Jump to content

Octavia 3

PTDA
 Share

Postare recomandată

da, mi-am pus eu. Mergi la orice dealer sunt la acelasi pret ca in link-urile tale. Pret montaj parca am dat 20-30 lei. La cele pe spate trebuie sa dai niste gauri(cate o gaura pe fiecare parte).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc doggy.

Si cum se comporta? Se mai murdareste masina de la mizeria de pe roti?

Link către comentariu

se mai murdareste, dar nu in halul in care se murdareste fara ele. Oricum protejeaza si iarna, toata sarea de pe sosea nu ajunge direct si toata pe masina. La pretul de 120lei (ptr toata masina) eu zic ca merita.

Link către comentariu

Ma interesau si pe mine, insa din pacate cica cele pe spate nu se potrivesc pe RS. Bara e putin diferita ca forma si nu se aseaza bine. :(

Link către comentariu

Strica designul masinii plus ca le veti agata destul de des. Ma gandisem si eu la ele.

Link către comentariu

mie mi se pare ca arata mai bine cu aparatorile alea de noroi.

de ce sa le agatam ?

Link către comentariu

De borduri ..ar fi doar un exemplu :)

Link către comentariu

incerc sa nu urc nici-o bordura - in general.

Daca imi pun si aparatori de noroi - o sa am mai multe motive  sa fac astfel.

Probabil ca o sa merg intr-o sambata sa mi le montez.

Va tin la curent.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

eu urc aproape zilnic borduri si nu am avut probleme(inclusiv la vechea masina), atat timp cat urci incet si cobori la fel de incet. Acum daca urci/cobori o bordura cu 30km/h nu strici doar aparatorile mai strici si altceva in timp.

Link către comentariu

Ok, pentru cei care sunt interesati de Bluetooth feature, am gasit intr-un pdf de la Skoda("Sisteme multimedia") ca suporta si HFP.

"Conectare/deconectare simplă şi uşoară a profilelor

(HFP-Handsfree, A2DP-Streaming audio)"

Nu imi este clar dece astfel de PDF-uri sunt "Doar pentru uz intern" dar nah...

Se pare ca totusi exista o problema la transmiterea pozelor din agenda catre masina, doar pentru anumite versiuni de Android care folosesc stock version, dar se poate pune un custom ROM care sa rezolve problema.
Modificat de xoft2003
Link către comentariu

Nu exista absolut nicio problema in transmiterea pozelor catre masina. Eu mi-am setat numere favorite in sistemul multimedia si au fost puse automat pozele legate de acele numere.

Link către comentariu

La Iphone nu merge sa vad poze la contactele adaugate ca favorite. Stie cineva cum pot aparea sau daca? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Link către comentariu

petrisor.dumitru

La mine merge. Samsung Galaxy S3.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link către comentariu

Sunt scumpe intr-adevar, dar as paria ca sunt premium :))

P.s. Serios vorbind, nu cred ca asta e motiv sa regreti ca nu ai luat alta masina...

Modificat de rifflections
Link către comentariu

Glumeam cu faptul ca regret ca nu am luat O3. Nu aveam ce face cu ditamai masina.

M-am uitat insa la aparatori mai indeaproape si zau ca ale mele par a fi poleite cu ceva. :)) Serios vorbind, mi se pare ca pretul este ingrozitor de mare! 

Link către comentariu

Ieftine aparatorile de O3....acum 2 ani am dat 120lei pe aparatorile fata de O1

Link către comentariu

Iata cateva filmulete de pe la rusi. majoritatea testelor pe care le gasesti sunt fie in rusesti fie indiene. Parca au facut-o special pentru ei. Nu prea imi place ideea. De fapt, vad ca se face chiar si in Rusia: http://en.auto-news7.com/reviews-of-new-products/in-russia-the-company-started-production-of-the-octavia-a7.html

Mi se pare interesanta plasa de la radiator.

post-17144-0-25020100-1386453944_thumb.j

post-17144-0-07525500-1386453945_thumb.j

post-17144-0-60853100-1386453945_thumb.j

post-17144-0-30007700-1386454290_thumb.j

post-17144-0-74444400-1386454344_thumb.j

Modificat de Aditu
Link către comentariu

De ce nu-ti place ideea? Noi, ca tara si ca piata de desfacere, semanam foarte mult cu mama rusia, asa ca ai putea sa te gandesti ca e o masina facuta special pentru drumurile noastre, ceea ce nu e departe de adevar...

Link către comentariu

petrisor.dumitru

Voi ati luat antifurt la roti ? credeti ca merita cele de producator ? .... 

Link către comentariu

Sunt OK si sper sa fie si utile. Insa daca le montezi pe cele "dedicate" pt O3 (nu cele care au cod CFA***) nu vei avea posibilitatea sa pui si capace pt ele. Nu exista momentan cod de la producator.

Link către comentariu

Salutare,

sunt nou pe aici, am o intrebare a incercat cineva sa dea jos inscriptiile "skoda octavia" de pe portbagaj?

sunt prinse cu 'lipici' sau este vreun sistem gen nit care trece prin tabla?

sunt viitor posesor al unei octavia 1.6 tdi si inscriptiile respective nu imi place cum arata, va rog nu dati cu pietre :001:

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Bine ai venit pe forum :icon_thumleft: Interesanta alegere, poate ne spui si de configuratie, optionale si pret.

Pot pune pariu ca inscriptiile sunt lipite, este un proces tehnologic mai rapid si mai ieftin decat daca ar fi date gauri si prinse in tabla, gandeste "reducere de costuri", ca asta e trendul in grupul VAG. Cand o sa te mai intrebi de altceva, cum e sau de ce nu merge asa cum te asteptai, adu-ti aminte de principiul acesta, care a fost lege cand s-a creat platforma MQB.

Modificat de codz
Link către comentariu

Ale mele au fost date jos cand am preluat masina la cererea mea, de catre agentul de vanzari. Sunt lipite, nu au nituri. Ai aici cateva poze ca exemplu:

post-11061-0-34559800-1386749656_thumb.j

post-11061-0-91881500-1386749656_thumb.j

post-11061-0-87993500-1386749657_thumb.j

Link către comentariu

• vdragos a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!