bi Xenon, Privacy Glass, de ce nu priza de 220v?! :).... si parca nici cu RCD 510 nu vine...

Modificat de barbat
Link către comentariu

Salutare,

M-am interesat si eu de aceasta oferta business, mi s-a facut o configuratie la un dealer insa ar mai fi niste dotari pe care le-as dori si care nu sunt prezente in oferta lor, cum ar fi: parbriz incalzit, pachet ambient, rear camera, bixenon adaptiv deci implicit si leduri fata/spate, incalzire scaune spate :D.

Ramane de vazut dc se poate "extinde" oferta si implicit reducerea la ceea ce as dori.

Voi ce credeti ?:) Mai e pe stoc o masina configurata CL plus ce am enumerat mai sus?

Multam,

Link către comentariu

• Marian a închis acest topic
  • Marian a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!