Jump to content

Octavia 3

PTDA
 Share

Postare recomandată

La jante puteau sa aiba ceva mai multa imaginatie. Arata a replici de Interlagos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

unde gasesc si eu preturile/dotarile/motorizarile actualizate pt. MY 2015? configuratorul 'oficial' nu are decit L&K in plus fata de cel de acum citeva luni

Link către comentariu

• Administrator

pai sunt pe site.

Ce nu gasesti la configuratorul oficial? eu am trecut prin el acum si sunt cam toate acolo

Noutatile cele mai importante despre MY2015 le-am pus eu cu o pagina in spate ref la Scout, nu sunt prea multe informatii despre noul motor CNG (compressed natural gas) dar te ajuta internetul

Mai sunt mici ajustari la nivelul cosului de resturi, XDS pentru motoare cu ESC, niste inele de ancorare in portbagaj pentru podea dubla si sus-numitul G-Tec

Link către comentariu

@dudu: Ziceai ca incepand cu MY2015 or sa pun 4x4 si pe sedan. Unde ai gasit informatia asta, ca eu pe site n-am dat de ea? Multumesc anticipat!

Link către comentariu

• Administrator

multe dintre noutatile lui MY2015 vor fi disponibile cam de la inceputul lui noiembrie, inclusiv 4x4 pe limo

mai e un pic de asteptat pana vor aparea in configurator

Link către comentariu

un link luat de pe briskoda cu toata gama Skoda MY 2015 disponibila aparent din mai-iunie 2014 la dealerii din UK:

https://www.dropbox.com/s/4c9ui47k5x99gpt/Skoda_MY15_Changes.pdf

la momentul ala pt. Octavia MY 2015 nu aparea 4x4 pe hatchback, asta m-ar interesa si pe mine

Link către comentariu

• 2 weeks later...
radumarinescu

Salutare,

sunt in procesul de achizitie a unei Octavia 3 Elegance (1.2 TSI) intr-o configuratie in care am pus si pachetul "Clever" ce include sistemul de faruri bi-xenon cu adaptive lightning, despre care am inteles ca ar adapta inteligent lumina atunci cand iei coltu. As vrea sa va intreb daca in acest context merita sa mai adaug si functia de cornering pentru proiectoarele de ceata?    

Link către comentariu

Mi-a placut maxim asta cu " iei coltu". Radu. Din cate stiu se poate activa ulterior corneringul, mai bine iei niste optionale care se pun mult mai greu ulterior de ex mie imi pare rau ca nu am liat incalzirea auxiliara si am luat alte prostii pe care cu le foloseac ( una dintre ele este priza de 220)... fiecare alege c face cu banii lui. Eate doar o părere.

Link către comentariu

radumarinescu

Multumesc, Ciprian... eu sunt in procesul in care incerc sa "compactez" cat mai mult din lucrurile ce par seducatoare pe hartie dar nu sunt in fapt f. utile in practica. Incalzirea auxiliara este cam "abrupta" ca pret pentru bugetul meu desi recunosc ca si eu as fi incantat sa o am ... e clar insa ca ar trebui sa scot cornering-ul de vreo 7 ori ca sa pun incalzire aux :-)

Link către comentariu

Corneringul pe proiectoare merge sub 40kmph, peste intra in actiune xenonul stanga-dreapta.

My 2cents: daca nu ai drumuri noaptea, scoate xenonul si pune DSG, este alta masina, asa xenonul nici nu iti dai seama ca il ai.

Modificat de codz
Link către comentariu

Dar si cand mergi noaptea... isi merita fiecare cent. Parerile sunt împărțite dar fiecare ar tb sa stie care este strictul necesar ptr el. Uitati-va pe youtube si o sa vedeti cat de bine se descurca un motor de 1.2 + dsg7...

Link către comentariu

Mai bine xenon peste dsg, in special peste dsg7.

Pe langa plusul evident noaptea si ziua arata mai bine masina pe strada. 

Link către comentariu

Asta cu aratatul pe strada e doar un fas: tu si si alte mii octavii! Dupa 1an iti trece dragostea de daylight pe led fata, nici macar nu o vezi.....

Link către comentariu

Eu pot sa-ti impartasesc din experienta proprie urmatoarele:

Must have: xenonul...dupa ce am trecut de la halogene la xenon, nu m-as mai intoarce in veci la halogene. Bolero-ul e must have. Stergator luneta si geamuri in tenta inchisa...iarasi recomand, chiar le-as fi dus lipsa vara asta. Senzorii de parcare iarasi ii recomand.

Lucruri pe care le-am pus pe masina dar sunt total INUTILE: Banda cromata pe geamurile laterale...se duce cromul in timp, priza de 220 din spate...nu am folosit-o niciodata, park pilotul...l-am folosit de 2 ori de cand am luat masina, scaunul cu reglaj electric...l-am reglat odata la inceput si asa a ramas, ACC-ul...daca nu mergi > 60 % pe autostrada nu il lua, front assist-ul e o gluma proasta...nu recunoaste exact ce ma durea cel mai tare, si anume masinile oprite deja la semafor, functioneaza doar daca cel din fata are viteza si franeaza brusc...si nici asa nu intra mereu. Daca ar fi sa am un regret e faptul ca nu am pus DSG...

Link către comentariu

Un dsg il savurezi in fiecare minut de condus, ani buni!

Pune proiectoare fumurii, de 12e, arata super.

Pune protectiile plastic de sub sasiu..

Sunset si sun pack sunt mai utile decat xenon, pt mine.

Succes in alegeri!

Link către comentariu

Ah...si sa nu uit: kessy...e demential

Link către comentariu

micuzzu_marius

Daca ar fi sa comand acum o Octavia 3, fara Bixenon adaptiv si Dsg nu as discuta.....si multe altele mai marunte, dar de baza primele ar fi clar :D. Acc, front assist etc nu prea as lua, sunt bune pe autostrada si cum noi nu prea avem, nu are sens. Acum depinde si in ce buget te incadrezi.

Modificat de micuzzu_marius
Link către comentariu

park pilotul...l-am folosit de 2 ori de cand am luat masina

Park Pilot se foloseste la fiecare parcare, dar Park Assist probabil ca mult mai rar. Ori la dimensiunile Skodei fara Park Pilot as zice ca e cam greu cu parcatul, adica o sa stai de fiecare data cu grija.

Modificat de Navi
Link către comentariu

Un dsg il savurezi in fiecare minut de condus, ani buni!

Daca nu faci multi km intr-adevar , ani buni! Nu uita de dsg 7!

Link către comentariu

Park Pilot se foloseste la fiecare parcare, dar Park Assist probabil ca mult mai rar. Ori la dimensiunile Skodei fara Park Pilot as zice ca e cam greu cu parcatul, adica o sa stai de fiecare data cu grija.

Da, park assist...cel care parcheaza singur masina.

Da, park assist...cel care parcheaza singur masina...inutil

Da, park assist...cel care parcheaza singur masina...inutil
Link către comentariu

Cred ca fiecare avem necesitati diferite functie de regimul in care folosim masina, iar ajutor colegului ce incearca sa inteleaga utilitatea sistemelor de pe O3, poate veni doar prin descrierea experientelor ce le avem noi cu masina.

Eu unul cu masina folosita 80% in oras si familist fiind am considerat mai important achizitia airbagurilor spate. Asistentul ce imi parcheaza masina singura e util in oras, si acum nu doar sotia il foloseste ci si eu. Hill Hold - e util, dar ca si corneringul se pot activa ulterior din cate am inteles.

Mi-ar fi placut sa pun Xenon, dar fac prea putine iesiri din oras (cu atat mai putine noaptea) incat sa dotez masina cu asa ceva.

Am scaune fata incalzite si pentru cele 4-5 luni de frig le gasesc utilitatea. Am uitat sa iau duzele incalzite si imi pare rau. Incalzirea auxiliara ar fi fost grozav.

Nu am stergator pe luneta si nici nu-i duc dorul, atata timp cat intretii masina si nu lasi sa se adune mizeria pe luneta.

Despre DSG nu pot spune nimic, a mea fiind manuala, si nici nu am condus DSG.

Multa bafta la negocieri si multa rabdare!

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare.

Scuze pt offtopic.

Ma poate ajuta cineva cu o informatie?  Am jante pe 17 si pt ca vine iarna m-am gandit sa iau 4 jante de tabla. Pt O 3 nu vad specificatii undeva decat distanta intre prezoane.

Care este distanta care ar merge la O3? 112? ET?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

specificatii oficiale pentru o3 2.0 tdi la jante

6Jx16H2 5/112 ET48

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!